Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Barcelona pripomínala psa, čo naháňa auto. Poženie Messi Ronalda?

Snaženie Barcelony udržať Lionela Messiho sa podobalo psovi, ktorý naháňa auto. Horko-ťažko ho dobehne. A keby aj, nevie čo s tým.

10.08.2021 13:55
Spain Soccer Barcelona Messi Foto: ,
Emotívna rozlúčka Lionela Messiho s FC Barcelona.
debata (5)

Pravidlá španielskej ligy a nepochopiteľný amaterizmus na Nou Campe vyprodukovali neriešiteľný problém a fiasko. A možno aj jeden z najtrápnejších odchodov klubovej legendy v histórii.

Najskôr chcela odísť, ale nemohla. Teraz túžila zotrvať, ale nešlo to. Klub si to nemohol dovoliť. Sekera bola (a stále je) veľmi vysoká.

Messi opúšťa spoľahlivú, ale deravú španielsku výletnú loď. Naskočil do supermodernej jachty, ktorá však zatiaľ nevie nájsť správny kurz.

Lionel Messi Čítajte viac Messiho éra v Barcelone sa končí! Chce ísť do Paríža

Vďaka balansovaniu na hranici Finančného Fair Play pritiahla v priebehu niekoľkých dní do tímu jedného šampióna za druhým. Messi, Ramos, Donnarumma…

Virtuóz z Rosária už na klubovej úrovni získal všetky najcennejšie trofeje. Predsa však stále nemá vyhraté. V debate o tom, či je lepším futbalistom súčasnosti on alebo Cristiano Ronaldo.

Kam Portugalčan prišiel, tam trhal normy. Uspel v Manchestri, Reale Madrid i Juventuse. Vyhral s Portugalskom titul majstrov Európy. Ešte donedávna bol v spomínanej debate na koni.

Najsilnejšie argumenty? Uspel aj v iných ligách ako španielskej, dotiahol podceňovanú reprezentáciu k prestížnej trofeji.

Emotívna rozlúčka Lionela Messiho s FC Barcelona Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Emotívna rozlúčka Lionela Messiho s FC Barcelona.

Po ťažkom roku 2020 však Messi znížil skóre. Vyhral s Argentínou Copa América a vymení komfortnú barcelonskú zónu za parížsky supertím.

Kocky sú hodené, povedal by klasik. A ďalší zasa, že Messi zamiešal kartami.

Budú víťazné?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Paríž Saint-Germain