Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší škandál reprezentanta. Opitý Špalek búral a nadával policajtom

Nikolas Špalek lieta v problémoch. Futbalový reprezentant, ktorý za slovenskú 'dvadsaťjednotku' doteraz odohral 14 zápasov a strelil jeden gól, bol účastníkom autonehody v Taliansku.

28.11.2018 12:42
debata (7)
Nikolas Špalek (20) v drese Slovenska. Foto: SITA, Milo Fabian
FUTBAL: Slovensko – Albánsko špalek Nikolas Špalek (20) v drese Slovenska.

Spolu s českým obrancom Alešom Matějům – obaja hrajú druhú taliansku ligu za Bresciu – sa počas víkendu vracali z diskotéky.

Luxusné Audi šoféroval opitý Matějů, ktorému po havárii namerali v krvi 1,5 promile, čo je trikrát viac, ako je povolený limit na Apeninskom polostrove.

Triezvy nebol ani Špalek, ktorý mal vulgárne nadávať privolaným policajtom. Informuje o tom český portál eFutbal.cz. Matějů pri nehode vyviazol s tržnou ranou na lakti, Špalek bol bez zranení.

Ako referuje denník La Gazzetta dello Sport, oboch hráčov vyšetruje polícia. Podľa všetkého ich čaká pokuta nielen od sudcu, ale aj od klubu.

Brescia je aktuálne v tabuľke Serie B na šiestom mieste. Za druhou pozíciou, ktorá znamená priamy postup do najvyššej súťaže Serie A, zaostáva o štyri body.

Špalek sa v posledných zápasoch dostal do základnej zostavy. Súvisí si to s príchodom nového trénera Eugenia Coriniho.

„Od príchodu nového kouča som cítil, že so mnou počíta viac ako jeho predchodca. V rozostavení 4–3–1–2 hrávam podhrotového hráča. Tréner Corini nezmenil náš herný systém, len viac rotuje hráčov, vdýchol mužstvu inú myšlienku, usporiadal jednotlivé formácie a je väčší pedant. Spoločnou robotou sme sa vyštverali v tabuľke, momentálne ťaháme sériu deviatich stretnutí bez prehry,“ uviedol pred týždňom pre denník Šport Špalek, ktorý prestúpil do Brescie zo Žiliny.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Brescia #Nikolas Špalek