Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Kanadský dôchodca, neschopní mladíci. To zas bolo rečí...

To zas bolo rečí... Chýbajú hráči z NHL, mladí nevedia strieľať góly, absentujú skúsenosti. Tréner? Kanadský dôchodca, ktorý nerozumie náture našinca.

03.06.2021 05:59
Craig Ramsay Foto: ,
Craig Ramsay rozdáva pokyny svojim zverencom.
debata (78)

Slovenskí hokejisti si pred odchodom na MS vypočuli množstvo neprajných slov. Namiesto podpory, ktorá by sa omladenému mužstvu zišla, ich mnohí odpisovali už pred začiatkom šampionátu.

Historicky najmladší výber spod Tatier sa však postavil výzve priamo. Na rižskom turnaji ukazuje, v čom je rozdiel v porovnaní s minulými rokmi.

Ramsay Dávame do pozornosti Program, výsledky, zaujímavosti. Všetko o MS v hokeji 2021

Slováci vždy vedeli zahrať proti favoritom, ale s papierovo slabšími súpermi sa trápili. To sa v Lotyšsku zmenilo.

Hoci s Britmi to bol boj do poslednej sekundy, Ramsayho družina sfúkla Bielorusko a Dánsko k ničomu nepustila.

Ďalšou slabinou boli donedávna časté vylúčenia. Slováci nestíhali, faulovali a potom na to doplácali.

Tréneri tentoraz vybrali správne typy hráčov aj na úkor toho, že v nominácii napokon chýbali ostrieľaní kanonieri – avšak bez požadovanej korčuliarskej výbušnosti.

Postup do elitnej osmičky by nebol možný bez kvalitných výkonov brankárov. S výnimkou duelov so Švajčiarskom a s Českom boli Konrád, Hudáček i Húska oporami.

Navyše, Slovensko našlo formáciu, ktorá dokáže rozhodovať zápasy, keď k zohratej dvojici Hrivík, Cehlárik výborne zapadol Lantoši.

clanok sutaz golovka Dávame do pozornosti Zahrajte si gólovku! V hre je viac ako 1 000 €

Za všetkým stojí súdržný kolektív. Vekové rozdiely sa mažú a hráči fungujú ako celok. Stačí sa pozrieť na 17-ročného Slafkovského a raz tak starého Buca – kolegov z rovnakého útoku.

Slováci majú to najťažšie za sebou a čaká ich štvrťfinále. Proti Američanom budú v úlohe outsidera, ktorý nemá čo stratiť a môže len prekvapiť. Teda pozícia, ktorá im zväčšia vyhovuje.

Držme im palce, aby sa nezľakli ponúknutej príležitosti. Pretože ak všetko do seba zapadne, štvrťfinále nemusí byť pre nich konečná.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
78 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #MS v hokeji 2021 #Craig Ramsay