Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Top figúra po troch deťoch. Hamšíkova sestra ukázala bikiny

Marek Hamšík patrí medzi najlepších futbalistov na svete. Kapitán SSC Neapol sa môže pochváliť množstvom fanúšikov po celom svete. Svojich priaznivcov však má aj jeho sestra Michaela.

21.12.2018 12:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Neviem prečo ale čím som staršia tým viac prežívam ten odchod a to odlúčenie od mojej rodiny....a asi najviac mi ide puknúť srdce keď vidím ako detičky plačú v aute cestou na letisko...pri týchto momentoch si človek uvedomí tie ozajstne hodnoty života...mat zdravú,milujúci rodinku je to naj❤️strašne vás lubime ..... No se porque pero cómo pasan los años para mi es peor la despedida y dejar mi familia...se me rompe el corazón cuando veo los niños llorando de la tristeza en la camioneta saliendo para el aeropuerto..en esos momentos uno se da cuenta de Los verdaderos valores...tener una familia sana y amoroso es lo más ❤️ los amamos mucho #rodinka #familia #family

Príspevok, ktorý zdieľa Miska Gargano (@miskagargano),

Sympatická Slovenka je vydatá za uruguajského futbalistu Waltera Gargana, ktorý svojho času pôsobil v Neapole spoločne s jej bratom. Defenzívny stredopoliar aktuálne oblieka dres Peňarolu Montevideo.

Slovensko-uruguajská dvojica má spolu troch synov – Matiasa (narodený 7. mája 2010), Thiaga (7. apríla 2012) a Lea (27. novembra 2017).

Michaela je veľkou fanúšičkou sociálnej siete Instagram, na ktorej umiestnila už cez tisíc fotografií a ‚nazbierala‘ vďaka nim viac ako 100 000 priaz­nivcov. Nedávno sa pochválila fotkami z dovolenky na Bahamách.

V redakcii sme sa zhodli, že materstvo jej evidentne prospieva. A navyše – má dobrý vkus pri výbere plaviek…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rose Island Está unos 30 minutos de Nassau en el barco y es un paraíso,vale la pena ir...nosotros alquilamos un barco por medio día(ya que no sabíamos si Leo va estar cómodo y se le gustará pero la verdad durmió como 2 horas un)..lo busqué por @tripadvisor por ver las referencias y también porque no todos quieren llevar a los bebés menores de 2 años ‍♀️ . . . Rose Island Je vzdialený od Nassau približne pol hodinky loďou a je to raj na zemi..len pláž,more a vy...my sme prenajali loď na pol dňa(keďže sme nevedeli ako to bude zvládať Leo ale zbytočne sme sa obávali,spal asi 2 hodinky ako ani sme nevedeli že ho mame) Ja som hľadala cez @tripadvisor hlavne koli recenziam a tým že Leo má len rok lebo niektoré lode brali deti nad 2 roky ‍♀️ #Bahamas #Bahamy #Island #vacation #dovolenka #raj #paradise #paraiso

Príspevok, ktorý zdieľa Miska Gargano (@miskagargano),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Una mas de la isla ‍♀️ . . . Tak ešte jedna fotka z ostrova keďže sa mi tak páči to pretŕčanie(podľa niektorých )

Príspevok, ktorý zdieľa Miska Gargano (@miskagargano),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Paraíso total ☀️ . . . Neskutočný raj ☀️ #bahamas #island #Nassau #bahamy #ostrov

Príspevok, ktorý zdieľa Miska Gargano (@miskagargano),

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Marek Hamšík #Michaela Gargano