Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Po góle imitoval McGregora. Verím, že v sobotu vyhrá, želá si Rusnák

Futbalisti Realu Salt Lake vyhrali v stredu v noci nad San Jose Earthquakes presvedčivo 4:0 a dosiahli deviate víťazstvo v novej sezóne zámorskej MLS. K výhre prispel aj slovenský reprezentant Albert Rusnák, ktorý v 80. minúte zvýšil na 3:0.

24.08.2017 20:39
debata

Jediný Slovák v MLS je veľkým fanúšikom šampióna UFC Conora McGregora. Írskeho bojovníka čaká zápas kariéry, v boxerskom ringu v sobotu v Las Vegas nastúpi proti doteraz nezdolanej americkej legende Floydovi Mayweatherovi.

Happy Birthday to this champ @thenotoriousmma

Príspevok, ktorý zdieľa Albert Rusnak (@albertrusnak11),

Rusnák chcel svojho obľúbenca aspoň na diaľku podporiť. Svoj gól do siete San Jose oslávil tak, že imitoval typické gesto McGregora – jeho víťaznú chôdzu po vyhratých súbojoch v octagone.

„Áno, som jeho veľký fanúšik. V sobotu mu budem držať palce a verím, že to dobre dopadne. Chalanom v kabíne som už pred zápasom povedal, že ak budem skórovať, tak toto predvediem,“ povedal Rusnák po zápase.

Jeho gól a následná oslava – pocta McGregorovi – je vidieť na dole uvedenom videu v čase od 1:35 – 1:55 min.

Súboj dvoch najžiadanejších pästiarov planéty medzi McGregorom a Mayweatherom sa uskutoční 26. augusta a bojovať sa bude podľa pravidiel boxu v kategórii ľahkej strednej váhy. Aj preto stávkové kancelárie favorizujú 40-ročného Mayweathera, ktorý sa medzi povrazy vráti zo športového dôchodku.

Ak vyhrá Mayweather, s bilanciou 50–0 prekoná rekord legendárneho Rockyho Marciana v počte súbojov bez prehry. Triumf McGregora nečaká veľa ľudí. Šampión UFC si napriek tomu verí a plánuje šokovať boxerskú verejnosť.

debata chyba