Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Bokroš nie je Kozák!

Amaterizmus, neschopnosť motivovať mužstvo a vytváranie zlej atmosféry v kabíne. Mladý talentovaný útočník Martin Pospíšil sa vo svojom statuse na facebooku tvrdo oprel do trénera reprezentácie do 20 rokov Ernesta Bokroša a manažéra Romana Ulehlu.

07.01.2019 19:40
Ernest Bokroš Foto: ,
Ernest Bokroš.
debata (78)

Podporil ho aj spoluhráč Miloš Fafrák, ktorý strávil prvú polovicu sezóny v projekte dvadsiatky. Ten označil Bokroša za najhoršieho trénera, s akým sa stretol.

Ich vyjadrenia rozprúdili búrlivé debaty, v ktorých stojí väčšina diskutujúcich jednoznačne na strane hráčov. Zdalo sa, že nová hokejová kauza by mohla vygradovať na tlačovej besede realizačného tímu a hráčov po návrate z Kanady.

Kto čakal búrlivý odvetný útok Bokroša po vzore Jána Kozáka, zostal zaskočený. Skúsený kouč sa na očakávané otázky zodpovedne pripravil a väčšinu sťažností Pospíšila zmietol nonšalantne zo stola. Kapitán Martin Fehérváry sa k otvorenej kritike spoluhráčov nepridal a Marek Korenčík vyslovene podržal realizačnému tímu stranu. Podľa pripraveného scenára.

Bola teda celá kauza len malou búrkou v pohári vody, ktorá rýchlo prehrmí?

Záleží to len na ostatných hráčoch dvadsiatky. K Pospíšilovi a Fafrákovi sa zatiaľ nik ďalší otvorene neprihlásil, hoci tí pôsobiaci v zámorí sa už dávno rozpŕchli do svojich klubov a nemuseli sa báť stretnutia s Bokrošom zoči-voči.

Aj na zväze akoby brali celú záležitosť na ľahkú váhu. K situácii sa neprišiel vyjadriť prezident Martin Kohút, ktorý inak hovorí do médií rád, a ani ten najpovolanejší – Miroslav Šatan, generálny manažér reprezentácií (množné číslo v poslednom slove naznačuje, že túto pozíciu zastáva aj pri mládežníckych výberoch).

Video

© Autorské práva vyhradené

78 debata chyba
Viac na túto tému: #Ernest Bokroš #slovenskí hokejisti do 20 rokov