Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool navrhol Barcelone hosťovanie Coutinha. Neymar komentoval aj jeho účes

Philippe Coutinho je definitívne novou posilou Barcelony, s ktorou podpísal zmluvu na 5,5 roka. Liverpool za neho dostane údajne 160 miliónov eur, čím poskočí na druhé miesto v rebríčku najdrahších futbalových prestupov.

09.01.2018 08:08 , aktualizované: 08:40
Philippe Coutinho Foto: ,
Philippe Coutinho na Nou Campe.
debata

Na prvom je od minuloročného odchodu do Paríža z katalánskeho veľkoklubu jeho krajan Neymar. Na Instagrame Coutinhovi zablahoželal a pridal aj vtipný odkaz v súvislosti s jeho účesom: „Veľmi sa z teba teším, prajem ti všetko šťastie sveta. Som si istý, že budeš veľmi šťastný. A prezraď mi – je tento účes naozaj v móde?“

Liverpool hľadá náhradu

Majitelia FC Liverpool sa obrátili na zástupcov FC Barcelona s požiadavkou, aby Coutinho napriek prestupu do Katalánska strávil zvyšok sezóny na hosťovaní na Anfielde.

Funkcionári „The Reds“ cez víkend uvoľnili 25-ročného ofenzívneho stredopoliara do Barcelony, zatiaľ však za Coutinha nezískali plnohodnotnú náhradu. Ako referuje denník AS, vedenie „blaugranas“ neakceptovalo návrh Liverpoolčanov. Tí sa tak budú snažiť ešte v priebehu januára dotiahnuť príchod Thomasa Lemara z AS Monako.

Príchod Coutinha do Barcelony Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
FC Barcelona víta novú posilu Coutinha.

Možnosťou je aj dohoda s RB Lipsko, aby sa Guinejčan Naby Keita pripojil k mužstvu trénera Jürgena Kloppa v šesťmesačnom predstihu oproti pôvodne dohodnutému termínu, ktorým mal byť začiatok budúcej sezóny.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Philippe Coutinho