Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Sukničkár Rooney. Túto kočku viezol opitý v aute

Bude mať čo vysvetľovať nielen doma, ale aj v klube. Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney si riadne 'zavaril'. V noci na piatok ho polícia zatkla po tom, ako v podnapitom stave šoféroval motorové vozidlo.

02.09.2017 12:49
Wayne Rooney Foto: ,
Wayne Rooney sa svojím správaním dostal do problémov.
debata (1)

Ako veľmi rýchlo vypátral britský bulvár, auto značky Volkswagen Beetle však nepatrilo jemu, ale 29-ročnej Laure Simpsonovej, s ktorou predtým popíjal v jednom z barov v Cheshire.

Podľa dostupných informácií nafúkal útočník FC Everton trojnásobne viac ako je povolený limit v Anglicku. Simpsonová sa ochotne so svojimi zážitkami so slávnym futbalistom podelila a pre Daily Mail uviedla:

„Obdivoval môj výstrih a spýtal sa: ‚Sú pravé?‘ Vymenili sme si zopár bozkov, objatí, o nič nešlo. Ja nie som ničiteľka manželstiev. V aute som sa s Waynom cítila bezpečne. Keď nás zastavila polícia, bol nervózny.“

Správanie manžela sa pochopiteľne nepáčilo jeho polovičke Coleen Rooneyovej, s ktorou má futbalista tri deti a štvrté je na ceste. V čase, keď sa Rooney zabával v bare so Simpsonovou, bola aj s deťmi na dovolenke na Malorke.

Dovolenkový rezort podľa bulváru v piatok opustila, priletela domov a manžela-sukničkára tak podľa všetkého čaká nepríjemné vysvetľovanie.

Problémy bude mať zrejme aj v klube. Tréner Evertonu Ronald Koeman ho pred podpisom zmluvy varoval, aby svoj životný štýl udržal v pozícii profesionála. Rooneyho alkoholické záťahy sú povestné. Vlani v novembri ešte ako člen reprezentácie búrlivo oslavoval výhru nad Škótskom.

LAURA SIMPSONOVÁ a jej prezentácia na twitteri

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Wayne Rooney #Everton FC