Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

16.02.2024 o 17:30

HK Spišská Nová Ves
4 : 3
(1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
HKM Zvolen
Naposledy zmenené pred 2 mesiacmi
obnoviť
Filter

Spišská ukončila sériu siedmich prehier po sebe a získava aspoň dva body. Zvolen musí byť spokojný aj s jedným bodom, ktorí uchmatol pred zrakmi hŕstky priaznivcov spod Pustého hradu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

60:30

Spišská Nová Ves dala gól! Obrovská radosť v Spišskej. Zvolenčania boli prví, ktorí mohli skúsiť rozhodnúť zápas, ale všetko pokazila nevydarená prihrávka, ktorú dostal jeden z hostí na päty. Rýchlonohý OLIVIER ARCHAMBAULT išiel sám na Kupskeho a nekompromisne švihom ukončil stretnutie. Bez asistencie.

60:01

Začalo sa predĺženie.

Predĺženie sa začne o 19:45.

Víťaz nie je známy po základnom hracom čase. Smerujeme do päťminútového predĺženia. Ak ani v ňom sa nerozhodne, pôjdeme do série samostatných nájazdov.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:59

Burgess sa ocitol v menšej šarvátke s Lukoseviciusom, ktorému prišiel pomôcť Mitch Hults, no bolo to len klasické ťahanie sa za dres.

Reklamná prestávka.

55:26

Pri domácej bránke vznikol osobný súboj Merežka so Šiškom. Obaja skončil na zadnom mantineli, ale keďže mali Zvolenčania na dostrel Melicherčíka dvoch hráčov, gólman Rysov schoval puk pod lapačku.

53:51

Ozvala sa píšťalka rozhodcu. Marcel Melicherčík drží v moci zvolenské zakončenie. Hostia ostávajú v pásme. Kerbashian čelí na buly Mitchovi Hultsovi.

53:03

Martin Bakoš výborne otvoril ľavé krídlo Archambaultovi. Kanaďan ale opäť išiel do svojich kľučiek, ktoré už majú zrejme súperi naštudované a nepresadil sa.

Reklamná prestávka.

52:03

Adam Žiak pustil prudký strelecký pokus, ktorý poštípal Kupskeho lapačku. Hra pokračovala ďalej a ešte jedna bomba vyšla Valachovi, no neznamenala strelenie štvrtého gólu.

Reklamná prestávka.

50:00

V Spišskej stále je to vyrovnané. Uvidíme, či sa niekomu podarí strhnúť vedenie na svoju stranu do uplynutia šesťdesiatej minúty.

49:10

Zvolen dal gól! Hostia vybehli do protiútoku a oslavujú presný zásah obrancu SAMUELA HAINA, ktorý rozvlnil sieť domácej bránky strelou okolo vyrážačky Melicherčíka. Asistencie: Radovan Bondra a Jake Kupsky.

48:09

Zvolenčania si nerozumeli. Zakázané uvoľnenie posúva Spišiakov pred brankára Kupskeho. Na buly sa postaví Kerbashian proti Fortinovi.

46:16

Domáce vedenie mohol prikrášliť obranca Igor Merežko, ale z hranice pravého kruhu nezaznamenal lepší strelecký pokus.

45:03

Spišská Nová Ves dala gól! Mudrák sa aktívne venoval BRANISLAVOVI RAPÁČOVI, ktorému nezabránil streliť gól. Spišskonovoveský kapitán tečoval strieľaný puk na bránku. Asistencie: Martin Bakoš a Olivier Archambault.

44:23

Hraničný zákrok Petra Zuzina v súboji s Kerbashianom. Najprv mu sekol po hokejke a nakoniec domáci hokejista skončil na ľade. Tento moment arbitri nechali tak.

43:34

Mudrák vytláčal Rapáča spred bránkoviska, ktorý znovu dokázal, že v tejto činnosti je veľmi dobrý! Krátko na to pálil Burgess, ale vedľa pravej žŕdky!

43:07

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
C. Hults – 2 min., sekanie.

42:53

Bude sa vylučovať na strane vicemajstra! Hlavný rozhodca Milan Novák už drží zdvihnutú pravicu približne minútu! Archambault vypracoval príležitosť pre Kerbashiana, ktorý zblízka zlyhal!

41:17

Zvolenčania aj po minúte z tretej tretiny sú v tlaku. Cole Hults ako obranca strieľal pomerne tvrdo, ale iba do betónov Melicherčíka, ktorý zmenšil uhol.

40:41

Šikovná zvolenská akcia! Hostia boli krok od toho, aby opäť vyhrávali! Marek Hecl z medzikružia prestrelil otvorenú svätyňu Spišskej!

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:11.

Aj po dvoch tretinách sa rozchádzajú súperi za nerozhodného stavu. Pred treťou časťou je teda všetko otvorené.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:42

Todd Burgess trochu nahnevaný na verdikt čiarového rozhodcu, ktorý odpískal Spišskej ofsajd. Nasleduje buly v strednej tretine.

37:23

Michael Vandas sa sám pohral s obranou Zvolena! Drzo sa natlačil pred Kupskeho! Americký gólman zasiahol a puk vyletel do vzduchu, no nepadol mu za chrbát!

Reklamná prestávka.

36:37

Hain bránil a Drábek mu pravdepodobne nabehol na hokejku, pretože sa sklátil k ľadu. Po chvíli sa zodvihol a zamieril na striedačku v predklone.

35:31

Šimon Groch z prvej poslal strelecký pokus priamo na bránku, ktorý ešte pred Kupskym jemne tečoval Myklucha. Zvolenský brankár napokon hru prerušil.

Reklamná prestávka.

34:30

Chybička Archambaulta vo vlastnej obrannej tretine! Peter Zuzin zachytil i spracoval puk! Strelou na Melicherčíkove betóny ale nepochodil!

32:56

Šanca Spišskej! Archambault po peknej sťahovačke uvoľnil Bakoša, ktorý vystrelil, ale puk putoval mimo bránky od hokejky Zvolenčana!

32:18

Merežko sa rozhodol pre ďalekonosnú strelu cez celé klzisko. S ňou nemal Kupsky absolútne žiadny problém.

Reklamná prestávka.

29:38

Bakoš s Grochom si nevedeli poradiť s obratným Šiškom v rohu klziska. Z toho napokon rezonovala šanca pre Anderssona, ktorý si zbehol z modrej čiary dopredu, ale trafil do bočnej siete.

28:41

Trochu nastal menší chaos. Nellis v hĺbke útočného pásma prestal hrať, pretože evidoval signalizovanie postavenia mimo hry. Druhý čiarový rozhodca ale ukázal zakázané uvoľnenie. Buly pred Melicherčíkom.

26:55

Zvolen dal gól! Zvolenčanom sa podarilo vyrovnať. Bondra sa uvoľnil pri mantineli a cez dvoch hráčov Spišskej našiel pred Melicherčíkom čepeľ ALEXANDRE FORTINA. Asistencie: Radovan Bondra a Jakub Kolenič.

25:57

Nellis prenikol do identickej pozície, z ktorej upravoval výsledok na priebežných 2:1. V tejto chvíli ale chcel zapojiť z druhej strany Romaňáka, no Zvolenčania tečovali puk na ochrannú sieť.

24:54

Tentoraz sa ukázali v útočnej práci členovia tretieho útoku. Kapitán Rapáč priťukol Jurajovi Majdanovi, ale jeho koncovka skončila na korčuliach protihráča.

24:36

Výborné striedanie Spišiakov, konkrétne druhej formácie. Kupsky už cítil, že je toho veľa, a preto radšej podržal puk pri sebe.

22:59

Spišská Nová Ves dala gól! Spišská vyhráva 2:1 zásluhou ANTHONYHO NELLISA, ktorý nikým neatakovaný sa vyrútil z pravej strany a krásne to zavesil do pravého horného rohu. Asistencie: Olivier Archambault a Nerijus Ališauskas.

21:37

Zvolenčania boli v problémoch! Jake Kupsky ľahol v bránkovisku a dostal puk pod chrániče! Burgess keby prišiel o sekundu skôr, mohol dorážať!

21:12

Po prerušení hry si trochu nesadol Myklucha s Hainom. Bol tam značný výškový nepomer, ale zvolenský obranca nemal veľký záujem o odvetu.

20:15

Gachulinec nie je jediný dnešný oslávenec. Sviatok sa týka aj domáceho útočníka Archambaulta, ktorý išiel po gól, ale na dvakrát neprekonal obranný val súpera.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:19.

Na Spiši je to nerozhodné po prvom dejstve. Ale objektívne môžeme povedať, že svoje šance tímy využili právom.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:45

Patrik Marcinek získal puk v strednej tretine. Poľahky prešiel až do pred bránkového priestoru, kde to chcel zakončovať Hecl. Melicherčík však vytiahol zákrok. Prerušená hra.

17:11

Hain mal za sebou dlhé striedanie, preto už nedokončil atakovanie domácich, keď už bol puk na Merežkovej hokejke.

15:45

Zuzin vyviezol hru do útočného pásma. Medzi kruhmi nechal pracovať Marcineka, ktorý možno aj oľutoval prihrávku pod seba. Puk smeruje do stredného pásma.

Reklamná prestávka.

14:29

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

14:25

Zvolenčania tlačili v tejto fáze presilovej hry. Cole Hults vypálil od modrej čiary na Melicherčíka, od ktorého sa odrazil puk k Džuganovi, a ten ho poslal do bezpečia.

13:08

Vyzeralo to všelijako, ale Romaňákov odstrel stačil na oslobodenie Spišiakov, ktorí mohli ísť zároveň striedať.

12:29

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Vandas – 2 min., hákovanie.

11:19

Spišská Nová Ves dala gól! Presilovka sa už končí spôsobom, akým si želali domáci Spišiaci. JURAJ MAJDAN stihol zasiahnuť opustenú bránku Kupskeho z pravého uhla po skvelej nahrávke Mykluchu. Asistencie: Oleksii Myklucha a Anthony Nellis.

10:33

Opäť si domáci neodpustili prepadnutie v strednej tretine! Peter Zuzin to chcel zobrať na seba, ale zo svojej pozície z pravej strany sa mýlil!

09:54

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Mudrák – 2 min., hákovanie.

Reklamná prestávka.

09:54

Dvaja proti jednému! Juraj Majdan bol pri zakončení faulovaný Mudrákom, ktorý sa druhýkrát v zápase posadí na trestnú lavicu!

08:41

Zvolen dal gól! Spišská opäť nezačína dobre domáci zápas a bude ho musieť doťahovať. Jedna výraznejšia akcia Zvolena priniesla úspech dnešnému oslávencovi 30. narodenín DANIELOVI GACHULINCOVI, keď pálil na bránku a Melicherčík kapituloval. Asistencie: Alexandre Fortin a Radovan Bondra.

08:14

Žiak si kľakol v stredovom kruhu a odstrihol tak hostí od prípadného prechodu do brejku. Následne si ho už hostia postrážili.

07:37

Zvolen hrá s piatimi hráčmi.

07:13

Kupsky išiel na betóny a sledoval zakončenie Kerbashiana, ktorý to mieril hore, ale napokon prepálil priestor kanadského brankára.

06:41

Merežko pripravil nie najvydarenejšiu prihrávku na strelu bez prípravy pre Archambaulta. Jeho zakončenie bolo poriadne nepresné.

06:00

Marcel Melicherčík čelil úniku Fortina! Ostal v bránke a napokon si s ním dokázal poradiť! Rysy si však musia dávať pozor na takéto prepady pri vlastnej presilovke!

05:37

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Mudrák – 2 min., držanie.

05:28

Kerbashian parádne unikol Zvolenčanom po pravom krídle. Pri bráne sa ukazoval Rapáč, ale Kanaďan to riešil individuálnym pokusom na Kupskeho, ktorý zastavil strelu pravým betónom.

04:32

Takmer žiadne prerušenie hry. Hráči pracujú s pukom zatiaľ veľmi opatrne. Za necelých päť minút sme ešte neboli svedkami veľkej šance.

03:43

Ališauskas dával nahrávku na vlastnú modrú čiaru, ale tento priestor bol prehustený aj hráčmi Zvolena. Spišská sa ďalej neposunula.

01:39

Oleksii Myklucha pri trestnej lavici vytiahol puk spoza viacerých hráčov. Prihrávku načasoval Burgessovi na modrú čiaru, ktorý obišiel kľačiaceho Mudráka, ale pri žŕdke už nenašiel Džugana.

00:27

Spišiakom sa dvakrát po sebe nepodarilo vyjsť z pásma bez zakázaného uvoľnenia. Vhadzovanie po pravej ruke Melicherčíka.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Groch, Merežko, Ališauskas, Žiak, Romaňák, Valach, Vaverčák – Archambault, Nellis, Bakoš – Džugan, Myklucha, Burgess – Majdan, Kerbashian, Rapáč – Drábek, Bortňák, Vandas.

Tréner: Vlastimil Wojnar.

HKM Zvolen: Kupsky – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Gachulinec, Andersson, Hain, Sládok – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Šiška, Fortin, Kolenič – Zuzin, Marcinek, Bondra – K. Gábor, A. Mišiak.

Tréner: Jamie Russell.

Rozhodca: M. Novák, Snášel – Jurčiak, Bogdaň.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 44. kola Tipos extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Zvolenom.

HK Spišská Nová Ves


Spišská je vo veľkej kríze. Negatívnu sériu sa nepodarilo zlomiť ani na Slovane. Rysy prehrali futbalovo 1:2. V presilovke sa presadil len Todd Burgess a cestu k vyrovnaniu sa nepodarilo nájsť. Východniari nevyhrali už sedem zápasov. Postupne v tabuľke klesajú. Už sú tretí a štvrté Košice majú len dvojbodovú stratu.

HKM Zvolen

Zvolenčania hrali dlho vyrovnaný súboj s Humenným, ktoré sa snaží o záchranu. Napokon sa prejavila sila aj kvalita na strane vicemajstra, ktorý zvíťazil hladko 4:0. Zvolen bojuje o šestku a na tejto pozícii sa aktívne strieda s Banskou Bystricou.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HK Spišská Nová Ves

HK Spišská Nová Ves

  • Melicherčík
  • Groch
  • Merežko
  • Ališauskas
  • Žiak
  • Romaňák
  • Valach
  • Vaverčák
  • Archambault
  • Nellis
  • Bakoš
  • Džugan
  • Myklucha
  • Burgess
  • Majdan
  • Kerbashian
  • Rapáč
  • Drábek
  • Bortňák
  • Vandas
HKM Zvolen

HKM Zvolen

  • Kupsky
  • C. Hults
  • Mudrák
  • Rauhauser
  • Gachulinec
  • Andersson
  • Hain
  • Sládok
  • Hecl
  • M. Hults
  • Lukosevicius
  • Šiška
  • Fortin
  • Kolenič
  • Zuzin
  • Marcinek
  • Bondra
  • K. Gábor
  • A. Mišiak