Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)

23.01.2024 o 11:00

HC Prešov
9 : 3
(4:2, 3:0, 2:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Naposledy zmenené pred 3 mesiacmi
obnoviť
Filter

Obecenstvo stále tlačilo Prešovčanov do jubilejnej desiatky. Záverečný tlak ale k tomu nepomohol. Šarišania ale dosiahli parádny výsledok a posúvajú sa na druhé miesto v tabuľke pred svojho stredajšieho protivníka z Topoľčian. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

56:48

Mihalik nedostatočne bránil Šilhára. Mladík na chvíľu stratil rovnováhu, ale vrátil sa k puku. Znížiť na 4:9 chcel Prokopovič, ale to sa odkladá, ako aj jeho potvrdenie hetriku.

56:07

Poriadne štipľavý pokus poslal na bránu Marek Putala. Jeho meno však nepribudne do streleckej listiny, pretože Haronik predviedol výborný postreh.

53:37

Výborné časovanie prihrávky v podaní Ščurka! Rozbehnutý Lukáš Toma trošku ťukol do puku, ktorý tesne minul bránku Slovákov!

52:21

Pavol Prokopovič má na dosah hetrik, čo by v jeho prípade znamenalo mimoriadne vydarený zápas z vlastného pohľadu. Kaľavský podržal domácich.

51:31

Kaľavský sa vyznamenal zásahom svojimi betónmi. Týmto zákrokom uspel proti aktivite Miroslava Šatana.

50:00

Pri prešovskej Toryse je všetko jasné. Šarišania získajú dôležité tri body do tabuľky. Mizéria osemnástky sa prehĺbi a bude z toho sedemnásta porážka v sezóne.

49:56

Prešov pokračoval v útočnom tlaku. Haronik vykopol zakončenie Putala. Krátko na to vystrelil Ladislav Ščurko, avšak do pripravenej lapačky súperovho brankára.

48:47

Andrej Sigarev sa pokúšal vypočuť prosby publika s avizovanou desiatkou. Haronik zotrval na betónoch. Strelu Rusa vykryl vyrážačkou.

47:30

Vladislav Leščenko prebral prihrávku Kohúta a nasledovala snaha individuálne sa presadiť. Pred kruhmi však neurobil dobrú kľučku.

46:06

Kaľavský mužom okamihu! Na prešovského brankára upaľoval v nájazde Leo Krchňavý, ktorý nezakončil presne z bekhendovej kľučky!

44:50

Slovensko U18 dalo gól! Gólové hody sledujeme v záverečnej tretine. Prešovskí diváci už dlhšiu dobu kričali „dajte im desať“, ku ktorej už nechýba veľa a vzápätí sa ozývalo „ešte jeden“. A ten jeden pekne poslal hore PAVOL PROKOPOVIČ, keď tečoval koncovku Draveckého. Asistencia: Vladimír Dravecký.

44:23

Tím Prešov práve strelil gól! Prvú domácu strelu zastavila horná tyčka Haronikovej bránky. ANDREJ SIGAREV napokon pretlačil puk za bránkovú čiaru. Asistencie: Lukáš Toma a Vladislav Leščenko.

43:44

Tím Prešov práve strelil gól! Fantastickú prácu predviedol ruský obranca IVAN GLAZKOV. Pohral sa s Hazalom, zvládol ešte jednu kľučku v medzikruží a nekompromisne zavesil z bekhendu. Asistencia: Martin Semaňák.

43:13

Glazkov uvoľnil vpravo Semaňáka! Napriek výhodnej palebnej pozícii sa pozeral na prípadný úspech mladučkého Janáka, ktorý vypálil, ale Haronik bol na mieste!

42:29

Druhý raz v tretej tretine prítomný vo svojej práci Martin Haronik. Brankár reprezentácie zachytil pokus Pulščáka z ľavého kruhu.

41:54

Roman Kaľavský vyťahoval veľmi ťažký puk. Najskôr zasiahol ľavým betónom, na druhýkrát pred Pobežalom použil lapačku.

41:03

Adam Beluško sa rozhodol podniknúť ofenzívny únik. Dostal sa až za bránku Prešova, ale z jeho výzvy medzi kruhy neprišla žiadna odpoveď. Slováci tam nemali hráčov.

40:17

Haronikov náročný, ale úspešný zákrok! Leščenko posunul do šance Hrabčáka! Prešovský krídelník trafil brankárovu lapačku!

40:01

Začala sa tretia tretina.

Dnešný zápas sleduje 3548 divákov.

Tretia tretina sa začne o 12:36.

Pre osemnástku sa rysuje ďalší prvoligový debakel. Prešov svoje šance využil a odskočil mladíkom už na rozdiel piatich gólov. Od 36. minúty chytá za hostiteľov Kaľavský, ktorý dostal šancu od realizačného tímu.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:27

Prešovčania naplno využívajú prítomnosť bližšej striedačky. Zo Slovákov ide jasná únava, niektorí hráči majú za sebou poriadne dlhé striedanie a nemajú kedy striedať.

37:12

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

36:07

Náhradný brankár Šarišanov Roman Kaľavský s prvým zákrokom. Pred Andreasom Strakom rýchlo schoval puk do lapačky.

35:12

Striedanie v tíme HC Prešov:
z ihriska odchádza Sabol, prichádza Kaľavský.

35:12

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Janák – 2 min., hákovanie.

35:04

Tím Prešov práve strelil gól! Ščurko pracoval pred bránkoviskom, ale z ľavej strany vedľa neho udrel FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý preukázal inštinkt strelca a hráča s povesťou prvoligového kanoniera, hoci v poslednom čase mu góly až tak nenaskakovali. Asistencie: Martin Knižka a Aleksandrs Jerofejevs.

34:26

Vladislav Leščenko neuspel svojou strelou švihom spoza hosťujúceho hráča, na ktorom skončil puk z jeho hokejky.

33:24

Príliš veľa kombinácie medzi legionármi Leščenkom a Sigarevom. Prvý menovaný dostal parádny spätný puk, ktorý si pýtal pokus na bránku, ale nestalo sa tak.

33:10

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Šilhár – 2 min., podrazenie.

32:45

Okatá prihrávka Tomu cez stredné pásmo. Sigarev si prihrávku neprevzal, pretože hokejkou zaúradoval pozorný Fabuš.

31:43

Martin Haronik v tejto chvíli sa zapotil, keď kryl pokus Leščenka. Brankár osemnástky sa vyznamenal ramenom.

31:16

Obranu Slovákov teraz otestovali prešovskí hráči aj z poslednej formácie. Zo zákrytu strieľal zápästím Patrik Frič. Haronik s čistým zákrokom bez poskytnutia možnosti na dorážanie.

29:48

Veľmi pekná súhra Prešova! Jerofejevs započal útok! Pokračoval Kevin Jendroľ krásnou kľučkou na súpera! Gól chcel dosiahnuť Ščurko, ale zblízka ho vychytal Haronik!

28:01

Tím Prešov práve strelil gól! FRANTIŠEK PULŠČÁK rýchlo získal puk na svoju hokejku. Haronika prekonal po bekhendovej kľučke z hranice bránkoviska. Asistencia: Martin Knižka.

27:45

Leščenko prihrával Mihalikovi, ktorý z jednej presúval hru na Knižku. Túto strelu zlikvidoval Haronik vyrážačkou.

26:43

Tím Prešov práve strelil gól! Poliaček bol obeťou Kupca, ktorý odišiel na trestnú lavicu. Z jeho strany prišla pomsta, keď našiel pred bránkou SAMUELA CHALUPU a sieťka osemnástky sa rozvlnila po piatykrát. Asistencie: Lukáš Toma a František Poliaček.

26:25

Vypredané hľadisko v Prešove burcuje hráčov k tomu, aby skórovali.

25:57

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Kupec – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

24:53

Parádne kľučkoval Vladimír Dravecký. Niektorí Šarišania pred ním doslova cúvali, a tak nepohrdol voľným priestorom pri pravej Sabolovej žŕdke. Domáci brankár individuálne vystúpenie slovenského mladíka zastavil.

24:12

Vladimír Mihalik našiel svojho obranného partnera Martina Knižku. Pravák zo Spiša vypálil solídne zo stredu ľavého kruhu, no vysoko.

23:40

Prešovčania v takom tréningovom tempe okupujú útočné pásmo. Pomaličky si menili prihrávky i pozície. Haronik sa zmocnil následnej strely. Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavej ruke.

22:09

Úvodný zákrok v druhej tretine ide na konto brankára Sabola. Poradil si so strelou mladíkov a z lapačky vybral puk pre čiarového rozhodcu.

21:28

Sigarev ľahučko poslal puk do jazdy pre Chalupu. Autor druhého domáceho gólu nenavštívil predbránkový priestor súpera.

20:40

Vladislav Leščenko komfortne preletel po pravom krídle a vypracoval si gólovú pozíciu! Zakončenie k tyčke však neodhadol!

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 11:50.

V metropole Šariša ide všetko podľa plánu. Slováci pred týždňom prehrávali v Rimavskej Sobote 1:5, teraz 2:4. Je tu teda ďalší súboj bohatý na góly.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:36

Slovensko U18 dalo gól! Slováci znižujú na rozdiel dvoch gólov. Veľa si teraz hráči osemnástky dovolili. Jednoznačne laxné bránenie Prešova od Semaňáka. TOMÁŠ POBEŽAL bol silný na puku, ktorý prestrčil okolo Sabolovho betónu za čiaru. Asistencia: Michal Liščinský.

16:43

Šatanov syn Miroslav prekorčuľoval polovicu ľadovej plochy aj s prienikom do útočného pásma. Z ľavého ostrého uhla nedokázal lepšie zamieriť.

15:19

Náznak o tzv. lakrosový gól! Tomáš Pobežal sa však na to úplne nepripravil a Richard Sabol to zneškodnil!

14:55

Tím Prešov práve strelil gól! VLADISLAV LEŠČENKO nastavil hokejku do strieľanej prihrávky a Prešov vedie už 4:1. Asistencie: Ivan Glazkov a Aleksandrs Jerofejevs.

14:03

Séria nepresností zo strany osemnástky. Prerušená hra pre zakázané uvoľnenie. Samuel Chalupa sa už opäť zapojil do stretnutia po tej súperovej hokejke v tvári.

12:31

Na Knižkov puk stihol reagovať jemným tečom do pravého betónu Haronika František Poliaček.

11:47

Tím Prešov práve strelil gól! Hrúbky sú pravidelnou nevýhodou osemnástky, po ktorých inkasujú. DÁVID KOHÚT si nakorčuľoval do voľného miesta a z osi plochy premenil krátky nájazd. Asistencia: Lukáš Toma.

10:58

Slovensko U18 dalo gól! Tento presný zásah Slovákov ide aj na vrub obrancu Mihalika. Domáci dlháň sa len prizeral prieniku PAVLA PROKOPOVIČA bez výraznejšej snahy odobrať mu puk. Bekhend na Sabola platil a je to 1:2 z pohľadu reprezentantov. Asistencia: Michal Liščinský.

10:07

Tím Prešov práve strelil gól! SAMUEL CHALUPA vystrelil zblízka po kombinácii na jeden dotyk. Haronik bol na to prikrátky. Prešovský strelec však dostal pri zakončení hokejkou do tváre od Kupca a odišiel do kabíny. Prvá presilovka východniarov je využitá. Asistencie: František Pulščák a Lukáš Toma.

09:43

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Húževka – 2 min., držanie.

09:35

Šarišania boli v ďalšej útočnej akcii, ale táto im nepriniesla druhý gól. Putalovo nastrelenie sklepol pred Haronikom Poliaček, no reprezentačný brankár to zobral do lapačky.

08:52

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

07:47

Prokopovič zakrýval Sabola! Lašš mu poslal prihrávku na teč! Prešovčania tejto aktivite hostí odolali!

07:22

Haronikova lapačka smerovala za prešovským nastrelením. Puk v nej neskončil.

06:52

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Jerofejevs – 2 min., podrazenie.

06:48

Osemnástka získala pásmo zásluhou zvládnutého vhadzovania. Vladimír Dravecký sa oprel do strely bez prípravy, ale mieril privysoko.

06:42

Domáci gólman Richard Sabol bol prvý raz vystrašený mladíkmi. Režisérom akcie bol Tomáš Pobežal, ktorý hráva za extraligovú Nitru. Liščinský nebol ďaleko od úspešnej dorážky.

06:11

Brankár osemnástky Haronik dostal tvrdý domáci strelecký pokus priamo do náručia. Strelu si pripísal Prešovčan Semaňák.

05:57

Kevin Jendroľ servíroval puky obrancovi Putalovi. Zo svojej delovky len opečiatkoval klbko hráčov.

05:06

Samuel Chalupa ťažil z prihrávky Sigareva. Krásne sa pred ním ukázal voľný priestor, do ktorého chcel ísť, ale nechal puk za sebou a nevylepšil to ani následnou snahou prihrať z prvej na Mihalika.

03:33

Úderná prvý útok Prešova sa ocitol v ofsajde. Hra je vykázaná do strednej tretiny.

03:01

Samuel Húževka si veril pri prechode do pásma. Jednoducho si nahodil puk na zadný mantinel, ale prešovskí obrancovia vedeli, čo majú robiť. Putala berie puk k sebe.

02:13

Hostia od seba odhodili puk spoza vlastnej modrej čiary. Pulščák hneď vošiel do tretiny, no len za cenu postavenia mimo hry.

01:08

Andrej Sigarev je veľmi nepríjemný pre rovnocenných súperov a pre osemnástku ešte viac. V poslednej chvíli mu zasekol hokejku Fabuš a odtlačil Rusa za bránu.

00:28

Tím Prešov práve strelil gól! Prešov okamžite zatlačil mladíkov. Obranu hostí uspával Leščenko a DÁVID KOHÚT nechytateľne vypálil do vinkla bránky Haronika. Asistencie: Vladislav Leščenko a Samuel Hrabčák.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HC Prešov: Sabol – Jerofejevs, Glazkov, Mihalik, Knižka, Semaňák, Putala, Pulščák, Janák – Leščenko, D. Kohút, S. Hrabčák – Chalupa, Toma, Sigarev – K. Jendroľ, Ščurko, Poliaček – I. Greš, Frič, Lamač.

Tréner: Tibor Tartaľ.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Kupec, Fabuš, Beluško, Húževka, Ličko, Dravecký, Šimon, Šlank – Liščinský, T. Pobežal, Straka – Šilhár, Prokopovič, Lašš – Hazala, Šatan, Semančík – Krchňavý, Liška.

Tréner: Martin Dendis.

Rozhodca: Moller, Čahoj – Drblík, Riš.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi Prešovom a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

HC Prešov


Východniari ukončili ťaženie Žiliny výsledkom 4:3, no rovnaký scenár sa odohral ako aj v októbri. Vtedy Šarišania nasledujúce kolo podľahli Žiaru nad Hronom na jeho ľade jednoznačne 1:6, teraz 2:5. S Indiánmi v tejto sezóne ešte ani raz neuspeli.

JOJ ŠPORT Slovensko U18

Reprezentanti idú ďalej skúšať šťastie, čo sa týka zbierania bodov. Dodnes im svieti chudobná nula na konte. Aj napriek tomu, že tento projekt má za úlohu pripraviť mladíkov na svetový šampionát, 16 prehier nikomu nepridá na pohode a psychike. Slováci pri putovaní po štadiónoch súperov uhrali výsledky – 0:7, 1:4, 2:6 a 2:8.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:00.

HC Prešov

HC Prešov

  • Sabol (36. Kaľavský)
  • Jerofejevs
  • Glazkov
  • Mihalik
  • Knižka
  • Semaňák
  • Putala
  • Pulščák
  • Janák
  • Leščenko
  • D. Kohút
  • S. Hrabčák
  • Chalupa
  • Toma
  • Sigarev
  • K. Jendroľ
  • Ščurko
  • Poliaček
  • I. Greš
  • Frič
  • Lamač
JOJ ŠPORT Slovensko U18

JOJ ŠPORT Slovensko U18

  • Haronik
  • Kupec
  • Fabuš
  • Beluško
  • Húževka
  • Ličko
  • Dravecký
  • Šimon
  • Šlank
  • Liščinský
  • T. Pobežal
  • Straka
  • Šilhár
  • Prokopovič
  • Lašš
  • Hazala
  • Šatan
  • Semančík
  • Krchňavý
  • Liška