Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Nečakaný návštevník. Futbalový zápas prerušila kengura

Zápas ženské futbalovej ligy v Austrálii medzi tímu Capital a Belconnen United museli na polhodinu prerušiť kvôli výtržníkovi na ihrisku. Tým však nebol exhibicionista z radov fanúšikov, ako býva vo futbale často zvykom, ale kengura.

25.06.2018 15:50
Kengura, futbal Foto: ,
Kengura na trávniku počas futbalového zápasu Capital a Belconnen United.
debata

Dospelý samec sa najprv na zápas pozeral spoza plota, následne sa však rozhodol preskočiť zábradlie a zapojiť sa priamo do hry. Na trávniku sa mu páčilo a ľahol pred bránku. Usporiadatelia sa ho neúspešne snažili zahnať. Podarilo sa im to až s pomocou auta.

Keď potom kengura predsa len ihrisko opustila a mohlo sa pokračovať v hre, ešte raz sa vrátila. Jeden z trénerov opäť použil svoje vozidlo a zahnal ju na parkovisko, odkiaľ sa následne vačkovec vrátil do divočiny.

„Bol to naozaj problém. Niekoľko ľudí sa síce snažilo prinútiť ju utiecť, ale bola naozaj veľká. Povedala by som, že mala cez vyše stôp (asi 183 centimetrov),“ uviedla členka vedenia klubu Capital Amber Harveyová.

„Takže sme sa potom radšej držali ďalej. Kengura sa totiž nenechala rozhodiť a dokonca si na ihrisku v pokoji ľahla,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #kengura