Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

NÁZOR: Šatanovi sa nevraví nie

Sú ľudia, ktorým sa vravieť NIE nepatrí.

25.06.2019 19:00
Miroslav Šatan Foto: ,
Miroslav Šatan.
debata

Napríklad tým, ktorí spravidla uprednostnili spoločenský záujem pred vlastným. Obetovali voľný čas s blízkymi, riskovali zranenie a nemalé peniaze od zamestnávateľa, lebo reprezentovať bolo pre nich cťou. A to všetko neraz aj v bolesti, lebo sezóna za morom naozaj často bolí.

Nie je ich veľa. Možno zopár. Minimálne jeden určite – Miroslav Šatan.

On nikdy nepovedal nie!

Ani v roku 2014 – po tom, ako ho vedenie tímu nenominovalo na olympijské hry v Soči. Neurazil sa – o dva mesiace už reprezentoval na MS v Bielorusku.

Bol nad vecou.

„Môžete mať Jágra, Bondru, Bureho a všetkých ostatných. Ak by sme mali hrať jeden zápas o všetko, čo máme proti všetkému, čo máte vy, vybrali by sme si do útoku Šatana,“ povedal v časoch, keď rodák z Topoľčian ešte žiaril v NHL, najslávnejší hokejista v histórii Wayne Gretzky.

Inak povedané – Šatan je človek do nepohody. Chcete ho mať pri sebe, keď sa rozhoduje o sláve či zabudnutí, v čase, keď stojíte na rázcestí a treba si vybrať lepší smer. Tak, ako slovenský hokej dnes.

Poviete si – indície v jeho prospech sú viac o srdci ako o hlave. Môže byť – Šatan však musí svoje manažérske schopnosti potvrdiť. Naviac, silu kandidátov a ich argumentov zhodnotia hokejové kluby. V živote sa však treba riadiť aj inštinktom.

Možno aj tým tichým – zabijackým.

Stávka na 18-ku sa zatiaľ vždy vyplatila.

TV Pravda: Martin Kohút opätovne podporil kandidatúru Miroslava Šatana na pozíciu prezidenta SZĽH:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Šatan #SZĽH