Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Víťazná mentalita? Slovan ju nemá

Mladý strelec Strelec prepašoval zo šatne kúsok blbej nálady, ktorá vládla po zápase s kosovským majstrom. Vyhrali sme 2:1, ale vyzerá to tam, akoby sme podľahli 0:3, tvrdil.

25.07.2019 14:11
Moha Foto: ,
Krídelník Slovana Bratislava Moha sa snaží presadiť cez defenzívu Feronikelu.
debata (3)

Obľúbenou témou bývalého trénera belasých bola víťazná mentalita. Rád a často o nej hovoril a jej budovanie pokladal za jednu z kľúčových úloh. Najprv v Trenčíne, kde si tento termín osvojil a potom v Slovane.

Budoval, budoval, až na jar mohol oznámiť, že dielo je hotové. Slovan vyhrával v lige jeden zápas za druhým a z toho usúdil, že víťazná mentalita sa stala súčasťou jeho futbalového života.

Slovan zvíťazil nad Feronikeli 2:1 Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Slovana Bratislava vyjadrujú...

S takým badžetom, hráčskym kádrom, s desaťnásobne väčšími možnosťami, ako majú iní súperi, sa víťazná mentalita buduje veselo.

Teraz sa ukazuje, že mentalita, ktorú získal v slovenskej lige, vlastne nestojí ani za fajku močky. Je to len hmla, ktorá sa ráno rozplynie a odrazu jej niet. Slovenský majster sa zosypal po prvom neúspechu. Je to bieda. Väčšia ako to zvonku vyzeralo. Podpisuje sa pod ňu celý klub.

Po sebavedomí a víťaznej mentalite sa len tak zaprášilo. A to Slovan ešte v novej sezóne ani neprehral. Možno cez kosovského majstra prelezie, ale s takouto hrou nemá šancu. Možno ani v lige.

Po súboji v Žiari nad Hronom sa objavili prvé nesmelé hlasy, že trochu odčinil vypadnutie s Nikšičom. Reálne hrozí, že v novembri si nik ani nespomenie, ako v júli trápne pôsobil na medzinárodnej scé­ne.

Veľa prázdnych rečí a málo skutkov. Slovan musí rok čakať. Lepšie pracovať, bojovať o titul a potom sa pokúsiť napraviť si reputáciu tam, kde o ňu prišiel.

Sobotňajšia liga s Michalovcami jeho víťaznú mentalitu nepostaví na chatrné futbalové nohy.

VIDEO: Fanúšikovia Slovana po víťazstve nad Feronikeli pískali

Video
3 debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #ŠK Slovan Bratislava