Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)

13.02.2024 o 18:00

MŠK Žiar nad Hronom
5 : 3
(1:0, 2:1, 2:2)
HK STEEL TEAM Trebišov
Naposledy zmenené pred 3 mesiacmi
obnoviť
Filter

Domáci Indiáni o tejto výhre rozhodli v tretej tretine, keď Trebišov zarezali dvomi gólmi za tri minúty. Nagyov úspešný zásah v presilovke len kozmeticky upravil konečný výsledok. Žiar sa vracia do prvej šestky, ale otázkou je, na ako dlho. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:30

Trebišov dal gól! Trikrát to hostia skúšali na teč a podarilo sa to v poslednom prípade. SAMUEL NAGY pretavil na gól Matisovu výzvu. Asistencie: Matúš Matis a Boris Babeliak.

58:52

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Suľovský – 2 min., krosček.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

56:32

Kirill Romanov zoči – voči Petríkovi! Ruský strelec sa tentoraz mýlil! Po dorážkach Fedora schladil Zubák!

56:01

Postavenie mimo hry Žiaru nad Hronom.

55:21

Druhý gól si mohol pripísať Michal Suľovský. Zo Šramatyho prihrávky sa nepresadil. Gajan sa vyznamenal.

53:28

Do rohu plochy sa s pukom zatiahol Samuel Nagy. Pozrel sa pred bránku, ale Fedorovi neposkytol presnú nahrávku.

52:32

Nevydarené prečíslenie Žiarčanov. Patrik Halama posunul puk Tatárovi, ktorý mu ho už nevrátil, pretože prišiel kvalitný obranný zásah od Stripaia hokejkou.

51:08

Gašpar si robil v útočnom pásme, čo chcel. Štvorica hostí žiadnym spôsobom nepracovala. Žiarsky útočník sa mohol spýtať Gajana, kam to chce, ale mladý brankár zlikvidoval šancu.

Reklamná prestávka.

50:00

Päťdesiata minúta duelu. Žiar nad Hronom má dobrý náskok pred súperom zo Zemplína. Domáci sú na najlepšej ceste získať všetky tri body.

49:20

O ďalší zákrok trebišovského brankára Gajana sa postaral Adrián Zubák. Zvolil tvrdý príklep do výšky, ktorý skončil v lapačke.

48:24

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

48:18

Gajana v tejto chvíli podržal Adam Stripai! Mladý obranca vykopol puk z bránkovej čiary!

47:59

V tejto presilovej hre je už zapojený ošetrovaný Romanov, ktorý už dával o sebe vedieť v pásme, ale neprinieslo to výsledný efekt.

47:08

Martin Šeliga bol v úlohe zakončujúceho hráča. Matej Gajan si našiel cestu k tejto strele a zovrel ju v lapačke.

46:24

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
L. Lunter – 2 min., filmovanie pádu.

46:21

Na hosťujúcej striedačke prebehlo ošetrenie najproduktívnej­šieho hráča Zemplínčanov Kirilla Romanova, ktorý znižoval na 2:3. Lekári mu dávali dokopy ľavú ruku, ale nevedno, ako k tomuto zraneniu prišiel.

Reklamná prestávka.

46:18

Gólová pozícia sa naskytla Bdžochovi. Obranca Trebišova poškuľoval po pravom hornom rohu, no rozhodne svojou strelou veľa starostí Petríkovi nespôsobil.

44:56

Matej Komloš nemal veľa času na premýšľanie. Petrík na neho videl a pravým betónom odkopol puk do bezpečia aj napriek tomu, že ho blokoval Zubák.

44:11

Žiar nad Hronom dáva gól! Trebišov ide postupne do kolien. Stripai nedostúpil MAREKA ŠRAMATYHO, ktorý zblízka nedal šancu Matejovi Gajanovi. Asistencie: Lukáš Lunter a Michal Suľovský.

43:55

Žiar nad Hronom dáva gól! MARTIN JAKÚBEK cez Valečka trafil otvorenú bránku Trebišova po skvelej nahrávke Fekiača, pred ktorým sňal pomyselný klobúk. Asistencie: Viktor Fekiač a Adam Kobolka.

43:41

Vrábeľ hľadal v blízkosti Petríka Vargu. Puk ale prišiel na hokejku Matisa, ktorý nepresne prihrával.

42:52

Tlak žiarskych hokejistov do súperovej bránky! Kevin Gábor nedorazil puk do siete a hneď čelil nábehu Stripaia, ktorý čistil bránkovisko!

42:21

Haborák disponoval výborným postavením, z ktorého vyslal strelecký pokus. Ale namieril len do dobre postaveného Gajana.

Dnešný zápas sleduje 428 divákov.

41:06

Trebišov dal gól! KIRILL ROMANOV prekorčuľoval klzisko a spred bránkoviska sa ujal jeho bekhend na vzdialenejšiu žŕdku Petríka. Bez asistencie.

40:33

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
V. Fekiač – 2 min., podrazenie.

40:12

Adam Varga sa vybral útočiť po ľavej strane. Na chrbte a cez pravú ruku niesol Gašpara, ktorý ho sprevádzal k bránke a v správny čas ho vytlačil do vedľa bránky.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:33.

Matúš Matis zlyhal v prvej tretine, ale v druhej zmazal nulu Petríkovi v presilovke. Žiar nad Hronom však pomerne rýchlo odskočil nováčikovi na súčasných 3:1 a veľmi dôležitý duel môže dotiahnuť do víťaznej bodky.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:37

Za znížením korčuľoval zo všetkých síl Dominik Šimčák. Žiarčania nechali kúsok voľného miesta, do ktorého vpálil odchovanec Košíc, ale Petrík to vyriešil.

37:57

Signalizovaná hra vysokou hokejkou a následné prerušenie hry. Buly v strednom pásme.

36:59

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

35:40

Romanov chcel veľmi znížiť na 2:3, ale v tejto chvíli mu to nevyšlo. Pri tejto aktivite odhodil Šeligu.

34:59

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Haborák – 2 min., držanie.

34:59

Dvaja hráči sa nedokázali od seba odtrhnúť po odohratom osobnom súboji. Haborák držal niekoľko sekúnd na plexiskle Matisa, ktorý skôr ukázal, že mu to až tak nevadí. Trebišov získava presilovku.

32:43

Žiar nad Hronom dáva gól! Druhý útok Indiánov absolútne rozobral obranu Trebišova na súčiastky. MICHAL SUĽOVSKÝ poslal zakončenie popod Gajanovu lapačku. Asistencie: Lukáš Lunter a Marek Šramaty.

31:35

Jakúbek sa fantasticky uvoľnil. Ostal mu čas na prihrávku, ale Gašparova koncovka prišla z ostrého uhla do Gajana.

Reklamná prestávka.

30:19

Elegantne si Jamrich nakorčuľoval medzi dvoch Trebišovčanov, ale hostia za to nakoniec nepykali, pretože súpera zahnali z dobrej pozície a zmocnili sa puku.

29:10

Žiar nad Hronom dáva gól! Ak to pred chvíľou Žiaru nevyšlo, teraz to je opak. MARTIN MAGDOLEN na ľavej žŕdke Gajana len nastavil čepeľ a umiestnil dnu ukážkovú výzvu od Šeligu. Asistencie: Martin Šeliga a Jakub Tatár.

28:18

Pootvorená bránka Zemplínčanov! Už pri rovnovážnom počte hráčov neprestrelil Gajana Michal Suľovský!

28:11

Trebišov hrá s piatimi hráčmi.

26:53

Gajan sa pekne presunul s vynikajúcou strelou Viktora Fekiača, ktorý sa do toho oprel z ľavého kruhu a trafil hruď súperovho gólmana.

26:11

Vylúčenie v tíme HK STEEL TEAM Trebišov:
Marián Štec – 2 min., podrazenie.

26:04

Trebišov dal gól! Domáci pozerali, čo vymyslí MATÚŠ MATIS. A ten sa rozhodol pre priamu krásnu strelu švihom do ľavého horného rohu. Petrík ostal len štatistom. Asistencia: Ivan Novák.

25:32

Obrovský prepad Trebišova v početnej výhode! Tatár s Halamom však nevymiešali navonok bezmocného Gajana!

24:39

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Pač – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

23:05

Dve výraznejšie pohrozenia prišli pre domácich Žiarčanov. Zubák bol už jednou nohou na striedačke, keď sa musel vrátiť do práce. Roman Petrík ale dvojnásobne odolal Komlošovi.

21:52

Jacko nedostatočne sledoval pohyb Fedora, pri ktorom na chvíľku nebol žiadny hokejista v domácich farbách. Nastrelenie obrancu hostí išlo do úplne opačnej strany.

21:26

Matej Gajan získal puk do lapačky. Trebišovský brankár si hravo poradil s predierajúcim sa Matúšom Raisom, ktorý si doprial útočný výlet.

20:56

Gašpar bol najbližšie k úvodnému ohrozeniu Gajana v rámci tejto tretiny. Zradilo ho ale dlhé miešanie puku a následná nepresná strela.

20:11

Trebišov mal šancu odštartovať prostredné dejstvo výborne. Petrík prvú strelu pokryl a dorážka nesadla podľa predstáv Adamovi Vargovi.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:46.

Rýchly hokej vidia diváci v Žiar nad Hronom. Indiánov poslal do vedenia kanonier Martin Jakúbek, ktorý využil presilovku a dosiahol 26. presný zásah v sezóne. Za hostí z úniku nevyrovnal Matúš Matis.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:43

Barna vyskúšal súboj jeden proti jednému, hoci si bol vedomý, že rýchlostne je na tom biedne. Kobolka nemal množstvo práce s jeho odstavením.

17:23

Zubák sa snaží robiť komplikácie trebišovskému brankárovi Gajanovi. Toto bola asi tretia razantná strela, ale prejavila sa len intenzita a nie kvalita.

16:49

Fekiač videl Jakúbeka, ktorý aj sklepol jeho vysoký puk, no Gajan nebol prekonaný. Myšlienka to však bola veľmi dobrá.

15:56

Tatár bez rozmýšľania nastreľoval puk pred Mateja Gajana, no tam neodviedli dobrú robotu Halama s Magdolenom.

15:09

Matúš Matis mal menší náskok pred domácimi hráčmi, ale nevyťažil z toho vyrovnanie! Petrík bol na mieste!

13:51

Petrík výborne ovláda prácu lapačkou. Kľačal nalepený na pravej žŕdke. Na druhú tyčku mu to zamieril zápästím Romanov, ale neuspel.

13:11

Tatár v strednom pásme spracovával vysoký puk. Ivan Novák na neho zahral telom, čo viedlo k strate puku.

11:36

Lukáš Lunter poriadne prevetral dres, keď sa vydal dopredu ako víchor po pravej strane. Nedokázal ale dostať puk do gólovej pozície.

10:56

Nicolas Gašpar následne robil nepríjemnosti Gajanovi! Nedostal sa však do teču razantnej strely!

10:17

Gašpar sa uvoľnil v rohu klziska. Poľahky preniesol hru na Pača, ktorý už má asistenciu pri góle Jakúbeka, ale v tomto prípade trafil Gajanov betón.

Reklamná prestávka.

09:26

Fedor nastreľoval do hĺbky pásma od modrej čiary. Žlto-modrí majú hráčov vpredu, ale v tejto chvíli nedokázali nájsť recept na prekonanie Petríka.

08:58

Magdolen bol vystavený do ofsajdu. Prinútili ho k tomu Zemplínčania. Vhadzovanie v strednej tretine.

07:44

Roman Petrík si pokrýval ľavú časť bránky. Zakončenie na neho poslal skúsený Tomáš Valečko. Bude sa vhadzovať pred domácou bránou.

06:52

Jakúbek vošiel do pásma a v rýchlosti prehadzoval puk na forhend. Pri bránení sa dobre presúval Róbert Fedor a zneškodnil to.

Reklamná prestávka.

05:36

Magdolenov forčeking slávil úspech v priestoroch za bránkou Mateja Gajana. Vytiahnutý puk na modrú čiaru napálil Zubák, ale gólmana hostí neohrozil.

04:57

Signalizovaný ofsajd hostí vyhnal z útočnej tretiny Filipa Vrábeľa. Puk je na hokejke Šeligu, a tak sa môže začať útočná akcia domácich.

04:14

Žiar nad Hronom dáva gól! Prítomnosť elitných hráčov Žiaru nad Hronom sa prejavila. Pačova delovka sa odrazila od zadného mantinelu. MARTIN JAKÚBEK úspešne dorazil z ľavej tyčky do siete. Asistencie: Marek Pač a Viktor Fekiač.

03:38

Žiarska úderka nechýba pri tejto presilovej hre. Martin Jakúbek zaznamenal prvý vážnejší strelecký pokus zvnútra pravého kruhu. Gajan chytá.

03:00

Vylúčenie v tíme HK STEEL TEAM Trebišov:
Valečko – 2 min., filmovanie pádu.

02:40

Jednoduchý a propagačný pokus vyslal na bránku Trebišova obranca Adrián Zubák. Gajan sa zviezol na betónoch a nasmeroval puk do pravého rohu.

01:47

Hosťujúca prihrávka v útočnom pásme nenašla nikoho, ale ani domáci nemali veľmi pod kontrolou svoje územie.

00:58

Veľmi pekná kľučka vyšla na modrej čiare Šramatymu. Hostia ešte trochu cúvli, ale z ponúknutého priestoru nezamieril lepšie.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

MŠK Žiar nad Hronom: Petrík – Pač, Kuboš, Rais, Kobolka, Kremnický, M. Šeliga, Haborák, Zubák – Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Magdolen, P. Halama, Tatár – Zorvan, K. Gábor, Jamrich.

Tréner: Jerguš Bača.

HK STEEL TEAM Trebišov: Gajan – Valečko, R. Novák, Bdžoch, Stripai, Jacko, Marián Štec, Škrek – A. Varga, Vrábeľ, Matis – I. Novák, Šimčák, Babeliak – Mizerák, Romanov, S. Nagy – Matej Komloš, Barna, Farkaš – Fedor.

Tréner: Dušan Kobeľa.

Rozhodca: Synek, D. Lesay – Zelený, Tvrdoň.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní predohrávky 38. kola TIPOS SHL medzi Žiarom nad Hronom a Trebišovom.

MŠK Žiar nad Hronom


Domáci sú často na hrane prvej šestky a kvalifikačného pásma od 7. do 10. miesta. Aktuálne sú na ôsmej pozícii, ale šestka je stále živá, keďže bodové rozdiely sú minimálne. Žiarčania posledné dva zápasy hrali vonku. V Skalici boli pánmi, keď vyhrali 4:1, no nepodarilo sa im na to nadviazať v Topoľčanoch. Pod Tribečom prehrali 2:5.

HK STEEL TEAM Trebišov

Hostia sú takisto na hrane, ale v ich prípade ide o prípadnú účasť v kvalifikačnej skupine o play-off, alebo predčasný koniec sezóny, ktoré zaručuje jedenáste miesto. Trebišov má pred Trnavou štvorbodový náskok. Trebišovčania stratili body na Slovane po prehre 1:4 a doma s absolútnym lídrom zo Žiliny uhrali skóre 0:2.

Stretnutie sa začne o 18:00.

MŠK Žiar nad Hronom

MŠK Žiar nad Hronom

  • Petrík
  • Pač
  • Kuboš
  • Rais
  • Kobolka
  • Kremnický
  • M. Šeliga
  • Haborák
  • Zubák
  • Jakúbek
  • V. Fekiač
  • N. Gašpar
  • Suľovský
  • M. Šramaty
  • L. Lunter
  • Magdolen
  • P. Halama
  • Tatár
  • Zorvan
  • K. Gábor
  • Jamrich
HK STEEL TEAM Trebišov

HK STEEL TEAM Trebišov

  • Gajan
  • Valečko
  • R. Novák
  • Bdžoch
  • Stripai
  • Jacko
  • Marián Štec
  • Škrek
  • A. Varga
  • Vrábeľ
  • Matis
  • I. Novák
  • Šimčák
  • Babeliak
  • Mizerák
  • Romanov
  • S. Nagy
  • Matej Komloš
  • Barna
  • Farkaš
  • Fedor