Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší Kmotríkov škandál. Hajloval na ihrisku?

Okolo Ivana Kmotríka ml. je v poslednej dobe veľmi horúco. Šéf futbalového Slovana Bratislava plní titulky v médiách svojím kontroverzným správaním.

04.05.2018 07:27
debata (8)

Najskôr mal pred mesiacom rozbiť sklenený pohár o hlavu člena bezpečnostnej služby, ktorý si od neho pýtal lístok na zápas v Trnave.

Vo štvrtok sa na sociálnych sieťach objavilo video z útrob trnavského štadióna z polčasu utorňajšieho finále Slovenského pohára- Slovnaft Cupu (Slovan v ňom obhájil prvenstvo po víťazstve nad Ružomberkom 3:1).

Kmotrík junior v zázname vstupuje do šatne rozhodcov. Na oficiálnej stránke Slovana zakrátko vyšlo stanovisko:

„Počas prvého polčasu sme mali indície, že v našom sektore rastie napätie medzi fanúšikmi a bezpečnostnou službou a že môže prísť k problému. Ako zástupca klubu som mal akreditáciu, ktorá mi umožňovala aj vstup na ihrisko, no samozrejme, bez povolenia rozhodcov som naň nemohol vstúpiť počas hry. Preto som bol hlavného rozhodcu požiadať o to, aby mi v prípade, že v našom sektore nastane problém, umožnil vstup na ihrisko a k fanúšikom.“

To však nie je všetko. Portál Sport.sk zverejnil video, na ktorom Kmotrík ml. po utorkovom zápase priamo na ihrisku medzi oslavujúcimi hráčmi Slovana dvíha pravicu a zakričí dvojslovný slogan.

Jeho gesto výrazne pripomína nacistický pozdrav. Slovan označil zábery na videu za vytrhnuté z kontextu. Šéf Slovana sa údajne len „veľmi radoval“.

„ŠK Slovan Bratislava odmieta akúkoľvek spojitosť s prejavmi rasovej nenávisti či intolerancie. Zábery na videu považujeme za nešťastné a vytrhnuté z kontextu. Po zápase a zisku trofeje sa viceprezident klubu veľmi radoval a vôbec mu nenapadlo, že jeho gesto môže byť pochopené inak ako obyčajný pozdrav,“ uvádza sa v stanovisku ŠK Slovan.

Hajloval Kmotrík ml. na ihrisku a dopustil sa tak protizákonného konania? Úsudok si urobte sami.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík mladší