Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Niké liga - skupina o udržanie sa

09.03.2024 o 15:00

FC Košice
0 : 0
(0:0)
AS Trenčín
Naposledy zmenené pred mesiacom
obnoviť
Filter

Košický fanúšik márne čakal na gólové zápisy. Ani výkon aktérov nebol pútavý. Po prestávke vybehli aktívnejší Trenčania, ale chýbala efektivita. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Domáceho Davisa skolili značné kŕče. Robil všetko pre to, aby pomáhal brániť pokutové územie, no bolesť ho ťahala dole.

90+3

Neprišlo to zo štandardnej situácie, oprava môže nastať z rohového kopu. Trenčín smeruje dopredu zúročiť záverečné sekundy duelu.

90+2

Žltá karta pre tím FC Košice (Dávid Gallovič).

90

Druhý polčas sa bude nadstavovať o 4 minúty.

90

Žltá karta pre tím AS Trenčín (Stolica).

89

Striedanie v tíme AS Trenčín:
z ihriska odchádza Njegoš Kupusović, prichádza Bright Donkor.

89

Ofsajd aj pred bránkou Košíc! Fabiša zdolal Uchegbu a zakončenie Gonga prišlo v rozpore s pravidlami! Východniari si teda poriadne odfúkli, to by bol veľmi zlý záver!

88

Martin Šindelář išiel do vzdušného súboja, ale len, čo sa dotkol lopty, odpískali arbitri postavenie mimo hry.

87

Košiciam sa ponúka nová šanca na gólový úspech. Skovajsa vyrobil štandardnú situáciu faulom na Medveda.

86

Takto si to Gong určite nepredstavoval. Z pravého krídelného priestoru nezmyselne centroval do neznáma. S touto situáciou sa dalo oveľa lepšie naložiť.

Dnešný zápas sleduje 2352 divákov.

85

Košice mali k dispozícii štandardnú situáciu, ktorá sa konala z ľavej strany. Center bol núkaný pred bránku, ale správni adresáti absentovali.

83

Emeka si sám pokazil šancu na ohrozenie Cristiana z ideálnej vzdialenosti. V pokutovom území mu ruku trafila centrovaná lopta Skovajsu.

82

Štandardná situácia Trenčanov. Kmeť výborne centroval do šestnástky, no za Košičanov zapracoval kapitán Šindelář.

80

Striedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Zyen Jones.

78

Emeka je vysoký futbalista, ideálny na hlavičkové zakončenia. Presne týmto štýlom mieril za centrom na zadnú tyč, ale iba zbúral brankára Cristiana.

77

Kupusović sa nepresadil z nebezpečnej pozície v šestnástke. Kružliak zrazil strelu hosťujúceho legionára a bude z toho rohový kop.

75

V Košiciach je to stále bezgólové. Trenčania trojnásobným striedaním vysielajú signál, že metropolu východu chcú opustiť s plným bodovým úlovkom.

74

Striedanie v tíme AS Trenčín:
z ihriska odchádza Artur Gajdoš, prichádza Armin Djerlek,
z ihriska odchádza Jude Sunday, prichádza Emmanuel Uchegbu,
z ihriska odchádza Samuel Kozlovský, prichádza Lukáš Skovajsa.

73

Zrážka Faška a Kukučku! Obaja sa sústredili na vysoký center! Trafili sa telami, ale je to bolestivejšie pre trenčianskeho gólmana!

72

Cristiano sa hodil smerom k ľavej žrdi. Úspešný zákrok. Loptu stiahol pred nabehnutým Emekom.

71

Michal Faško s výbornou delovkou na bránku Trenčína! Kukučka sa musel zapotiť, ale pomocnú ruku mu podali obrancovia!

69

Žltá karta pre tím AS Trenčín (Artur Gajdoš).

68

Faškovi absolútne nevyšiel center z uhla. Do kúta zahnal Žana Medveda. Skúsený útočník v snahe udržať loptu v hre zhodil rohovú zástavku.

67

Striedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Moussango Obounet, prichádza Kristi Qose.

66

Dávid Gallovič vypálil dobrý projektil! Kukučka spravil výskok smerom pod brvno, no nemusel zasahovať!

65

Striedanie v tíme AS Trenčín:
z ihriska odchádza Samir Ben Sallam, prichádza Chinonso Emeka.

64

Hluchá pasáž hry. Odvíja sa v strede poľa bez výraznejšej prevahy jedného či druhého celku.

60

Útočný faul domácich. Hočkov lakeť mieril privysoko do tváre súpera.

59

Košičania sa veľmi dlho rozhodovali a hrali s loptou namiesto vytvorenia niečoho rýchleho a účinného.

58

Stojsavljević vyskočil do vzduchu v strede vlastného pokutového územia, čím odvrátil center Davisa. Faško to už nevracal späť.

56

Žltá karta pre tím FC Košice (Moussango Obounet).

56

Divadielko Obouneta? Košický útočník sa rútil na Kukučku, ale už dávno sa pískal ofsajd! Vystrelil na bránku a uvidí žltú kartu! Na svoju obhajobu ale uviedol, že nepočul hvizd!

55

Trenčania rozhodne aktívnejší. Domáci ešte poriadne nevideli brankára Kukučku po zmene strán. Ďalšiu prácu mal Cristiano, ktorý vyrazil center.

54

Cristiano vybehol a boxoval loptu na hlavu Kozlovského, ktorý ju hneď nasmeroval na poloprázdnu bránku, no Košice mali v pozore až trojicu hráčov, ktorí to zvládli.

53

Trenčín dostáva priestor na útok z rohového kopu. Gajdoš s pretiahnutým centrom na zadnú žrď, ale Kmeť to nezakončil. Hostia mieria za druhým rohom v krátkom slede.

52

Stojsavljević plánoval a aj vysúval do úniku Kozlovského popri postrannej čiare. Lukáš Fabiš však odviedol prospešnú robotu a stopol protihráča.

50

Kupusović aj Kmeť sa v ofenzíve veľmi nevyznamenali. Košičania boli pozorní v obrane, Cristianovi poskytol loptu Obounet.

49

Kmeť uvoľnil Gajdoša na ľavej strane pokutového územia, no trenčiansky mladík si nechal ujsť loptu, ktorej sa zmocnil gólman Cristiano.

48

Krásny signál Košíc! Kružliak sklepol vysoký center na Medveda, ale lopta našla jeho päty pred brankárom Kukučkom!

47

Košice získavajú výhodu štandardnej situácie.

46

Mierny náznak šance Trenčína. Kozlovského lopta prepadla cez košických hráčov do pokutového územia, no krok navyše chýbal Gajdošovi, aby sa pokúsil o zakončenie.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne o 16:01.

Nič nad rámec nebolo nutné odohrať v prvom polčase, ktorý bol dosť vlažný, až na minimum situácii. Chcelo by to viac nasadenia z obidvoch strán.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Košičania nevenovali väčšiu pozornosť Faškovi. Ten musel všetko riešiť individuálne. Gajdoš mu napokon odobral loptu.

44

Obounet nevie lepšie zvládať osobné súboje. Tretím zákrokom v polčase sa previnil voči trenčianskemu kapitánovi Barišovi.

43

Kozlovský sa prezentoval centrovaným pokusom. Darí sa mu na oboch frontoch, ale teraz potreboval viac šťastia, aby sa presadili jeho kolegovia v šestnástke.

42

Toto mohla byť paráda v podaní Košíc. Obounet v obklopení dvojice hostí vymyslel krásnu pätičku, len Medved ju nespracoval a nevyštartoval po ľavom krídle, kde bolo prázdno.

40

Medved vybehol za Kmeťom a začali sa trenčianske problémy. Brankár Kukučka nepresvedčivo rozohrával od bránky a posledný center Davisa upratal Kozlovský.

35

Košický brankár Cristiano si postavil loptu na päťku. Z výkopu chcel nájsť Michala Faška, ktorého hostia pokryli.

33

Trenčín je čoraz častejšie pred dosiahnutím otváracieho presného zásahu! Kupusović v páde hlavičkoval, ale loptu dostal mimo bránky Dominik Kružliak!

32

Damián Bariš sa oprel do lopty vo vnútri šestnástky! Nešťastne sa pošmykol kapitán Košíc Šindelář, no trenčiansky hráč sa našťastie mýlil!

31

Michal Faško skvele išiel k zemi! Pred Gajdošom vykopol prihrávku Gonga z pravej strany!

30

Obounet už s druhým faulom za pol hodinu. Tentoraz stiahol zozadu za dres Bena Sallama, ktorý ho chcel nechať za sebou a venovať sa dianiu vpredu.

29

Fabiš aj Faško sa nedokázali dohodnúť po rozohrávke autu. K tejto rozohrávke sa dostávajú hráči Trenčína.

28

Gallovič s Medvedom spôsobili nepríjemnosti najprv Kmeťovi, neskôr i Bondarenkovi. Výborné vysoké napádanie tejto košickej dvojice.

27

Samuel Kozlovský dostal loptu mimo hracej plochy. Východniari rozohrajú autové vhadzovanie.

24

Strieľaná polovysoká lopta na zadnú žrď! Autor bol Gong, strelcom sa mohol stať Kupusović, no chýbali centimetre!

23

Kapitán hostí Bariš vyslal na ľavý krídelný priestor loptu. Fabiš sa dostal pod tlak, ktorý na neho vyvinul Sunday, ale bez zaváhania ju odovzdal brankárovi Cristianovi.

21

Obounet a jeho útočný nedovolený zákrok. Čistým spôsobom nevedel odzbrojiť súpera. Výrazne si pomohol rukami.

19

Dlhočizná výzva pre Gonga. Toho nenechal v štichu Matúš Kmeť. Z tejto spolupráce vznikla šanca pre Sundaya. Trenčiansky legionár zvnútra pokutového územia netrafil bránu Cristiana.

16

Hráči spod hradu Matúša Čáka postupne rozťahovali hru v blízkosti domácej šestnástky. Bolo to však pomalšie a jednoduchšie pre Košičanov prečítať to, čo sa aj stalo.

15

Dvojitá šanca Košíc! Obe mal pod kontrolou brankár Michal Kukučka! Trochu oživenie po štvrťhodine stretnutia!

15

Gajdoš zostrelil na trávnik Galloviča. V tomto prípade nebude napomínaný kartou, no od rozhodcu Očenáša si vypočul svoje.

13

Fabišov center spôsobil menšiu neplechu v šestnástke protivníka, kde lopta preskočila dvoch hráčov a získal ju Obounet. No ten nedisponoval komfortným miestom na strelu.

12

Do stredu šestnástky poslal center trenčiansky stredopoliar Gajdoš, na ktorý však nikto z hostí nereagoval. Uspeli Košičania.

10

Kmeť odkopával vysoko dopredu. Gong v tieni Šindelářa si časoval výskok za loptou, ale nemal šance, pretože lepšie parametre hrali v prospech Čecha.

9

Domáca obrana nemala veľa práce s elimináciou rohového kopu Trenčanov.

8

Hostia boli na dostrel košickej brány. Sunday mal na kopačke finálnu strelu, ktorá s prispením obrany posiela loptu na rohový kop.

7

Kozlovský urobil dobrú obrannú prácu na zadnej tyči. Vo vzduchu pokoril Fabiša, ktorý chcel zaznamenať úspešnú hlavičku po centri Davisa.

6

Po štandardnej situácii sa podarilo hosťom vytlačiť loptu mimo pokutového územia. Súper sa však vrátil späť, ale Medved si nevylepšil štatistiky. Hlavička zo záklonu minula bránku Kukučku.

5

Fantastický center Davisa na zadnú žrď. Spoluhráčov v týchto miestach nemal a Kozlovský nezvládol spracovanie lopty. Rohový kop.

4

Gajdoša spracovali košickí hráči, keď ho do práce pripájal Kmeť.

3

Trenčania majú v strede poľa dostatok hráčov, ktorí vytvárajú bariéru. Domáci chceli už preťať polovicu, ale loptu poslal späť Stojsavljević.

2

Košice sa nedostali z vlastnej polovice. Slabší nakop nedopadol na stranu Trenčína, pretože dobre vystúpil Matúš Kmeť.

1

Úvodná akcia mohla patriť Košičanom. Faško posunul loptu na Medveda, no tomuto kanonierovi východniarov to skĺzlo z nohy.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FC Košice: Figueiredo – Fabiš, Šindelář ©, Kružliak, Innocenti, Davis – Faško, Hočko, Gallovič – Obounet, Medved.

Náhradníci: Kira – Golikov, Gorosito, Greššák, Jonec, Jones, Petrák, Qose, Sovič.

Tréner: Ján Kozák ml.

AS Trenčín: Kukučka – Kmeť, Bondarenko, Stojsavljevič, Kozlovský – Bariš © – Gong, Ben Sallam, Gajdoš, Sunday – Kupusović.

Náhradníci: Vozinha – Djerlek, Donkor, Emeka, Hájovský, Skovajsa, Šuvalija, Uchegbu.

Tréner: Ilja Stolica.

Rozhodca: Očenáš – Jánošík, Čajka.

Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 1. kola skupiny o udržanie Niké ligy medzi Košicami a Trenčínom.

FC Košice


Košičania začínajú svoju skupinu z desiateho miesta so sedembodovým náskokom pred Michalovcami. Po prvej jarnej vysokej prehre v Trenčíne 1:4 sa košický tím dal trochu dokopy a základnú časť dohral s bilanciou jedna výhra a dve remízy.

AS Trenčín

Trenčania nezvládli zápas v Skalici, kde dokázali iba bezgólovo remizovať a sami sa pripravili o prvú šestku. Hostia sú ôsmi za Banskou Bystricou, s ktorou majú rovnaký počet 34 bodov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

FC Košice

FC Košice

  • Figueiredo
  • Fabiš
  • Šindelář (C)
  • Kružliak
  • Innocenti
  • Davis
  • Faško (80. Jones)
  • Hočko
  • Gallovič
  • Obounet (67. Qose)
  • Medved
AS Trenčín

AS Trenčín

  • Kukučka
  • Kmeť
  • Bondarenko
  • Stojsavljevič
  • Kozlovský (74. Skovajsa)
  • Bariš (C)
  • Gong
  • Ben Sallam (65. Emeka)
  • Gajdoš (74. Djerlek)
  • Sunday (74. Uchegbu)
  • Kupusović (89. Donkor)