Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Zlato pre Slovensko. Kráska z Trenčína je majsterkou sveta

V zbierke mala titul majsterky Európy i vicemajsterky sveta, ale ten najcennejší honor je doteraz chýbal. Po víkende to už neplatí.

30.10.2018 12:22
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keby mi niekto v začiatkoch mojej “fitness kariéry” povedal, že raz vyhrám titul majsterky sveta, tak by som mu s úsmevom na perách neverila. Pred 11 rokmi mi na mojej prvej súťaži v živote pokazili hudbu k zostave a skončila som posledná – neutiekla som, drela som, dala som tomuto športu všetko. Včera na MS ŽIEN som vo finálovej zostave symbolicky tiež mala problémy s hudbou, no napriek tomu som zvíťazila a zároveň som sa stala najlepšou pretekárkou v IFBB WORLD RANKINGU. Moje najväčšie ďakujem patrí rodičom, ktorí ma priviedli k tomuto športu a podporujú ma za každých okolností. Veľké ďakujem patrí aj našej asociácii SAFKST za umožnenie štartovať na tomto podujatí a vytvorenie výborného zázemia, ďalej @starsforstarsnadacia za všetku podporu, @monsterfitnessk za výživové doplnky, klubu @fitness_gabrhel_trencin za najlepší fanklub, priateľovi za pevne nervy, celej rodine a kamarátom, že aj vďaka ním sa mi splnil najväčší sen. Ešte raz ďakujem... #starsforstars #slovakia #slovakgirl #goals #motivation #progress #training #sportphoto #sportphotography #fitness #sportmotivation #fit #muscle #fitlife #sportlife #sportaddict #success #fitness #fitnesslife #fitnesslifestyle #fitnessgirl #safkst #ifbb #abs #gymgirl #gymmotivation

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Juricová (@kristina.juricova_ifbb),

Kristína Juricová na MS vo fitnes v poľskom Bialystoku ovládla kategóriu nad 163 cm a stala sa svetovou šampiónkou. Osemnásťročnú Trenčanku navyše vyhlásili za najlepšiu pretekárku Svetového renkingu IFBB.

„Keby mi niekto v začiatkoch mojej fitnes kariéry povedal, že raz vyhrám titul majsterky sveta, tak by som mu s úsmevom na perách neverila,“ napísal Juricová na instagrame.

„Pred jedenástimi rokmi mi na mojej prvej súťaži v živote pokazili hudbu k zostave a skončila som posledná. Ale neutiekla som, drela som, dala som tomuto športu všetko. Včera na MS žien som vo finálovej zostave symbolicky tiež mala problémy s hudbou, no napriek tomu som zvíťazila a zároveň som sa stala najlepšou pretekárkou renkingu IFBB,“ pochválila sa Juricová.

Najväčšia porcia vďaky sa ušla jej rodičom:

„Moje najväčšie ďakujem patrí rodičom, ktorí ma priviedli k tomuto športu a podporujú ma za každých okolností. Veľké ďakujem patrí aj našej asociácii SAFKST za umožnenie štartovať na tomto podujatí a vytvorenie výborného zázemia.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fitnes #Kristína Juricová