Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
MS v alpskom lyžovaní - 1. kolo

20.02.2021 o 10:00

Víťazka: Katharina Liensbergerová (AUT)

2. Petra Vlhová (SVK) 3.Wendy Holdenerová (SUI)

Filter

Víťazkou dnešného prvého kola slalomu žien sa stala Katharina Liensbergerová z Rakúska, ktorá štartovala s číslom 1 a hneď nasadila latku veľmi vysoko. Slovenská reprezentantka Petra Vlhová napokon rovnako obhájila svoje štartovné číslo a po prvom kole jej patrí 2. miesto so stratou 0.30 stotín! Tretia je po prvom kole Wendy Holdenerová zo Švajčiarska, ktorá stráca 1.24 sekundy na prvú Rakúšanku.

Prekvapením je až štvrté miesto Shiffrinovej, ktorá stráca na líderku 1.30 sekundy a bude to tak v druhom kole mať veľmi náročné. Veríme, že nás čaká rovnako zaujímavé druhé kolo a že po ňom Slovensko bude mať dôvod na radosť. Začína sa o 13:30 a aj z neho vám ponúkneme náš online prenos!

Prvé kolo slalomu žien sa práve skončilo!

70

Katalin Dorultanová z Maďarska je na predbežnom 48. mieste a tou pretekárkou náš prenos z prvého kola ukončíme.

69

Szonja Hozmannová z Maďarska prvé kolo nedokončila!

68

Katla Björg Dagbjartsdóttirová z Islandu prvé kolo nedokončila!

67

Eva Vukadinovová z Bulharska je na tom lepšie, zatiaľ je na predbežnom 44. mieste.

66

Ešte pomalšiu jazdu však má za sebou Nuunu Chemnitz Berthelsenová z Dánska, ktorej tak zatiaľ patrí posledné klasifikované 45. miesto.

65

Portugalská reprezentantka Vanina Guerillotová je zatiaľ najpomalšia pretekárka, je na predbežnom 44. mieste, o jedno miesto za našou Hromcovou.

64

Nino Ciklauriová z Gruzínska sa do cieľa dostala, predbežne je na 42. mieste.

63

Sara Roggemanová z Belgicka prvé kolo nedokončila!

62

Noa Szollosová z Izraela prvé kolo nedokončila!

61

Erika Pykalainenová z Fínska prvé kolo nedokončila!

60

No a šiestu desiatku štartovnej listiny nám uzavrela slovenská reprezentnatka Petra Hromcová! Naša pretekárka sa dnes do cieľa dostala, ale zatiaľ je najpomalšia zo všetkých, ktoré prvé kolo dokončili.

59

Axelle Mollinová z Belgicka prvé kolo nedokončila!

58

Zita Tóthová, ktorá reprezentuje Maďarsko prvé kolo nedokončila!

57

Francesca Baruzziová Farriolová z Argentíny bola o niečo rýchlejšia a zatiaľ jej patrí 39. miesto.

56

Zakrátko sa na trati ukázala tretia česká reprezentantka a to Zazie Humlová. Na rozdiel od svojich kolegýň sa do cieľa dostala, predbežne je však až na 40. mieste.

55

Carla Mijaresová Rufová z Andorry prvé kolo nedokončila!

54

Česko poslalo na trať v prvom kole svojho druhého zástupcu. Elese Sommerová išla veľmi agresívne a prvý medzičas mala vynikajúci. Žiaľ, do cieľa sa nedostala krátko pred koncom trate, takže dnes ju už na trati neuvidíme!

53

Charlotte Linggová z Lichtenštajnska prvé kolo nedokončila!

52

Kim Vanreuselová z Belgicka sa však v tejto skupinke nepredstaví, predbežne je na 36. mieste.

51

Hneď ju však dokázala zdolať Jekatěrina Tkačenková z Ruska, ktorá sa dostáva na predbežné 24. miesto a určite ju tak uvidíme v druhom kole v rámci najlepšej 30.

50

Piatu desiatku štartovnej listiny prvého kola uzavrela Anna Gulliová z Talianska. Zatiaľ sa dostáva presne na predbežné 30. miesta a tak čaká, ako sa bude dariť jej súperkám.

49

Anastasia Gornostajevová z Ruska sa dostáva ešte nižšie, predbežne je na 36. miesto so stratou cez 6 sekúnd, čo je zatiaľ jednoznačne najpomalší čas.

48

Do prvej 30 sa určite nedostane Emma Aicherová z Nemecka, je tesne pod čiarou na predbežnom 31. mieste.

47

Dženifera Ģērmaneová z Lotyšska si ešte musí počkať ako to s ňou bude. Predbežne je na 28. mieste a živí tak ešte akú takú šancu na prvú 30.

46

Do prvej 30 sa určite nedostane Marija Škanovová z Bieloruska, predbežne je na 33. mieste a tak bude bojovať len o konečné poradie.

45

O niečo lepšiu jazdu predviedla A.J. Hurtová z USA, ktorá sa dostáva na predbežné 28. miesto a takisto musí čakať, ako sa bude dariť jej súperkám.

44

Slovinská reprezentantka Neja Dvorniková je predbežne na 29. mieste, čo zrejme nebude stačiť na účasť v prvej 30 v rámci druhého kola.

43

Doriane Escaneová z Francúzska prvé kolo nedokončila!

42

Katie Hensienová z USA prvé kolo nedokončila!

41

Elsa Fermbäcková zo Švédska je zrejme spokojná. Predviedla veľmi solídnu jazdu a dostáva sa na predbežné 21. miesto so stratou len okolo 3 sekúnd.

40

Reprezentantka Nového Zélandu Piera Hudsonová sa už do cieľa dostala a uzavrela nám štvrtú desiatku štartovnej listiny prvého kola. Predbežne sa dostáva na 28. miesto a bude čakať, čo sa bude diať ďalej.

39

Andrea Komšićová z Chorvátska prvé kolo nedokončila!

38

Riikka Honkanenová z Fínska prvé kolo nedokončila!

37

Alexandra Tilleyová z Veľkej Británie prvé kolo nedokončila!

36

Mireia Gutiérrezová z Andorry je zatiaľ najpomalšia. Predbežne jej patrí 28. miesto a to zrejme nebude stačiť na účasť v prvej 30 najlepších.

35

Česko má dnes svojich zástupcov v prvom kole slalomu. Ako prvá sa na trať dostala Gabriela Capová, ktorá však prvé kolo nedokončila, bolo to takmer pred koncom trate čo je škoda!

34

Charlie Guestová z Veľkej Británie prvé kolo nedokončila!

33

Štartovací interval sa zmenšil a tak pokračujeme ďalej vo veľmi rýchlom tempe. Andrea Filserová obsadila predbežné 25. miesto a počká, či sa dostane medzi 30 najlepších.

32

Ďalšia kanadská reprezentantka Ali Nullmeyerová je predbežne na 25. mieste, keďže viacero pretekárok vypadlo. Strata 3.42 sekundy je však veľmi otázna ohľadom druhého kola.

31

Po krátkej pauze sa už pokračuje ďalej. Budeme teda sledovať, ktorej reprezentantke sa ešte podarí preniknúť medzi 30 najlepších. Andreja Slokarová sa tam určite dostane, predbežne je na solídnom 17. mieste.

Predbežné poradie (30/107):

1. Katharina Liensbergerová (AUT)
2. Petra Vlhová (SVK)
3. Wendy Holdenerová (SUI)
4. Mikaela Shiffrinová (USA)
5. Ana Buciková (SLO)

Nasleduje krátka prestávka!

30

Kanadská reprezentantka Amelia Smartová uzavrela tretiu desiatku štartovnej listinu prvého kola. Tá predviedla doposiaľ najslabšiu jazdu a stratila až 4 sekundy! To je už naozaj priepastná strata.

29

Je tu prvá reprezentantka Chorvátska a to Leona Popovićová. Tá začala už od prvého medzičasu strácať cez 1 sekundu, záver úplne pokazila a so stratou 3.19 sekundy jej patrí predbežné posledné 23. miesto.

28

Nina O'Brienová prekvapila v prvom kole obrovského slalomu, kde skončila druhá, ale napokon na medailu nedosiahla. Dnes mala veľké problémy v strede trate a predbežne je na 20. mieste po prvom kole a uvidí, či sa dostane do druhého kola.

27

Slovinská reprezentantka Meta Hrovatová neprišla ani po prvý medzičas, hneď v úvode trate vypadáva a prvé kolo tak dnes nedokončila!

26

Domáca reprezentantka Martina Peterliniová už tak prekvapiť nedokázala. Hneď na prvom medzičase už výrazne strácala a táto strata do cieľa len narastala. Predbežne sa dostáva na 21. miesto, čo je zatiaľ to posledné.

25

Camille Rastová zo Švajčiarska patrí medzi vychádzajúce nádeje svojej reprezentácie! Takisto veľmi vydarená jazda z jej strany a napriek väčšej chybe je na peknom 6. mieste, aj tu je oprávnená radosť!

24

Japonská reprezentantka Asa Andová pomaly zbiera cenné body v SP. Dnes štartovala v prvom kole so štartovným číslom 24, ale predviedla celkom solídnu jazdu a hlavne jej vyšiel samotný záver, dostáva sa na 7. miesto a v cieli sa raduje čo jej sily stačila!

23

Po krátkej prestávke sa pokračuje v prvom kole ďalej. Na trať sa dostala Kristina Riisová-Johannessenová z Nórska, ktorá však nezdolala svoje reprezentačné kolegyne, keďže sa do cieľa ani nedostala!

Predbežné poradie (22/107):

1. Katharina Liensbergerová (AUT)
2. Petra Vlhová (SVK)
3. Wendy Holdenerová (SUI)
4. Mikaela Shiffrinová (USA)
5. Ana Buciková (SLO)

Nasleduje krátka prestávka!

22

Švédska reprezentantka Sara Hectorová síce až tak neprekvapila, ale dostala sa celkom vysoko v predbežnom poradí. Predbežne je na 13. mieste a tam to je veľmi vyrovnané, bude v druhom kole ešte z toho dráma.

21

Tak, žeby aj slalom priniesol viaceré prekvapenia? Nastasia Noensová z Francúzska mala na prvých medzičasoch lepšie čísla a útočila dokonca na tretie miesto! Napokon to v cieli stačí na 7. miesto, aj s ním musí byť táto reprezentantka veľmi spokojná.

20

Druhú desiatku štartovnej listiny uzatvorila Ana Buciková zo Slovinska. Na prvých medzičasoch mala veľmi dobrý čas a napokon je v cieli na predbežnom 5. mieste! Jej konečná strata pred druhým kolom je malá, môže ešte za určitých okolností bojovať aj o medailu.

19

Rozrastá sa aj švajčiarska výprava v prvom kole. Sledovali sme jazdu Mélanie Meillardovej, ktorá sa po zranení dostáva späť na trať a snaží sa držať kontakt so špičkou. Predbežne jej teraz po prvom kole patrí 11. miesto.

18

Druhá americká reprezentantka v prvom kole je Paula Moltzanová. Žiaľ, do cieľa sa ani nedostala a tak sklamaná opúšťa trať, dostala sa len po druhý medzičas!

17

Štvrtý zástupca Rakúska na trati v prvom kole. Franziska Gritschová sa po zranení trápi v tejto sezóne a tak sa snaží zbierať čo najlepšie možné výsledky. Predbežne sa dostáva na 10. miesto, okolo tohto umiestnenia to je veľmi nabité.

16

Po krátkej prestávke sa pokračuje v prvom kole ďalej. Na trať sa dostala domáca reprezentantka Federica Brignoneová, ktorá nepatrí medzi hlavné mená slalomu, v pohári ich ani veľa nešla.
Žiaľ, prvé kolo dnes nedokončila, celkovo je to už jej tretí pretek, ktorý na tomto šampionáte nedokončila!

Predbežné poradie (15/107):

1. Katharina Liensbergerová (AUT)
2. Petra Vlhová (SVK)
3. Wendy Holdenerová (SUI)
4. Mikaela Shiffrinová (USA)
5. Lena Dürrová (GER)

Nasleduje krátka prestávka!

15

Ďalej sme sledovali jazdu Emelie Wikströmovej zo Švédska. Táto krajina momentálne nemá k dispozícii elitnú slalomárku a útok na prvú desiatku je v tejto disciplíne zrejme maximum. Wikströmová sa napokon zaradila na predbežné 6. miesto, čo je celkom slušný výsledok po prvom kole.

14

Prvá reprezentantka domácej krajiny na trati a tou je Irene Curtoniová. Od začiatku riskovala a išla veľmi agresívne, ale nepomohlo jej to k lepšiemu výsledku. So stratou 2.48 sekundy to stačí na predbežné 9. miesto.

13

Aj Rakúsko poslalo svojho tretieho zástupcu na trať. Katharina Huberová však prišla len po prvý medzičas a z trate napokon vypadáva, prvé kolo tak nedokončila!

12

Už tretia Nórka na trati a tou je Kristin Lysdahlová. U nej sa dá očakávať útok na prvú desiatku, už na druhom medzičase to však bola veľká strata. V závere vylepšila čo sa dalo a so stratou 2.05 sekundy je predbežne na 7. mieste.

11

Kanada poslala na trať svojho druhého zástupcu. Erin Mielzynská začala už od úvodu výraznejšie strácať, ale trať dnes nie je v ideálnom stave, čo sa zrejme podpisuje na výkony pretekárok. Predbežne ide kanadská reprezentantka na 9. miesto.

10

Prvú desiatku štartovnej listiny prvého kola uzatvorila Lena Dürrová z Nemecka. Ani táto reprezentantka nepatrí medzi popredné mená slalomu, aj keď sa už výhradne špecializuje na túto disciplínu. Na tomto šampionáte má bronz z tímovej súťaže, dnes jej po prvom kole patrí predbežné 5. miesto so stratou 1.96 sekundy.

9

Potom sa na trať dostala ďalšia nórska reprezentantka Mina Fürst Holtmannová. Minulý šampionát sa jej v slalome nevydaril, keď ani nedokončila prvé kolo. Napokon v cieli stratila 2.59 sekundy, zdolala len svoju krajanku.

8

Prvá Nórka na trati je Thea Louise Stjernesundová. Nemôže byť so svojou jazdou úplne spokojná, v cieli stratila až 2.45 sekundy a zatiaľ to bola najpomalšia jazda a predbežné 7. miesto pre túto reprezentantku.

7

Jej krajanka Wendy Holdenerová neohrozila Liensbergerovú a Vlhovú, ale vďaka vydarenému záveru dokázala v cieli zdolať Shiffrinovú a ide na predbežné prvé miesto. Jej strata je 1.24 sekundy na prvú Rakúšanku.

6

Michelle Gisinová zo Švajčiarska dnes rovnako patrila medzi favoritky na medaily, ale dnes nedokončila v slalome ani prvé kolo! Chytila špicára a žiaľ dnes na medailu teda nedosiahne.

5

Ďalšia Rakúšanka na trati bola Chiara Mairová. Ani ona svoju krajanku z prvého miesta nezosadila, stratila až 2.03 sekundy. Vyzerá to, že Liensbergerová postavila latku veľmi vysoko a bude ťažké ju dnes zdolať.

4

Predstavila sa nám tretia favoritka a tou je Mikaela Shiffrinová z USA. Fenomenálna lyžiarka však nemôže byť s prvým kolom spokojná, bola to dosť nevydarená jazda v jej podaní a v cieli stratila na líderku až 1.30 sekundy a do druhého kola má rovnako čo zlepšovať!

3

Ani Laurence St. Germainová z Kanady nedokázala zdolať rakúsku reprezentantku, zatiaľ predviedla najpomalšiu jazdu. Nevyhla sa väčším chybám a stratila cez 2 sekundy, čo je aj otázne ohľadom druhého kola.

2

Slovenská reprezentantka nezdolala svoju rakúsku súperku! Celý čas sa držala v červenej farbe, chýbala tomu od úvodu troška väčšia agresivita a rýchlosť. Jej čas je 48.78, bolo to bez chyby, ale v druhom kole je čo zlepšovať, určite má na to, aby svoj výkon ešte vystupňovala.

2

A už sa na trať chystá Petra Vlhová! Držíme palce našej reprezentantke!

1

Ako prvá sa na trať dostala Katharina Liensbergerová z Rakúska, ktorá určite patrí medzi favoritky. Začiatok zvládla dobre a bolo to čisté z jej strany, ale v strede trate prišlo prvé väčšie zaváhanie, ktoré Rakúšanka dokázala ustáť, ale stálo ju to cenné sekundy. Jej čas je napokon 48.48.

Prvé kolo slalomu žien sa práve začalo!

Na štarte je už všetko pripravené. Verme, že uvidíme kvalitný a zaujímavý slalom, prajem príjemný športový zážitok!

Prajem príjemné športové dopoludnie všetkým fanúšikom alpského lyžovania a slovenského športu! V ženskej časti svetového šampionátu sa dnes tohtoročné podujatie končí a o malú chvíľu odštartuje prvé kolo slalomu.

Slovenská reprezentantka Petra Vlhová dnes bude patriť medzi adeptky na zisk medaile a verme, že šampionátom takýmto spôsobom aj zakončí. V prvom kole jej patrí štartovné číslo 2, druhej našej reprezentantke Petre Hromcovej patrí štartovné číslo 60.

Celkovo sa dnes v prvom kole slalomu predstaví až 107 pretekárok z celého sveta, zatiaľ si prezrite štartovnú listinu a krátko pred štartom sa znova prihlásime.

Štartovná listina:

1. Katharina Liensbergerová (AUT)
2. Petra Vlhová (SVK)
3. Laurence St. Germainová (CAN)
4. Mikaela Shiffrinová (USA)
5. Chiara Mairová (AUT)
6. Michelle Gisinová (SUI)
7. Wendy Holdenerová (SUI)
8. Thea Louise Stjernesundová (NOR)
9. Mina Fürst Holtmannová (NOR)
10. Lena Dürrová (GER)
11. Erin Mielzynská (CAN)
12. Kristin Lysdahlová (NOR)
13. Katharina Huberová (AUT)
14. Irene Curtoniová (ITA)
15. Emelie Wikströmová (SWE)
16. Federica Brignoneová (ITA)
17. Franziska Gritschová (AUT)
18. Paula Moltzanová (USA)
19. Mélanie Meillardová (SUI)
20. Ana Buciková (SLO)
21. Nastasia Noensová (FRA)
22. Sara Hectorová (SWE)
23. Kristina Riisová-Johannessenová (NOR)
24. Asa Andová (JPN)
25. Camille Rastová (SUI)
26. Martina Peterliniová (ITA)
27. Meta Hrovatová (SLO)
28. Nina O'Brienová (USA)
29. Leona Popovićová (CRO)
30. Amelia Smartová (CAN)
31. Andreja Slokarová (SLO)
32. Ali Nullmeyerová (CAN)
33. Andrea Filserová (GER)
34. Charlie Guestová (GBR)
35. Gabriela Capová (CZE)
36. Mireia Gutiérrezová (AND)
37. Alexandra Tilleyová (GBR)
38. Riikka Honkanenová (FIN)
39. Andrea Komšićová (CRO)
40. Piera Hudsonová (NZL)
41. Elsa Fermbäcková (SWE)
42. Katie Hensienová (USA)
43. Doriane Escaneová (FRA)
44. Neja Dvorniková (SLO)
45. A.J. Hurtová (USA)
46. Marija Škanovová (BLR)
47. Dženifera Ģērmaneová (LAT)
48. Emma Aicherová (GER)
49. Anastasia Gornostajevová (RUS)
50. Anna Gulliová (ITA)
51. Jekatěrina Tkačenková (RUS)
52. Kim Vanreuselová (BEL)
53. Charlotte Linggová (LIE)
54. Elese Sommerová (CZE)
55. Carla Mijaresová Rufová (AND)
56. Zazie Humlová (CZE)
57. Francesca Baruzziová Farriolová (ARG)
58. Zita Tóthová (HUN)
59. Axelle Mollinová (BEL)
60. Petra Hromcová (SVK)
61. Erika Pykalainenová (FIN)
62. Noa Szollosová (ISR)
63. Sara Roggemanová (BEL)
64. Nino Ciklauriová (GEO)
65. Vanina Guerillotová (POR)
66. Nuunu Chemnitz Berthelsenová (DEN)
67. Eva Vukadinovová (BUL)
68. Katla Björg Dagbjartsdóttirová (ISL)
69. Szonja Hozmannová (HUN)
70. Katalin Dorultanová (HUN)
71. Dóra Hólmfríður Friðgeirsdóttirová (ISL)
72. Esma Alićová (BIH)
73. Maria-Eleni Tsiovolouová (GRE)
74. Sigríður Dröfn Auðunsdóttirová (ISL)
75. Hanna Majtenyiová (HUN)
76. Tess Arbezová (IRL)
77. Hjördís Birna Ingvadottirová (ISL)
78. Anastasija Šepilenková (UKR)
79. Liene Bondareová (LAT)
80. Maja Tadičová (BIH)
81. Atefeh Ahmadiová (IRN)
82. Laura Bišereová (LAT)
83. Maria Nikoleta Kaltsogianniová (GRE)
84. Jelena Vujičićová (MNE)
85. Nikolina Dragoljevićová (BIH)
86. Maria Ioana Constantinovová (ROU)
87. Manon Ouaissová (LIB)
88. Fani Marmarelliová (GRE)
89. Kateryna Pyrožková (UKR)
90. Forough Abbasiová (IRN)
91. Marjan Kalhorová (IRN)
92. Sadaf Savehšemšakiová (IRN)
93. Tetjana Knopovová (UKR)
94. Anastasija Šepilenková (UKR)
95. Ieva Januškevičiuteová (LTU)
96. Ornella Öttlová Reyesová (PER)
97. Carlie Maria Iskandarová (LIB)
98. Gabija Šinkūnaitėová (LTU)
99. Naya Kurdiová (LIB)
100. Georgia Epiphaniouová (CYP)
101. Christina Tsimpaová (GRE)
102. Thaleia Armeniová (CYP)
103. Maria Abouová Jaoudeová (LIB)
104. Tamara Popovicová (MKD)
105. Chiara Di Camillová (ALB)
106. Karolina Photiadesová (CYP)
107. Aanchal Thakurová (IND)

Vítame vás pri sledovaní dnešného onlajn textového prenosu z Majstrovstiev sveta v alpskom lyžovaní. U žien pokračuje šampionát slalomom, ktorého prvé kolo sa začína o 10:00.

Tohtoročný svetový šampionát v alpskom lyžovaní sa chýli k svojmu koncu. Ženy sa s ním rozlúčia v sobotu slalomom a všetci dúfame, že ho slovenská reprezentantka Petra Vlhová zakončí medailou. Doposiaľ sa Petre podarilo získať jednu medailu strieborného lesku a to konkrétne v kombinácii.

Našej reprezentantke sa nedarilo vo štvrtkovom obrovskom slalome, kde sa čakala od nej medaila, ale v nesmierne vyrovnanom a prekvapivom preteku po prvom kole bola až na 10. mieste a napokon po nevydarenom druhom kole skončila až na 11. mieste.

Pevne teda veríme, že sa posledným pretekom na svetovom šampionáte naladí čo najlepšie do záverečného programu SP, v ktorom stále bojuje o veľký kryštálový glóbus.

Nezabúdajme ešte aj na našu druhú slovenskú reprezentantku a to Petru Hromcovú. Tá v obrovskom slalome prvé kolo nedokončila a tak sa potom nezapojila do druhého, v ktorom bojujú aj ostatné pretekárky o konečné umiestnenie.

Ako dopadne prvé kolo? Sledujte náš online prenos!

Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 10:00.

Štartovná listina::
1. Katharina Liensbergerová (AUT)
2. Petra Vlhová (SVK)
3. Laurence St. Germainová (CAN)
4. Mikaela Shiffrinová (USA)
5. Chiara Mairová (AUT)
6. Michelle Gisinová (SUI)
7. Wendy Holdenerová (SUI)
8. Thea Louise Stjernesundová (NOR)
9. Mina Fürst Holtmannová (NOR)
10. Lena Dürrová (GER)
11. Erin Mielzynská (CAN)
12. Kristin Lysdahlová (NOR)
13. Katharina Huberová (AUT)
14. Irene Curtoniová (ITA)
15. Emelie Wikströmová (SWE)
16. Federica Brignoneová (ITA)
17. Franziska Gritschová (AUT)
18. Paula Moltzanová (USA)
19. Mélanie Meillardová (SUI)
20. Ana Buciková (SLO)
21. Nastasia Noensová (FRA)
22. Sara Hectorová (SWE)
23. Kristina Riisová-Johannessenová (NOR)
24. Asa Andová (JPN)
25. Camille Rastová (SUI)
26. Martina Peterliniová (ITA)
27. Meta Hrovatová (SLO)
28. Nina O'Brienová (USA)
29. Leona Popovićová (CRO)
30. Amelia Smartová (CAN)
31. Andreja Slokarová (SLO)
32. Ali Nullmeyerová (CAN)
33. Andrea Filserová (GER)
34. Charlie Guestová (GBR)
35. Gabriela Capová (CZE)
36. Mireia Gutiérrezová (AND)
37. Alexandra Tilleyová (GBR)
38. Riikka Honkanenová (FIN)
39. Andrea Komšićová (CRO)
40. Piera Hudsonová (NZL)
41. Elsa Fermbäcková (SWE)
42. Katie Hensienová (USA)
43. Doriane Escaneová (FRA)
44. Neja Dvorniková (SLO)
45. A.J. Hurtová (USA)
46. Marija Škanovová (BLR)
47. Dženifera Ģērmaneová (LAT)
48. Emma Aicherová (GER)
49. Anastasia Gornostajevová (RUS)
50. Anna Gulliová (ITA)
51. Jekatěrina Tkačenková (RUS)
52. Kim Vanreuselová (BEL)
53. Charlotte Linggová (LIE)
54. Elese Sommerová (CZE)
55. Carla Mijaresová Rufová (AND)
56. Zazie Humlová (CZE)
57. Francesca Baruzziová Farriolová (ARG)
58. Zita Tóthová (HUN)
59. Axelle Mollinová (BEL)
60. Petra Hromcová (SVK)
61. Erika Pykalainenová (FIN)
62. Noa Szollosová (ISR)
63. Sara Roggemanová (BEL)
64. Nino Ciklauriová (GEO)
65. Vanina Guerillotová (POR)
66. Nuunu Chemnitz Berthelsenová (DEN)
67. Eva Vukadinovová (BUL)
68. Katla Björg Dagbjartsdóttirová (ISL)
69. Szonja Hozmannová (HUN)
70. Katalin Dorultanová (HUN)
71. Dóra Hólmfríður Friðgeirsdóttirová (ISL)
72. Esma Alićová (BIH)
73. Maria-Eleni Tsiovolouová (GRE)
74. Sigríður Dröfn Auðunsdóttirová (ISL)
75. Hanna Majtenyiová (HUN)
76. Tess Arbezová (IRL)
77. Hjördís Birna Ingvadottirová (ISL)
78. Anastasija Šepilenková (UKR)
79. Liene Bondareová (LAT)
80. Maja Tadičová (BIH)
81. Atefeh Ahmadiová (IRN)
82. Laura Bišereová (LAT)
83. Maria Nikoleta Kaltsogianniová (GRE)
84. Jelena Vujičićová (MNE)
85. Nikolina Dragoljevićová (BIH)
86. Maria Ioana Constantinovová (ROU)
87. Manon Ouaissová (LIB)
88. Fani Marmarelliová (GRE)
89. Kateryna Pyrožková (UKR)
90. Forough Abbasiová (IRN)
91. Marjan Kalhorová (IRN)
92. Sadaf Savehšemšakiová (IRN)
93. Tetjana Knopovová (UKR)
94. Anastasija Šepilenková (UKR)
95. Ieva Januškevičiuteová (LTU)
96. Ornella Öttlová Reyesová (PER)
97. Carlie Maria Iskandarová (LIB)
98. Gabija Šinkūnaitėová (LTU)
99. Naya Kurdiová (LIB)
100. Georgia Epiphaniouová (CYP)
101. Christina Tsimpaová (GRE)
102. Thaleia Armeniová (CYP)
103. Maria Abouová Jaoudeová (LIB)
104. Tamara Popovicová (MKD)
105. Chiara Di Camillová (ALB)
106. Karolina Photiadesová (CYP)
107. Aanchal Thakurová (IND)