Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šebo reaguje: Nič sa nestalo. Poškodili sme stromček a rozišli sa s úsmevom

V nedeľu sme vás informovali o vyčíňaní bývalého slovenského reprezentanta Filipa Šeba v jednom z podnikov v Starom Smokovci. Tridsaťštyriročný rodák z Bratislavy po tom, ako sa kauza prevalila, zareagoval pre portál šport24.sk.

01.01.2019 09:30
Filip Šebo Foto: ,
Filip Šebo.
debata (54)

„Boli sme sa najesť s kamarátmi, zabávali sa pri živej hudbe a dobrom jedle. Pri odchode sme neúmyselne poškodili vianočný stromček, ktorý sme na druhý deň prišli uhradiť,“ vysvetľoval Šebo.

„V priateľskom stretnutí sme sa ospravedlnili, poďakovali a s úsmevom na tvári sme si všetci podali ruky. Zo slov pána majiteľa sme prekvapení, ale aj napriek tomu mu prajeme šťastný nový rok,“ dodal bývalý futbalista, ktorý sa teraz venuje triatlonu.

A teraz druhá verzia – od majiteľa podniku Rudolfa Matejku, ktorú v nedeľu zverejnil portál šport.sk.

Šebo a spol. podľa neho nechali na mieste veľký neporiadok a okrem iného zvalili vianočný stromček. "Deti, ktoré nikdy nepracovali, si takto vážia prácu ľudí? Im je teraz jedno, že 15 ľudí dva dni nebude mať prácu,“ hneval sa majiteľ Koliby Kamzík. Portálu poskytol aj niekoľko fotografií, ktoré dokumentujú veľký neporiadok na mieste.

Šebo sa údajne na podnet polície prišiel nakoniec ospravedlniť a uhradil škody.

O incidente informoval portál šport.sk.
Sebino O incidente informoval portál šport.sk.
54 debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Šebo