Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prehra s Arsenalom, teraz rozvod. Čierny august Abramoviča pokračuje

Roman Abramovič sa po tretí raz rozvádza. S Dašou Žukovovou vydržal v partnerskom zväzku desať rokov, spolu majú dvoch potomkov. V spoločnom vyhlásení označili rozvod za "priateľský".

07.08.2017 21:10
Roman Abramovič Foto: ,
Majiteľ FC Chelsea Roman Abramovič počas zápasu Londýnčanov proti AFC Sunderland.
debata

„Po desiatich rokov vo vzťahu sme urobili ťažké rozhodnutie sa rozísť. Naďalej však zostávame blízkymi priateľmi, partnermi a rodičmi našich detí. Zároveň pokračujeme v projektoch, ktoré sme spolu založili. Ide o Múzeum moderného umenia v Moskve a Kultúrny inštitút New Holland Island v Petrohrade,“ uviedli obaja v spoločnom vyhlásení.

Keď sa ruský oligarcha a majiteľ anglického futbalového klubu FC Chelsea rozišiel s predchádzajúcou manželkou Irinou Malandinovou, tá podľa britského bulváru dostala vyrovnanie vo výške miliardy libier (1 100 000 00­0 eur). Verejnosť sa teraz teší na informáciu, na koľko si cenil svoju tretiu manželku…

#DashaZhukova #RomanAbramovich

Príspevok, ktorý zdieľa @dasha_zhukova_fp,

Abramovič, otec siedmich detí, bol ženatý aj Oľgou Lysovovou. S tou sa tri roky po svadbe rozišiel v roku 1990. Okrem viacerých biznisov a FC Chelsea vlastní aj lietadlo typu Boeing 767 a nehnuteľnosti v Londýne, Francúzsku, Colorade, New Yorku a Los Angeles.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Cheslea #Roman Abramovič