Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

08.03.2024 o 18:00

HC MIKRON Nové Zámky
4 : 5
(1:0, 2:3, 1:2)
HKM Zvolen
Naposledy zmenené pred mesiacom
obnoviť
Filter

V závere už hostia udržali najtesnejšie jednogólové vedenie, keď domáci síce boli dlho usadení v útočnom pásme, ale len minimálne ohrozili Kupskeho, a tak Zvolen zvíťazil v poslednom zápase základnej časti v Nových Zámkoch po divokej prestrelke 5:4. V tretej tretine síce poslal domácich už po tretíkrát v zápase do vedenia Prokeš vďaka využitej presilovej hre, ale hostia opäť celkom rýchlo odpovedali zásluhou Mitchella Hultsa a napokon hrdinom Zvolena sa stal po krásnej kombinácii zakončujúci Marcinek, ktorý si pripísal druhý gól v stretnutí. Hostia síce vyhrali, ale nepoteší ich víťazstvo Slovana nad Liptovským Mikulášom a tiež víťazstvo Banskej Bystrice nad Nitrou, takže za tejto situácie by v minitabuľke troch tímov so 76 bodmi mal byť Zvolen druhý v poradí, preto by šieste miesto malo patriť Banskej Bystrici, nešťastné siedme miesto Zvolenu a až ôsma je Nitra. Zvolen by sa tak mal stretnúť v predkole play-off s desiatym Liptovským Mikulášom, pričom sériu by mal začať v domácom prostredí. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok večera!

Koniec zápasu.

58:00

Domáci to už zrejme budú skúšať častejšie smerom na bránu, ale Kupsky si poradil so zakončením od modrej čiary.

57:25

Múčka vyskúšal pozornosť Kupskeho z ostrého uhla a vybojoval útočné pásmo pre domácich, ktorí už vyskúšajú hru v power play.

56:42

Hostia vyhodili puk mimo hraciu plochu, ale bol tam teč jedného z domácich hráčov, a preto sa vylučovať nebude.

56:08

Sabol musel riešiť dve bekhendové zakončenia hostí z malej vzdialenosti, ale nakoniec sa mu podarilo hru prerušiť.

55:20

Jednoduchý zákrok pre Kupskeho, ale hostia už v tejto chvíli viac urobiť nemôžu a momentálne im zisk troch bodov stačí len na siedme miesto, takže predkolu play-off sa pravdepodobne nevyhnú.

51:46

Zvolen dal gól! Tak to bola dokonalá kombinácia v podaní trojice hostí, ktorá úplne rozobrala domácu defenzívu a Kolenič už puk len naservíroval do jasnej pozície PATRIKOVI MARCINEKOVI, ktorému len stačilo trafiť hornú časť poloprázdnej domácej bránky a hostia strieľajú mimoriadne dôležitý piaty gól, ktorý ich vracia do hry o najlepšiu šestku! Asistencie: Kolenič, Šiška

49:51

Domáci vyhodili puk iba cez všetky na zakázané uvoľnenie, takže vhadzovať sa bude pred Sabolom.

49:03

Ďalší pokus hostí aspoň nahodiť puk pred Sabola z ostrého uhla, ale s týmto si bez problémov poradil domáci brankár a radšej prerušil hru.

47:52

Domáci pri rozohrávke stratili puk a Zuzin mohol ísť sám na Sabola, pričom nakoniec sa rozhodol pre bekhendový blafák, ktorý však vynikajúcim zákrokom vyrazil domáci brankár.

43:28

Zvolen dal gól! Hostia sa však opäť rýchlo doťahujú a znova vyrovnávajú, keď Kašlík preniesol hru na pravú stranu, kde bol celkom voľný MITCHELL HULTS a ten presnou strelou do ľavého horného rohu nedal absolútne žiadnu šancu Sabolovi! Asistencie: Kašlík, C. Hults

42:58

Fafrák dostal zaujímavého prihrávku pred Kupskeho, ale z tesnej blízkosti nedokázal uspieť vďaka tentokrát skvelému zákroku hosťujúceho brankára.

40:30

HC Nové Zámky dali gól! Domáci využívajú presilovú hru šťastným spôsobom, keď nepresná rana Logginsa sa odrazila od zadného mantinelu k RADEKOVI PROKEŠOVI, ktorý to vyskúšal nahodiť ihneď z pravej strany bekhendom z ostrého uhla takmer na úrovni bránkovej čiary a Kupsky sa nechal nachytať, pretože si puk zrazil za svoj chrbát! Asistencie: Loggins

40:24

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Gachulinec – 2 min., podrazenie.

40:12

Hostia nastúpili do tretej tretiny ofenzívne a hneď dvakrát prinútili Sabola k zákroku.

40:01

Začala sa tretia tretina.

V druhej tretine zápasu medzi Novými Zámkami a Zvolenom sa roztrhlo vrece s gólmi, pričom najprv hostia predviedli obrat po presných zásahoch Marcinek a Csányiho, ale domácich to nepoložilo a najmä zásluhou dvojgólového hrdinu Logginsa si prinavrátili vedenie späť. Ani to im však vôbec dlho nevydržalo, pretože o zatiaľ posledný a vyrovnávajúci zásah sa postaral Lukosevicius. Tretia tretina sa začne približne o 19:42.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

38:24

Hra je prerušená, pretože Hecl zostal ležať na ľade po tom, čo ho nepríjemne zostrelil vlastný spoluhráč a pomaly odchádza na hosťujúcu striedačku.

38:00

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
Števuliak – 2 min., hákovanie.

37:40

Zuzin unikol domácej defenzíve v oslabení a snažil sa prekonať domáceho brankára priamou strelou, ale Sabol túto nepríjemnú situáciu ustál a predviedol dôležitý zákrok.

37:25

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
C. Hults – 2 min., podrazenie.

37:17

Zvolen dal gól! Domáci sa však vôbec dlho z vedenia neradovali, pretože po strate puku sa otvorila pre hostí príležitosť na prečíslenie, ktoré Hecl vyriešil prihrávkou na JARIDA LUKOSEVICIUSA a ten z ľavej strany nekompromisne zakončil strelou k bližšej tyčke, ku ktorej sa Sabol nestihol presunúť! Asistencia: Hecl

36:14

HC Nové Zámky dali gól! Hostia však opäť kapitulujú od nezastaviteľného TROYA LOGGINSA, ktorému priťukol puk v útočnom pásme Prokeš a následne tvrdou strelou z diaľky prekonal Kupskeho! Asistencia: Prokeš

35:54

Tentokrát je hra prerušená pre postavenie mimo hry na strane hostí, ktorí majú väčšiu motiváciu na to, aby sa dostali opäť do vedenia.

34:19

Hostia reagujú na vyrovnanie gólovou príležitosťou, keď sa najprv Zuzín natlačil pred Sabola a následne prišla strela z druhej vlny od Sládoka, ale domáci brankár dokázal puk skrotiť.

33:00

HC Nové Zámky dali gól! Domáci sa však vracajú do zápasu vyrovnávajúcim gólom po veľmi jednoduchej akcii, keď Mészárosove nastrelenie od modrej čiary Kupsky vyrazil len pred seba, kde Andersson neustrážil TROYA LOGGINSA a ten sa prezentoval úspešnou dorážkou! Asistencie: Mészáros, Prokeš

30:49

Dlho sa hralo bez prerušenia, pričom hostia v tejto pasáži mali ďalšie zaujímavé strelecké príležitosti na odskočenie do dvojgólového vedenia, ale domácich podržal viackrát Sabol a v tejto chvíli sa radšej domáci oslobodili za cenu zakázaného uvoľnenia.

26:36

Zvolen dal gól! Hosťom sa podaril celkom rýchly obrat, keď veľký podiel na tomto presnom zásahu má Lukosevicius, ktorý nezištnou asistenciou naservíroval puk pred prázdnu domácu bránku KAROLOVI CSÁNYIMU, ktorému už tento gól nik nevezme! Asistencia: Lukosevicius

23:13

Zvolen dal gól! Domáci mohli viesť o dva góly, ale miesto toho je vyrovnané, keď sa Mudrák dokázal uvoľniť cez protihráča a strelou z pravého kruhu do hornej časti brány s prispením teču PATRIKA MARCINEKA prekonal Sabola, ktorý mal zakrytý výhľad a aj preto nestihol zareagovať! Asistencie: Mudrák, Šiška

22:53

Hostia sa vybrali dopredu s veľkým počtom hráčov, ale nepodarilo sa im zakončiť a naopak do prečíslenia sa ihneď vydali dvaja domáci, pričom zakončenie zobral na seba Laurenčík, ale hostí dôležitým zákrokom podržal Kupsky.

21:32

Podobne jednoduchý zákrok lapačakou aj pre Sabola, ktorý v nej zachytil puk po nie príliš nebezpečnej strele z ľavej strany.

20:15

Podobne ako v úvodnej tretine aj tentokrát veľmi rýchly zákrok pre Kupskeho, ktorý však nemal žiaden problém proti strele z ostrého uhla od pravého mantinelu.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Úvodná tretina zápasu medzi Novými Zámkami a Zvolenom priniesla dva góly, ale ten prvý v podaní Csányiho bol odvolaný po konzultácii s videorozhodcom pre ofsajd pri prechode hostí do útočného pásma, a tak jediný regulárny presný zásah zaznamenal Roy na domácej strane prakticky ihneď po návrate z trestnej lavice. Hostia tak určite potrebujú zabrať, ak chcú aspoň pomýšľať na vybojovanie si účasti vo štvrťfinále play-off. Druhá tretina sa začne približne o 18:51.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:21

Hostia si konečne v závere úvodnej tretiny vypracovali súvislý tlak v útočnom pásme, ale napokon Sabol s ďalším sebaistým zákrokom proti nepríjemnej strele od modrej čiary.

17:25

Tak to boli dve obrovské šance hostí v krátkom slede, ale Sabol sa v oboch prípadoch prezentoval skvelými zákrokmi a podarilo sa mu hru prerušiť pri zakončení unikajúceho Hultsa z ľavej strany.

15:00

Hostia vyhodili puk len na zakázané uvoľnenie, čo zatiaľ domácim naplno vyhovuje, keď zatiaľ bez väčších problémov držia jednogólové vedenie.

12:32

Ďalší zákrok pre Kupskeho, ktorý musel riešiť tvrdú strelu a zatiaľ má prekvapivo viac práce ako jeho náprotivok Sabol.

10:01

Hra je prerušená v polovice úvodnej tretiny po prihrávke rukou od Lukoseviciusa, preto následné zakončenie Gachulinca už bolo zbytočné.

08:44

Domáci sú povzbudení úvodným presným zásahom a teraz Loggins po obkorčuľovaní hosťujúcej bránky opäť ohrozil Kupskeho, ale tentokrát si hosťujúci brankár pripisuje úspešný zákrok.

05:56

HC Nové Zámky dali gól! Potvrdilo sa staré známe pravidlo nedáš-dostaneš, pretože hostia po nevyužitej prvej presilovej hre inkasujú od návratilca z trestnej lavice MARCA-OLIVIERA ROYA, ktorý prešiel z pravej strany aj vďaka nedôrazu hosťujúceho obrancu až pred Kupskeho a forhendovým zakončením ho po prvýkrát v zápase prekonal! Asistencie: Kozák, Sabol

03:45

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
Roy – 2 min., hákovanie.

02:49

Zvolen dal gól! Hostia sa na chvíľu radovali z úvodného gólu, ktorý po rýchlom prechode do útočného pásma a strieľanej prihrávke od Mudráka do predbránkového priestoru úspešným tečom zaznamenal KAROL CSÁNYI, ale domáci sa dožadovali preskúmania možnej ofsajdovej situácie, čo napokon rozhodcovia po konzultácii s videorozhodcom potvrdili a gól preto neplatí!

01:18

Na opačnej strane sa k strele z medzi kruhov dostal Hults, ale jeho strelecký pokus zblokoval mimo hraciu plochu Ružek.

00:15

Hneď prvý útok domácich priniesol zakončenie Logginsa, ale Kupsky predviedol pohodlný zákrok lapačkou.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HC MIKRON Nové Zámky: Sabol(Kantor) – Lee, Laurenčík, Mamčics, Mészáros, Kozák, Ondrušek – Johnson, Prokeš, Loggins – Ružek, Roy, Múčka – Stupka, Barto, Števuliak – Fafrák, Šišovský, Kováč
Tréner: K. Kivi

HKM Zvolen: Kupsky(Trenčan) – C. Hults, Modrák, Rauhauser, Gachulinec, Sládok, Hain – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Zuzin, Fortin, Bondra – Kašlík, Šiška, Marcinek – Andersson, Csányi, Kolenič
Tréner: J. Russell

Rozhodca: Goga, Štefik – Konc ml., Orolin.

Vitajte pri sledovaní posledného 50. kola základnej časti Tipos Extraligy, v ktorom Nové Zámky privítajú Zvolen. Domácim už o nič nejde, pretože s istotou skončia na predposlednom jednástom mieste, ktoré síce znamená istotou záchrany, ale zároveň sa nepredstavia ani v predkole play-off, preto dnešný zápas je pre nich rozlúčkou so sezónou. Naopak hostia sú do poslednej chvíle vo veľmi napínavom boji o miestenku do najlepšej šestky, ktorá by im zabezpečila priamo účasť v štvrťfinále play-off. Celá situácia je však veľmi zamotaná, pretože rozdiel medzi piatou Nitrou a deviatym Trenčínom sú len zanedbateľné štyri body. Hostia tak dnes potrebujú vyhrať najlepšie za tri body a zároveň dúfať, že Slovan stratí v domácom prostredí proti Liptovskému Mikulášu. Nie je však vylúčená ani taká situácia, že po dnešnom kole bude mať Nitra, Slovan, Zvolen aj Banská Bystrica rovnaký počet 76 bodov a v tom prípade by o konečnom poradí musela rozhodovať minitabuľka štyroch tímov. Z tohto pohľadu nás preto čaká veľmi zaujímavé vyvrcholenie základnej časti, v ktorom sa môže stať prakticky čokoľvek.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HC MIKRON Nové Zámky

HC MIKRON Nové Zámky

  • Sabol(Kantor)
  • Lee
  • Laurenčík
  • Mamčics
  • Mészáros
  • Kozák
  • Ondrušek
  • Johnson
  • Prokeš
  • Loggins
  • Ružek
  • Roy
  • Múčka
  • Stupka
  • Barto
  • Števuliak
  • Fafrák
  • Šišovský
  • Kováč
HKM Zvolen

HKM Zvolen

  • Kupsky(Trenčan)
  • C. Hults
  • Modrák
  • Rauhauser
  • Gachulinec
  • Sládok
  • Hain
  • Hecl
  • M. Hults
  • Lukosevicius
  • Zuzin
  • Fortin
  • Bondra
  • Kašlík
  • Šiška
  • Marcinek
  • Andersson
  • Csányi
  • Kolenič