Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Vittek nekončí, hľadá si nový klub. Pochválil sa novou priateľkou

Róbert Vittek patrí medzi legendy futbalového Slovana. Tridsaťšesťročný útočník však už v bratislavskom klube nepokračuje a bude tak chýbať v zostave belasých na nedeľňajšie derby proti Trnave.

27.02.2019 08:40
debata (1)
Róbert Vittek oslavuje gól do siete Nitry. Foto: skslovan.com/Miro Gasidlo
Róbert Vittek Róbert Vittek oslavuje gól do siete Nitry.

Skúsený kanonier však koniec kariéry neplánuje a hľadá si nový angažmán.

"Áno, hľadám si nový klub. Chcel som ukončiť kariéru na Tehelnom poli, ale nebolo mi to umožnené. Preto sa pozerám po niečom v zahraničí. Necítim sa totiž ešte na to, aby som s futbalom definitívne skončil,” uviedol Vittek pre pluska.sk.

Vittek okrem Slovana v minulosti hral aj za Norimberg, Lille, Ankaragücü, Trabzonspor, Istanbul Büyüksehir Belediyesi či Debrecín. V drese slovenskej reprezentácie odohral 82 zápasov.

Nový klub si zatiaľ nenašiel, ale novú priateľku áno. Je ňou finalistka Miss Universe 2012 Martina Grešová, ktorá je od futbalistu o päť rokov mladšia. V utorok sa na sociálnych sieťach prvýkrát pochválil zamilovanou fotkou s atraktívnou kráskou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každý deň ju Ľúbim viac a viac♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Vittek Official (@robertvittek),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prave pozeram v TV rozlucku @miroslavsatan18 a nemozem uverit tomu, ze som mala vcera tu cest spoznat zopar z tych nasich slovenskych legiend ked mi @simonaleskovska zavolala, Mati pod fotit kampan pre @tipsportliga a #kauflandwinterclassicgames2019 sekundu som nevahala! ❄️⛄️ ja som #winterlover a stary hokejovy fanusik ja viem ze to je mozno trapne a smiesne, ale ja sa fakt tesim! #zazitoknavzdy Podat ruku cloveku ako #bondra #lintner #visnovsky #lasak #hossa #pavlikovsky ...stale tomu nemozem uverit to su nase legendy! Chapes? Pamatam si ako vcera, ked som este bola v Humennom a s otvorenymi ustami pozerala v telke ako sa so zlatom vracaju domov #uau Chalani ste super!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Belvoir Boutique ® (@kdebolotambolo),

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Robert Vittek