Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
SP - šprint žien, 7,5 km, Pokljuka

08.12.2018 o 14:15

Víťaz: K. Mäkäräinenová (FIN)

Štadión: Pokljuka (Slovinsko)
Filter

Kaisa Mäkäräinenová z Fínska dnes ovládla tento šprint. Jej vedúcu pozíciu nemal kto ohroziť a už takmer v polovice preteku bolo o tomto umiestnení rozhodnuté.

Čo sa týka našich pretekárok, tak najlepšie dnes dopadla Paulína Filaková, ktorá sa umiestnila na vynikajúcom šiestom mieste a nebyť jednej chyby na poslednej streľbe, mohlo byť z toho aj pódiové umiestnenie. Anastasia Kuzminová chybovala až dvakrát a je z toho napokon 18. pozícia. Ivona Fialková chybovala na streľbe trikrát a v zajtrajšej stíhačke sa nepredstaví. Podobne je na tom aj Terezia Poliaková, ktorá síce dnes ako jediná z našich strieľala čisto, ale bežecká disciplína jej nevyšla.

Ako už bolo spomenuté, zajtra ja v slovinskej Pokljuke na programe stíhačka žien na 10 km, ktorá je naplánovaná o 14:45 SEČ. Slovensko v nej budú zastupovať Paulína Fialková a Anastasia Kuzminová. Aj tento pretek vám ponúkneme formou nášho online textového prenosu.

To je už z mojej strany všetko, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok soboty. Dnešným pretekom vás sprevádzal Miroslav Revaj.

Konečné poradie:

  1. Kaisa Mäkäräinenová (FIN) 20:08,1 (0)
  2. Dorothea Wiererová (ITA) +14,8 (0)
  3. Justine Braisazová (FRA) +42,1 (0)
  4. Julia Simonová (FRA) +44,6 (0)
  5. Lisa Vittozziová (ITA) +46,9 (1)
  6. Paulina Fialková (SVK) +48,9 (1)
  7. Olena Pidhrušná (UKR) +49,0 (0)
  8. Jevgenija Pavlovová (RUS) +53,6 (0)
  9. Franziska Preussová (GER) +59,9 (1)
  10. Anna Weidelová (GER) +1:00,7 (0)
  11. Monika Hojniszová (POL) +1:02,3 (0)
  12. Irina Starychová (RUS) +1:02,6 (1)
  13. Margarita Vasiljevová (RUS) +1:02,7 (0)
  14. Elisa Gasparinová (SUI) +1:04,4 (0)
  15. Clare Eganová (USA) +1:08,8 (1)
  16. Anna Frolinová (KOR) +1:10,0 (0)
  17. Iryna Krjuková (BLR) +1:12,6 (1)
  18. Anastasia Kuzminová (SVK) +1:13,2 (2)
  19. Mona Brorssonová (SWE) +1:14,4 (1)
  20. Julija Džimová (UKR) +1:15,1 (0)


64. Terezia Poliaková (SVK) +2:21.5 (0)
67. Ivona Fialková (SVK) +2:28.0 (3)

Šprint žien na 7,5 km v slovinskej Pokljuke sa práve skončil!

Cieľ

Do zajtrajšej stíhačky na 10 km sa kvalifikuje šesťdesiat pretekárok z dnešného závodu.

Cieľ

Paulína Fialková sa aj naďalej drží na šiestom mieste. Škoda tej jednej chybičky na druhej streľbe, mohlo byť z toho dokonca aj pódiové umiestnenie.

Cieľ

Tento pretek vôbec nevyšiel Kuzminovej, ktorá je na 17. mieste. Dve chyby v streleckej disciplíne si vyžiadali svoju daň.

Cieľ

Dnešný pretek v slovinskej Pokljuke sa už pomaly blíži k svojmu záveru. Mäkäräinenovú z Fínska už nemá kto na vedúcej pozícii ohroziť, my si však musíme ešte počkať na konečné umiestnenie Paulíny Fialkovej.

Cieľ

Terezia Poliaková je napokon už v cieli a je na 59. mieste! Dnes mala stopercentnú streľbu, ale zajtra sa zrejme v stíhačke nepredstaví.

Cieľ

Paulina Fialková stále na piatom mieste, ale toto umiestnenie je ohrozené. Ako však už bolo spomenuté, TOP 10 by to dnes pre Paulínu však byť malo, ale stať sa môže ešte čokoľvek.

2.str

Terezia Poliaková dnes strieľala na oboch položkách čisto! Škoda, že jej nevyšla bežecká disciplína, predbežne je na 56. mieste. Verme, že sa však dostane do zajtrajšej stíhačky.

1.str

Česko má na trati ešte Charvátovú. Tá na prvej streleckej položke chybovala hneď dvakrát a bude tak mať zrejme problémy umiestniť sa do 60. miesta.

Cieľ

Paulína Fialková sa stále drží na piatom mieste. Veľký boj o postup do zajtrajšej stíhačky ešte zvádza Terezia Poliaková.

Cieľ

V cieli sa nachádza už 70 pretekárok. Mäkäräinenová stále neohrozene na vedúcej pozícii, uvidíme, či je dnes ešte dokáže niekto prekonať.

Štart

A na trať sa dostala dnes posledná pretekárka zo štartovnej listine, je ňou Dunja Zdoucová z Rakúska. My si ešte počkajme na umiestnenie Terezie Poliakovej, o ktorej však zatiaľ nemáme predbežné informácie.

Cieľ

Paulína Fialková v cieli! Predbežne jej patrí piate miesto, Anastasia Kuzminová je už za TOP 10, nachádza sa na jedenástom mieste!

Štart

Na trať sa dostala aj naša posledná reprezentantka v tomto preteku Terezia Poliaková! Uvidíme, ako sa bude dariť jej, ale najlepšie by sa dnes mala z našich umiestniť Paulína Fialková.

4,4km

Jej sestra Paulína zatiaľ na piatom mieste. Uvidíme, ako jej pôjde záver preteku, ale v prvej desiatke by sa naša reprezentantka mala umiestniť.

Cieľ

Ivona Fialková je už v cieli, dnes trikrát chybovala na strelnici a tak to nebude tak dobré umiestnenie. Nevyšla jej ani bežecká položka, ale podľa dostupných informácii tu boli aj menšie zdravotné problémy našej reprezentantky.

2.str

Škoda! Paulína na druhej streleckej položke raz chybovala a musí do jedného trestného kola. Vedúcu pozíciu teda neohrozí, ale stále bojuje o výborné umiestnenie.

4,4km

Paulína Fialková ide na tretie miesto! Čaká ju však ešte druhá strelecká položka, ktorá tak bude určite rozhodujúca.

Cieľ

Braisazová lepšia ako Vittozziová a dostáva sa na tretie miesto.

Cieľ

Na prvom mieste zatiaľ neohrozene Kaisa Mäkäräinenová a veľkú radosť má zatiaľ Taliansko. Na druhom mieste je Wiererová a na treťom Vittozziová.

Cieľ

V cieli je zatiaľ 33 pretekárok, Anastasia Kuzminová sa nachádza na ôsmom mieste. O Ivone Fialkovej zatiaľ nemáme žiadne informácie, ale čoskoro by mala prísť do cieľa.

1.str

Jej sestra Paulína na prvej streleckej položke nechybovala! Je tu len strata troch sekúnd na Mäkäräinenovú! Snáď sa dnes Paulíne bude dariť takto aj naďalej.

2.str

Ivona Fialková na druhej streľbe netrafila až dvakrát! Predbežne sa nachádza na 38. mieste.

Cieľ

Eva Puskarčíková sa nachádza za našou reprezentantkou. Škoda, Puskarčíková a aj Vítková strieľali čisto, ale horšie to bolo v behu.

Cieľ

V cieli je zatiaľ 26 pretekárok, Mäkäräinenovú stále neohrozene na vedúcej pozícii. Kuzminovej patrí šiesta priečka, dnes ju zradila streľba.

2.str

Ivona Fialková sa čoskoro dostane na druhú streleckú položku. Uvidíme, ako na tom bude s umiestením po jej absolvovaní.

Cieľ

Wiererová napokon nedokázala prekonať Mäkäräinenovú len o malinký kúsok! Fínka tak aj naďalej na vedúcej pozícii, Kuzminová sa zosúva na piate miesto.

Cieľ

Mäkäräinenová a Krujková predbehli našu reprezentantku! Kuzminová predbežne na treťom mieste.

2.str

Wiererová dnes strieľala výborne a pomaly sa blíži do cieľa. Bude sa nám tak meniť vedúca pozícia a takisto aj ďalšie umiestnenia.

Cieľ

Zatiaľ je z toho vedúca pozícia pre slovenskú reprezentantku, ale to sa zrejme čoskoro zmení. Eva Puskarčíková je už takisto v cieli, bolo oproti našej pretekárke horšia o 3,2 sekundy.

Cieľ

Naopak, v cieli je už Anastasia Kuzminová! Tú dnes môžu tie dve chyby na strelnici mrzieť, pretože neohrozila momentálne súboj Fínska a Talianska o vedúcu pozíciu.

Štart

Na trati je už aj druhá slovenská reprezentantka a to Ivona Fialková! Čoskoro sa na trať dostane aj jej sestra Paulína.

2.str

Wiererová naopak s čistou streľbou! Dráma tak pokračuje ďalej, rozhodovať bude posledné kolo.

2.str

Jedna z favoritiek tohto preteku Herrmannová na druhej strelnici až trikrát chybovala a tak sa dnes nijak dobre neumiestni.

2.str

Mäkäräinenová je už na vedúcej pozícii, Anastasia Kuzminová ide na druhé miesto. Čoskoro by mala byť slovenská reprezentantka v cieli.

Cieľ

Veronika Vítková je už v cieli! Dnes strieľala čisto, ale po bežeckej stránke to bolo horšie. Uvidíme, aké napokon z toho bude umiestnenie pre českú pretekárku.

2.str

Anastasia Kuzminová zatiaľ na vedúcej pozícii a to aj napriek dvom trestným okruhom! Všetko sa to však ešte môže meniť, ale zatiaľ nás táto správa teší.

2.str

Eva Puskarčíková aj na druhej streleckej položke s čistým štítom, ale české pretekárky sú dnes trocha pomalé.

1.str

Eganová takisto s čistou streľbou, prvé strelecké prekážky sa nezdajú byť až tak veľkým problémom.

1.str

Ďalšia favoritka tohto preteku Dorothea Wiererová strieľala na prvej streleckej položke čiste a bude z toho vedúca pozícia.

2.str

Anastasia Kuzminová aj na druhej streľbe s jednou chybou a opäť tak slovenská reprezentantka musí do trestného okruhu!

2.str

Veronika Vítková absolvovala druhú streľbu a takisto to bolo bez chyby. Je však veľmi pomalá a tak z toho vedúca pozícia byť nemôže.

1. str

Kaisa Mäkäräinenová podľa očakávania s čistou streľbou a tak bude atakovať vedúcu pozíciu.

4,4km

Anastasia Kuzminová predbežne na ôsmom mieste, je tu však malá strata deväť sekúnd na vedúcu pozíciu.

1.str

Jurlovová-Perchtová takisto s výbornou streľbou a hlavne ide aj veľmi rýchlo. Dostáva sa tak na prvé miesto, o vedúcu pozíciu teda prišla Dunkleeová.

1.str

Ďalšia česká reprezentantka Eva Puskarčíková takisto strieľala čisto a je z toho predbežné tretie miesto! Česko zatiaľ môže byť veľmi spokojné.

4,4km

Dunkleeová je už na méte 4,4 km a drží sa na vedúcej pozícii. Do prvej trojky sa dostala aj Veronika Vítková, Kuzminová musela absolvovať trestné kolo a snaží sa túto stratu dohnať.

Štart

Na trať sa postupne dostávajú veľké mená ako sú Kaisa Mäkäräinenová či Dorothea Wiererová. Uvidíme, ako spomínané pretekárky dnes zamiešajú karty.

1.str

Kuzminová tak nepredbehla Dunkleeovú, ktorá je zatiaľ neohrozene prvá. Ešte nás však čakajú ďalšie strelecké prekážky a kus trate.

1.str

Anastasia Kuzminová strieľala pomalšie a napokon netrafila posledný terčík! Škoda, ale stále nieje nič stratené, bude to však jeden trestný okruh.

1.str

Dunkleeová je zatiaľ na prvom mieste, ale to sa môže zmeniť, akonáhle absolvuje Kuzminová svoju prvú streleckú položku.

1.str

Vítková a Dunkleeová už absolvovali prvú streleckú prekážku a bola to v oboch prípadoch čistá streľba, čo je vždy ten hlavný základ.

1,2km

Už aj Anastasia Kuzminová sa dostala na prvý medzičas a je o niečo rýchlejšia ako Dunkleeová! Prvá vážna prekážka však bude streľba, ktorú o chvíľu absolvujú pretekárky, ktoré sú už na trati.

1,2km

Na prvé miesto sa zaraďuje Dunkleeová, ktorá tak predbehla Vítkovú. Česká reprezentantka začala pretek celkom pomalšie, ale stále sme len v jeho úvode.

1,2km

Veronika Vítková s už dostala na prvý medzičas, čoskoro ju bude čakať prvá strelecká prekážka, ktorá bude v ľahu.

Štart

A na trať sa už dostáva Anastasia Kuzminová s poradovým číslom šesť a na sebe má červený dres, keďže je celkovou víťazkou tejto disciplíny z minulého ročníka SP.

Štart

V určených intervaloch tak už začínajú postupne na trať vyrážať aj ostatné pretekárky. Dôležité je umiestnenie do 60. miesta, ktoré zaručuje účasť aj v zajtrajších pretekoch.

Štart

Na trať ako prvá dnes vyrazila Veronika Vítková z Česka. Reprezentantka tejto krajiny dnes bude určite bojovať o popredné umiestnenie.

Šprint žien na 7,5 km v slovinskej Pokljuke sa práve začal!

V dejisku preteku vládne veľmi príjemné počasie. Veľa snehu nenapadlo a je aj celkom teplo, žiadny veľký vietor, ktorý by mohol ovplyvňovať streľbu nehrozí. Uvidíme, aký dramatický pretek napokon budeme sledovať.

Prajem príjemné športové popoludnie! Dnes sa v slovinskej Pokluke uskutoční ďalší pretek v rámci nového ročníka Svetového pohára v biatlone, na programe je šprint žien na 7,5 km. Štartovnú listinu tvorí až 105 pretekárok, ktoré zabojujú o čo najlepší výsledok a o potrebné body do celkového poradia. Tento pretek absolvujú aj štyri slovenské reprezentantky, štartovné číslo šesť patrí Anastasii Kuzminovej, číslo 39 patrí Ivone Fialkovej, číslo 59 bude mať Paulína Fialková a s číslom 89 absolvuje tento pretek Terezia Poliaková. Držme teda našim pretekárkam palce, zatiaľ si môžte podrobne prezrieť štartovnú listinu, o malú chvíľu začíname!

Štartovná listina:
1. Veronika Vítková (CZE)
2. Susan Dunkleeová (USA)
3. Sari Maedaová (JPN)
4. Nadine Horchlerová (GER)
5. Ingrid Landmark Tandrevoldová (NOR)
6. Anastasia Kuzminová (SVK)
7. Emma Nilssonová (SWE)
8. Federica Sanfilippová (ITA)
9. Lena Häckiová (SUI)
10. Rosanna Crawfordová (CAN)
11. Mari Ederová (FIN)
12. Eva Puskarčíková (CZE)
13. Katharina Innerhoferová (AUT)
14. Jekatěrina Jurlovová-Perchtová (RUS)
15. Valj Semerenková (UKR)
16. Iryna Krjuková (BLR)
17. Kaisa Mäkäräinenová (FIN)
18. Anna Frolinová (KOR)
19. Anaïs Chevalierová (FRA)
20. Dorothea Wiererová (ITA)
21. Franziska Hildebrandová (GER)
22. Anastasija Merkušinová (UKR)
23. Lisa Theresa Hauserová (AUT)
24. Uljana Kajševová (RUS)
25. Elisa Gasparinová (SUI)
26. Clare Eganová (USA)
27. Synnøve Solemdalová (NOR)
28. Julija Džimová (UKR)
29. Baiba Bendiková (LAT)
30. Lisa Vittozziová (ITA)
31. Anais Bescondová (FRA)
32. Denise Herrmannová (GER)
33. Vanessa Hinzová (GER)
34. Jessica Jislová (CZE)
35. Dzinara Alimbekavová (BLR)
36. Linn Perssonová (SWE)
37. Alexia Runggaldierová (ITA)
38. Fujuko Tačizakiová (JPN)
39. Ivona Fialková (SVK)
40. Justine Braisazová (FRA)
41. Julia Schwaigerová (AUT)
42. Hanna Öbergová (SWE)
43. Irina Starychová (RUS)
44. Markéta Davidová (CZE)
45. Megan Tandyová (CAN)
46. Enora Latuilliereová (FRA)
47. Regina Ojaová (EST)
48. Karoline Offigstad Knottenová (NOR)
49. Natalja Kočerginová (LTU)
50. Thekla Brunová-Lieová (NOR)
51. Nicole Gontierová (ITA)
52. Jurie Tanakaová (JPN)
53. Venla Lehtonenová (FIN)
54. Célia Aymonierová (FRA)
55. Či-hi Mun (KOR)
56. Gabriele Leščinskaiteová (LTU)
57. Joanne Firesteelová Reidová (USA)
58. Kinga Zbylutová (POL)
59. Paulina Fialková (SVK)
60. Julija Žuravoková (UKR)
61. Megan Bankesová (CAN)
62. Jelizaveta Belčenková (KAZ)
63. Irina Kručinkinová (BLR)
64. Alla Gilenková (MDA)
65. Polona Klemenčičová (SLO)
66. Aita Gasparinová (SUI)
67. Desislava Stojanovová (BUL)
68. Tanja Karišiková-Košaracová (BIH)
69. Darja Jurkevičová (BLR)
70. Franziska Preussová (GER)
71. Victoria Padialová Hernándezová (ESP)
72. Karolin Horchlerová (GER)
73. Ljudmila Achatovová (KAZ)
74. Emilija Jordanovová (BUL)
75. Ťia-lin Tchang (CHN)
76. Urška Pojeová (SLO)
77. Mona Brorssonová (SWE)
78. Valeria Vasněcovová (RUS)
79. Monika Hojniszová (POL)
80. Tuuli Tomingasová (EST)
81. Asuka Hačisuková (JPN)
82. Jevgenija Pavlovová (RUS)
83. Susanna Meinenová (SUI)
84. Anna Weidelová (GER)
85. Lea Einfaltová (SLO)
86. Anastassija Kondratěvová (KAZ)
88. Diana Rasimovičiuteová (LTU)
89. Terezia Poliaková (SVK)
90. Emilie Ägheim Kalkenbergová (NOR)
91. Lucie Charvátová (CZE)
92. Grete Gaimová (EST)
93. Margarita Vasiljevová (RUS)
94. Eun-džung Ko (KOR)
95. Julia Simonová (FRA)
96. Hanna Solaová (BLR)
97. Marte Olsbuová Röiselandová (NOR)
98. Daniela Kadevová (BUL)
99. Olena Pidhrušná (UKR)
100. Nadia Moserová (CAN)
101. Anna Magnussonová (SWE)
102. Karolina Pitońová (POL)
103. Jenny Fellmanová (FIN)
104. Kamila Żuková (POL)
105. Dunja Zdoucová (AUT)

Vítam všetkých fanúšikov športu a teda obzvlášť toho zimného. Nový ročník Svetového pohára v biatlone je už v plnom prúde, sobota bude patriť druhému individuálnemu závodu žien.

Od 14:15 sa v slovinskej Pokljuke uskutoční šprint žien na 7,5 km. Slovinsko je momentálne dejiskom tohto úvodu nového ročníka, ktorý v niektorých pretekoch priniesol aj nejaké tie prekvapenia. Prvé individuálne preteky žien úspešne prebehli vo štvrtok, trať na 15 km ovládla Julija Džimová z Ukrajiny, čo bolo určite veľkým prekvapením.

Veľmi dobre sa umiestnila však aj naša Paulína Fialková, ktorá do poslednej chvíle bojovala o pódiové umiestnenie, napokon však z toho bolo štvrté miesto. Anastasia Kuzminová obsadila konečné 25. miesto, Ivona Fialková skončila o dve miesta nižšie a Terezia Poliaková sa umiestnila na 76. mieste.

Aj v tomto preteku bude mať Slovensko zastúpenie. Všetci sme určite nesmierne zvedaví na výkon Anastasie Kuzminovej, ktorá minulý rok vyhrala SP v šprinte. Určite nás čaká ďalší veľmi zaujímavý pretek, sledujte teda náš online textový prenos!

Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:15.

Štartovná listina::
1. Veronika Vítková (CZE)
2. Susan Dunkleeová (USA)
3. Sari Maedaová (JPN)
4. Nadine Horchlerová (GER)
5. Ingrid Landmark Tandrevoldová (NOR)
6. Anastasia Kuzminová (SVK)
7. Emma Nilssonová (SWE)
8. Federica Sanfilippová (ITA)
9. Lena Häckiová (SUI)
10. Rosanna Crawfordová (CAN)
11. Mari Ederová (FIN)
12. Eva Puskarčíková (CZE)
13. Katharina Innerhoferová (AUT)
14. Jekatěrina Jurlovová-Perchtová (RUS)
15. Valj Semerenková (UKR)
16. Iryna Krjuková (BLR)
17. Kaisa Mäkäräinenová (FIN)
18. Anna Frolinová (KOR)
19. Anaïs Chevalierová (FRA)
20. Dorothea Wiererová (ITA)
21. Franziska Hildebrandová (GER)
22. Anastasija Merkušinová (UKR)
23. Lisa Theresa Hauserová (AUT)
24. Uljana Kajševová (RUS)
25. Elisa Gasparinová (SUI)
26. Clare Eganová (USA)
27. Synnøve Solemdalová (NOR)
28. Julija Džimová (UKR)
29. Baiba Bendiková (LAT)
30. Lisa Vittozziová (ITA)
31. Anais Bescondová (FRA)
32. Denise Herrmannová (GER)
33. Vanessa Hinzová (GER)
34. Jessica Jislová (CZE)
35. Dzinara Alimbekavová (BLR)
36. Linn Perssonová (SWE)
37. Alexia Runggaldierová (ITA)
38. Fujuko Tačizakiová (JPN)
39. Ivona Fialková (SVK)
40. Justine Braisazová (FRA)
41. Julia Schwaigerová (AUT)
42. Hanna Öbergová (SWE)
43. Irina Starychová (RUS)
44. Markéta Davidová (CZE)
45. Megan Tandyová (CAN)
46. Enora Latuilliereová (FRA)
47. Regina Ojaová (EST)
48. Karoline Offigstad Knottenová (NOR)
49. Natalja Kočerginová (LTU)
50. Thekla Brunová-Lieová (NOR)
51. Nicole Gontierová (ITA)
52. Jurie Tanakaová (JPN)
53. Venla Lehtonenová (FIN)
54. Célia Aymonierová (FRA)
55. Či-hi Mun (KOR)
56. Gabriele Leščinskaiteová (LTU)
57. Joanne Firesteelová Reidová (USA)
58. Kinga Zbylutová (POL)
59. Paulina Fialková (SVK)
60. Julija Žuravoková (UKR)
61. Megan Bankesová (CAN)
62. Jelizaveta Belčenková (KAZ)
63. Irina Kručinkinová (BLR)
64. Alla Gilenková (MDA)
65. Polona Klemenčičová (SLO)
66. Aita Gasparinová (SUI)
67. Desislava Stojanovová (BUL)
68. Tanja Karišiková-Košaracová (BIH)
69. Darja Jurkevičová (BLR)
70. Franziska Preussová (GER)
71. Victoria Padialová Hernándezová (ESP)
72. Karolin Horchlerová (GER)
73. Ljudmila Achatovová (KAZ)
74. Emilija Jordanovová (BUL)
75. Ťia-lin Tchang (CHN)
76. Urška Pojeová (SLO)
77. Mona Brorssonová (SWE)
78. Valeria Vasněcovová (RUS)
79. Monika Hojniszová (POL)
80. Tuuli Tomingasová (EST)
81. Asuka Hačisuková (JPN)
82. Jevgenija Pavlovová (RUS)
83. Susanna Meinenová (SUI)
84. Anna Weidelová (GER)
85. Lea Einfaltová (SLO)
86. Anastassija Kondratěvová (KAZ)
88. Diana Rasimovičiuteová (LTU)
89. Terezia Poliaková (SVK)
90. Emilie Ägheim Kalkenbergová (NOR)
91. Lucie Charvátová (CZE)
92. Grete Gaimová (EST)
93. Margarita Vasiljevová (RUS)
94. Eun-džung Ko (KOR)
95. Julia Simonová (FRA)
96. Hanna Solaová (BLR)
97. Marte Olsbuová Röiselandová (NOR)
98. Daniela Kadevová (BUL)
99. Olena Pidhrušná (UKR)
100. Nadia Moserová (CAN)
101. Anna Magnussonová (SWE)
102. Karolina Pitońová (POL)
103. Jenny Fellmanová (FIN)
104. Kamila Żuková (POL)
105. Dunja Zdoucová (AUT)