Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obvinenia ovplyvňujú môj osobný život, vraví Ronaldo. Real opustil kvôli Pérezovi

Cristiano Ronaldo priznal, že obvinenia zo znásilnenia, ktorým čelí v súčasnosti, majú vplyv na jeho osobný život.

29.10.2018 18:00
debata
Futbalová hviezda Cristiano Ronaldo a Kathryn... Foto: TASR/AP
Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorgová Futbalová hviezda Cristiano Ronaldo a Kathryn Mayorgová sa bavia v nočnom klube Rain v Las Vegas v júni 2009

Svetová futbalová hviezda rezolútne odmieta akúkoľvek vinu. Portugalčan poskytol rozhovor pre týždenník France Football, ktorého plné znenie sa dostane na verejnosť v utorok, ale výňatky z neho sú k dispozícii už od pondelka.

„Samozrejme, tento prípad zasahuje do môjho života. Mám partnerku, štyri deti, matku, sestry a brata, teda rodinu, ku ktorej mám veľmi blízko,“ uviedol 33-ročný hráč Juventusu Turín.

Američanka Kathryn Mayorgová sa v septembri obrátila na súd v Nevade, pričom Ronalda obvinila zo znásilnenia, ku ktorému malo prísť v hotelovej izbe v Las Vegas v roku 2009. Na jej žiadosť začala polícia vyšetrovanie.

„Viem, kto som a čo som spravil. Pravda vyjde najavo,“ odmietol Ronaldo aj v ostatnom interview obvinenia vznesené Mayorgovou.

Fanúšikovia Juventusu si Cristiana Ronalda... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Cristiano Ronaldo, fanúšikovia Fanúšikovia Juventusu si Cristiana Ronalda obľúbili.

Pre France Football sa vyjadril aj o príčinách odchodu z Realu Madrid.

„Najmä zo strany prezidenta Péreza som cítil, že už so mnou nepočíta tak ako na začiatku. V prvých štyroch-piatich rokoch som mal pocit, že som Cristiano Ronaldo, no to sa zmenilo. Pérez si už nemyslel, že som nenahraditeľný. To prispelo k tomu, aby som opustil Real,“ povedal Ronaldo.

„Občas som si pozrel správy, v ktorých odznelo, že chcem odísť. Bolo na nich niečo pravdivé, ale v skutočnosti som necítil, že sa ma Pérez chystá zastaviť. Ak by mi išlo o peniaze, zamieril by som do Číny, kde by som dostal päťkrát toľko ako v Juventuse či Reale Madrid. V Turíne mám podobný plat ak ov Madride. Rodiel je v tom, že o mna mal Juventus záujem,“ dodal Ronaldo. Odchod trénera Zinedina Zidana na jeho definitívne rozhodnutie nemal veľký vplyv.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo