Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

FOTO: Szczesnému sa smeje celý svet. Ona mu spieva a utešuje ho

Poľský brankár Wojciech Szczesny má za sebou hororový debut na futbalových MS. V utorkovom zápase proti Senegalu najskôr dostal vlastný gól od spoluhráča Thiaga Cioneka a ešte horšie dopadol v situácii zo 60. minúty.

20.06.2018 09:50
debata (4)

Zaváhanie poľskej obrany skompletizoval Szczesny zlým vybehnutím, keď totálne minul loptu a nechal Senegalčana M'Bayeho Nianga, aby skóroval do prázdnej bránky. Poliaci síce stihli streliť kontaktný gól, ale naviac nemali a po rozpačitom výkone vstúpili do turnaja nečakanou prehrou.

Szczesny si vyslúžil kritiku aj od svojho otca, bývalého reprezentanta, s ktorým má naštrbený vzťah.

„Náš brankár sa asi šiel prebehnúť do kiosku s nápojmi. Potupa a hanba. Držím palce o štyri roky na ďalších MS,“ povedal niekdajší poľský reprezentant Maciej Szczesny, o ktorom je známe, že sa so synom Wojciechom dlhé roky nerozpráva.

Gólmana sa zastal aspoň niekdajší reprezentant a účastník MS 2006 Tomasz Hajto.

„Wojtek pri inkasovaných góloch nemohol nič robiť. Pred prvým sa všetko začalo stratou lopty v podaní Lukasza Piszczeka. Druhý gól majú na svedomí skôr Krychowiak a Bednarek. Hlavne to, ako sa zachoval Krychowiak, je doslova zločin,“ myslí si 45-ročný Hajto.

Speváčka MaRina - manželka W. Szczesného Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Marina Łuczenko-Szczęsná.

Nešťastného Szczesného si podali aj fanúšikovia na sociálnych sieťach, ktorí jeho zaváhanie parodovali na rôzne spôsoby. Podporu mu poskytla aspoň jeho manželka Marina.

S umelkyňou (umelecké meno MaRina) tvoria pár od roku 2013, o tri roky neskôr mali spoločnú svadbu. Rodáčka z Ukrajiny patrí v Poľsku medzi najpopulárnejšie speváčky. Jej hit „On My Way“ pred rokom ovládol hitparády.

Jednu zo skladieb na rovnomenný album (On My Way) jej napísal aj jej manžel. Či je Marina lepšia speváčka ako je Wojciech brankár, sa presvedčte na videu.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2018 vo futbale #Wojciech Szczesny #poľskí futbalisti #Marina Szcziesna