Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Česku je za potvoru. Rodinu by som nikdy nerozbila, bráni sa Šafářová

Česká tenistka Lucie Šafářová neprežíva práve najlepšie obdobie. Na US Open v New Yorku skončila už v 2. kole, keď nestačila na Austrálčanku Ashleigh Bartyovú. Českú verejnosť však momentálne viac zaujíma jej osobný život.

31.08.2018 15:56
debata (6)

Šafářovú ani trochu neteší, že v spoločenských rubrikách a na sociálnych sieťach ktokoľvek – častokrát bez znalosti reálií – rozoberá jej partnerský vzťah.

„Nie je to príjemné. Kto ma pozná, tak vie, že rodinu by som nikdy nerozbila,“ uviedla Šafářová v New Yorku pre iDnes.cz.

Práve ona podľa mnohých čitateľov bulváru či fanúšikov senzáciechtivých portálov zlanárila hokejistu Tomáša Plekanca od jeho manželky Lucie Vondráčkovej a ich dvoch synov.

Jedna z najobľúbenejších tenistiek na okruhu WTA sa tak pre veľký počet obyvateľov Česka razom stala bezohľadnou potvorou. „Dostala som sa do situácie, ktorú som vôbec nečakala,“ priznala 69. hráčka sveta a dodala:

„Bola by som radšej, keby ľudia moje súkromie rešpektovali. Na druhej strane akceptujem, že to tak je a nemôžem s tým nič robiť.“

O rozchode bývalého reprezentačného kapitána so speváčkou a herečkou, ktorý obe strany popisujú rozdielne, s ospravedlnením odmietla ďalej rozprávať.

Len k prítomnosti Plekanca počas jej súboja 1. kola US Open, v ktorom zdolala Chorvátku Martičovú, ešte podotkla:

„Vzhľadom na okolnosti som váhala, či mi má prísť Tomáš fandiť alebo nie. Ale mám čisté svedomie, takže som nemala dôvod cítiť sa zle, keď ma prišiel na kurt podporiť.“

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Lucie Šafářová #Tomáš Plekanec