Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Záletník Ronaldo. Čaká dieťa s priateľkou, užíval si s inou

V La Lige dal v tejto sezóne jediný gól. To je o jedenásť menej ako jeho hlavný rival Lionel Messi z FC Barcelona. Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa nevie v domácej súťaži strelecky uchytiť. Žeby jeho hlavu zamestnávalo niečo iné, resp. niekto iný?

09.11.2017 07:34
debata

Na ihrisku je fenomenálny, ale jeho súkromný život je prinajmenšom bizarný. Ronaldo má tri deti. S dvoma ženami, ktoré mu potomkov porodili a potom sa ich – podľa vopred určenej dohody – zriekli v prospech futbalovej hviezdy.

Hviezdny Portugalčan má momentálne za priateľku Georginu Rodriguezovú, s ktorou čakajú prvého spoločného potomka. Žijú v spoločnej domácnosti s jeho troma deťmi a na fotkách sa tvária ako šťastná rodinka.

Family mood ❤️❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

V priebehu minulého týždňa sa však objavili správy o nevere zo strany najlepšieho futbalistu planéty. Hviezda portugalskej reality show Natacha Sofia sa pre tamojší bulvár rozrozprávala o vášnivej noci s Ronaldom.

Sofia mala ‚zbaliť‘ Ronalda cez instagram, kde mu poslala niekoľko štipľavých fotiek. Na vzájomnom stretnutí sa dohadovali dva roky, až k nemu prišlo v marci v jednom z madridských hotelov.

„Strávili sme spolu vášnivú noc. Je jeden z najlepších nielen vo futbale. Ráno mi dal 300 eur na taxi a poslal domov,“ uviedla televízna hviezdička pre TV Guia a priložila textové správy, ktoré si mala s Ronaldom vymeniť.

Svojho milenca označila za neverníka. „Svoju priateľku Georginu podviedol už niekoľkokrát predtým. Sám mi to povedal. Dodal, že je zaneprázdnený muž, ktorý nemá čas milovať len jednu ženu,“ dodala Sofia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #nevera