Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nesprávna obeť. Zlodej napadol zápasníčku UFC, skončil zbitý v nemocnici

Zlodej, ktorý prepadol v Riu de Janeiru ženu, svoj krok rýchlo oľutoval. Z jeho "obete" sa vykľula zápasníčka zmiešaných bojových umení (MMA) Polyana Vianaová.

08.01.2019 10:23
debata (3)

Bojovníčka z prestížneho UFC čakala pred svojím domom na Uber, keď sa jej lupič snažil ukradnúť telefón a vyhrážať použitím zbrane.

„Prisadol si k u mne a spýtal sa, koľko je hodín. Ja som mu odpovedala. Neodišiel však a žiadal odo mňa telefón, ktorý som si medzitým skryla do nohavíc. Upozornil ma, že má pri sebe zbraň a nemám sa brániť. Všimla som si jeho zbraň, zdala sa mi príliš ľahká,“ povedala Vianaová pre MMA Junkie.

„Bol pri mne veľmi blízko. Napadlo mi, že keď má naozaj zbraň, musím konať,“ opisovala incident. Nasledovala ukážka jej umenia z oktagonu.

„Postavila som sa a uštedrila mu dve rýchle rany a kopanec. Keď spadol na zem, nasadila som mu škrtenie rear-naked choke a posadila ho na miesto, kde sme sedeli predtým. Povedala som mu, že počkáme na políciu. Žiadal, aby som ho pustila, vraj sa len pýtal na čas, ale to nepripadalo do úvahy. Nakoniec sa podvolil a povedal, že mám zavolať políciu, pretože sa bál, že schytá ešte väčšiu bitku,“ povedala 26-ročná brazílska bojovníčka. Vysvitlo, že zbraň bola atrapou z kartónového papiera.

Útočník skončil v nemocnici a neskôr na polícii, išlo o známeho delikventa. Vianaová, ktorú prezývajú Železná lady, vyviazla bez zranenia, sťažovala sa len na bolesť ruky. O jej čine sa zmienil na Instagrame aj šéf UFC Dana White.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Polyana Vianaová