Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Celebritní hostia, odovzdané mobily a fotoaparáty. Serena sa vydala

Americká tenistka Serena Williamsová a zakladateľ Redditu Alexis Ohanian mali vo štvrtok svadbu v Centre súčasného umenia v New Orleanse v USA.

17.11.2017 09:55
debata (3)

Bez oficiálneho potvrdenia, ale napospol s veľavravnou fotodokumentáciou zo širšieho okolia obradu o tom referujú viaceré americké aj britské médiá, napríklad People, Huffington Post či The Sun.

Serena na snapchate zverejnila detailnú snímku slávnostne vyzdobenej časti stola s kvetmi, dekoráciou, príborom, menovkou a časťou menu. Francúzsky tréner Patrick Mouratoglou na instagrame zaželal páru veľmi vydarenú svadbu.

Informáciu o blížiacom sa sobáši ako prvý priniesol britský Daily Mail a zmonitorovali ju viaceré média z USA, napríklad USA Today. Momentálne 36-ročná Serena a 34-ročný Ohanian sa zasnúbili vlani v decembri a 1. septembra prišla na svet ich dcérka Alexis Olympia.

Magazín People s odvolaním sa na svoje nekonkretizované zdroje uviedol, že medzi prítomnými boli Beyoncé, Kim Kardashianová, Eva Longoriová s manželom Josém Bastónom či dánska kolegyňa z kurtov Caroline Wozniacka so snúbencom – basketbalistom Davidom Leeom.

Podľa spomenutého primárneho zdroja, čiže Daily Mail, udalosť aj s následnou oslavou mala rozpočet 1 milión USD a okolnosti udržiavali v takej tajnosti, že aj najprominentnejší z 250 hostí sa dozvedeli podrobnosti až ráno v deň obradu. Pozvaní údajne museli pristúpiť na odovzdanie mobilov, fotoaparátov a kamier vzhľadom na exkluzivitu mediálneho pokrytia pre magazín Vogue.

Bývalá jednotka svetového rebríčka S. Williamsová dlhodobo plánuje obhajovať titul na januárových melbournských grandslamových Australian Open. Naposledy to potvrdila koncom októbra, citoval ju šéf Tenisovej asociácie žien (WTA) Steve Simon počas koncosezónneho šampionátu v Singapure. Keď Serena tento rok získala titul na AO, už bola tehotná.

Mladšia zo sestier Williamsových má na konte už 23 trofejí vo dvojhre na veľkej štvorke, čím o jeden primát prekonala predchádzajúcu líderku tejto štatistiky v tzv. otvorenej ére, Nemku Steffi Grafovú. Historicky najúspešnejšou hráčkou zatiaľ zostáva Austrálčanka Margaret Courtová s 24 singlovými titulmi na Majors.

Official. @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Príspevok, ktorý zdieľa Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian),

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Alexis Ohanian