Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vodka doživotne a zadarmo. Panarin má na stole lákavú ponuku

Ruský hokejový útočník Artemij Panarin nebude počas sezóny rokovať o novej zmluve s vedením klubu zámorskej NHL Columbus Blue Jackets.

29.01.2019 11:00
Blackhawks Blue Jackets Hockey Panarin Foto: ,
Artemij Panarin (vľavo) v drese Columbusu Blue Jackets.
debata (1)

Povedal to jeho agent Dan Milstein s tým, že hráčova priorita je sústrediť sa na zvyšok prebiehajúceho ročníka. Po ňom bude Panarin neobmedzený voľný hráč, momentálne zarába šesť miliónov dolárov ročne.

Columbus sa už dlhšie pokúša podpísať s dvadsaťsedem­ročným krídelníkom viacročný kontrakt, no neúspešne a nie je jasné, či sám hráč chcem v klube zostať. Tím tak uvažuje aj o možnosti, že ho vymení pred uzávierkou prestupov, ktorá je 25. februára.

Panarin prišiel do Columbusu pred sezónou 2017/18 z Chicaga. V drese Blue Jackets odohral v prebiehajúcom ročníku 46 zápasov a nazbieral v nich 19 gólov a 34 asistencií. Dokopy odohral v základnej časti NHL 289 duelov s bilanciou 286 bodov (107+179), v play off pridal 17 štartov a získal 15 bodov (4+11).

Panarin je medzi fanúšikmi Columbusu veľmi obľúbený. Drvivá väčšina si praje, aby v klube pokračoval aj v budúcich sezónach.

Ruku k dielu priložili aj lokálni biznismeni. Výrobca liehovín High Bank ponúkol Rusovi zásoby vodky doživotne a zadarmo – pokiaľ hokejista podpíše s Columbusom predĺženie zmluvy.

Odolá Panarin lákavej ponuke? Ukáže sa zrejme až v lete.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Columbus Blue Jackets #Artemij Panarin