Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Závidel by aj Schwarzenegger. Najsvalnatejšia kulturistka je späť!

Zoznámte s Nataliou Kuznecovovou. Ruská kulturistka patrí medzi svetovú špičku v silových športoch. Je držiteľkou svetových rekordov v bench presse (170 kg) i mŕtvom ťahu (240 kg). Po tom, ako získala radu titulov vrátane európskej šampiónky, sa rozhodla prerušiť kariéru. Teraz je po 18 mesiacoch späť a s ešte objemnejšími svalmi!

10.11.2017 13:05
debata (18)

Dvadsaťšesťročná Ruska si popularitu užíva a najmä kvôli nej sa rozhodla vrátiť do súťažného diania. Na instagrame má už 200 000 fanúšikov.

„Mám vyšportované telo, je to vidieť aj pod oblečením. Ľudia ma spoznávajú na ulici, chcú sa mnou odfotiť. Je to príjemný pocit,“ priznala sa.

S kulturistikou začala vo veku 14 rokov. Vtedy vážila 50 kg, dnes je to 90 kg. Drží prísnu diétu bohatú na proteíny.

Верный партнер по тренировкам GrowFoodПоменьше готовить и побольше отдыхать #relaxforgrow ! с #Growfoodrus это легко✌ Не забывайте, что при заказе сразу двух или трех недель Growfood вы получите скидку по моей фамилии КУЗНЕЦОВА 5%, а при заказе от четырех 10% сделайте заказ @growfoodrus назовите мою фамилию "Кузнецова" и получите свою скидку ! Подробная информация о продуктах и тарифах в группе компании и на сайте: https://vk.com/growfood growfood.pro Доставка осуществляется в вечернее время, после 20-00, курьером. Привозят сразу рацион на два или три дня. #трухина #кузнецова #bodygoals #armsday #awesome #boobs #sexy #girlwithmuscles #glutes #omg #ambassadorGF #амбасссадорGF #night #beauty #красота #шикарныйвечер #fuckskinnygethuge

Príspevok, ktorý zdieľa Nataliya Kuznetsova RPS TEAM (@nataliya.amazonka),

18 debata chyba
Viac na túto tému: #svaly #kulturistika #Natalia Kuznecovová