Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šampión v problémoch. Zaplietol sa s mafiou, tá sa mu vyhráža

Dostal sa do problémov, ktoré by mu závidel len málokto. Šampión miešaných bojových umení a príležitostný boxer Conor McGregor sa podľa viacerých britských médií zaplietol s írskym drogovým gangom, ktorý je na Ostrovoch známy ako Kinahan Cartel.

01.12.2017 15:24
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor je dvojnásobným šampiónom UFC (Ultimate Fighting Championship).
debata

McGregor sa mal minulý víkend zapojiť do bitky v jednom z dublinských barov a počas pästnej výmeny udrieť otca známeho mafiána. Denník Irish Independent informoval, že 55-ročný muž je otcom Grahama Whelana, ktorý patrí medzi šéfov drogového kartelu Kinahanovcov a už dlhšie ho hľadá polícia.

Rovnaké médium zverejnilo aj neoverené informácie z dublinského podsvetia, podľa ktorých sa mafiáni z gangu Kinahanovcov McGregorovi vyhrážajú a žiadajú od neho 900 000 eur ako ‚bolestné‘ za útok na ich člena.

McGregor sa vo štvrtok zúčastnil v Dubline na súdnom pojednávaní, na ktorom sa zodpovedal za svoju nedávnu bezohľadnú jazdu a výrazné prekročenie rýchlostného limitu. Dostal za to pokutu 400 eur a keď odchádzal na svojom luxusnom BMW, z okna kričal: „Poďte a chyťte si ma!“

Bulvár si to okamžite vyložil ako odkaz mafiánom. O bitke v dublinskom pube na predmestí Crumlin, odkiaľ McGregor pochádza, vie aj polícia, ktorá celý incident preveruje.

McGregor je dvojnásobným majstrom šampionátu UFC (Ultimate Fighting Championship), ktorý je sekciou seriálu miešaných bojových umení (MMA – Mixed Martial Arts).

Vrchol jeho doterajšej kariéry prišiel v auguste, keď sa postavil do boxerského ringu s jedným z najlepších pästiarov svojej generácie Floydom Mayweatherom. Hoci na legendu nestačil, výkonom si hanbu neurobil a navyše mu na konto pribudlo 120 miliónov eur.

Súboj Mayweather vs. McGregor v obrazoch Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Floyd Mayweather po zápase proti Conorovi...
debata chyba
Viac na túto tému: #mafia #UFC #Conor McGregor