Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na toto čakali milióny fanúšikov 10 rokov: Schumacher sa má po prvýkrát ukázať na verejnosti

Viaceré nemecké médiá v posledných dňoch informovali o tom, že by sa Michael Schumacher, 7-násobný majster sveta F1 a legenda motoršportu, mohol objaviť na svadbe svojej dcéry.

21.01.2024 17:30
Michael Schumacher Foto:
Michael Schumacher s manželkou Corinnou a synom Mickom rok pred osudovou nehodou.
debata (8)

Schumacher mal pred viac ako desiatimi rokmi nehodu na lyžiach vo francúzskych Alpách a odvtedy ho nikto okrem najbližšej rodiny a blízkych priateľov nevidel.

Hoci sa už mnohí vzdali nádeje, že sa to ešte niekedy podarí, nemecké médiá vrátili možnosť vidieť Schumachera na verejnosti do hry.

Dcéra legendárneho pilota Gina-Maria Schumacherová sa má vydať za snúbenca Jana Bethkeho na ostrove Malorka, kde vlastní rodina Schumacherovcov už šesť rokov vilu. A práve v nej by sa mala konať veľká svadobná hostina.

Michael Schumacher Čítajte viac Dobré správy. V zákulisí F1 sa vraj šepká o tom, že Schumacher sedí pri stole a večeria

V minulosti sa objavili informácie, že rodina uvažovala o predaji rozsiahleho sídla na španielskom ostrove, aby mohla naďalej financovať Schumacherovu nákladnú liečbu. To sa nestalo.

Teraz unikli informácie, že 55-ročnú ikonu motoršportu previezli z vily vo Švajčiarsku na Malorku, kde ma dokonalé podmienky za svoj liečebný proces.

Keďže rodina o otcovi a manželovi všetko tají, nikto informáciu o presťahovaní nedokázal potvrdiť, ani vyvrátiť. No nemecké médiá veria, že ho bude možné vidieť na spomínanej svadbe.

Téme sa venoval aj taliansky Corriere dello Sport. Skonštatoval, že Malorka je ideálnym miestom na svadbu, nakoľko sa nebude musieť nikam presúvať aj na mieste bude aj svadobný obrad.

72950495 Čítajte viac Po telefonáte to prehodnotil. Barichello sa k Schumacherovi nedostal, Massa prehovoril o návšteve

Zaujímavosťou je, že manželka bývalého pilota Ferrari Corina Schumacherová kúpila nehnuteľnosť v roku 2018 od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza. Následne vnútorné aj vonkajšie priestory nechala prerobiť tak, že Schumacher má na ostrove prakticky súkromnú kliniku.

Súčasťou vily je aj stály zdravotnícky personál, ktorý neustále sleduje priebeh a prípadne zmeny v kondícii bývalého šampióna F1.

Mimochodom, okrem najbližšej rodiny a niekoľkých priateľov Schumachera nikto nevidel už desať rokov. Naposledy o nemeckej legende rozprával bývalý britský jazdec Johnnyho Herbert, jeho bývalého kolegu z Benettonu.

Michael Schumacher Čítajte viac Mrazivý a nepoznaný detail o záchrane Michaela Schumachera: Osudové tri minúty

„Občas počujem nejaké veci… Napríklad od niektorých ľudí z Formuly 1 som počul, že Schumacher sedí počas večere pri jedálenskom stole, ale neviem, či je to pravda, viem čítať len medzi riadkami," uviedol Herbert.

„Každý by chcel vedieť, čo sa deje, najmä ak sa veci vyvíjajú pozitívne. Ale keďže nemáme žiadne informácie, môžeme sa len domnievať, že zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že je možné jeho úplné uzdravenie.“

Podľa neho minimum informácii o zdravotnom stave nasvedčuje jediné. „Podľa môjho názoru a musím povedať, že to, že sme o Schumacherovi od jeho rodiny nič nepočuli, mi hovorí, že situácia je, žiaľ, podobná tej, aká bola tesne po nehode,“ dodal Herbert. Gina-Maria Schumacherová sa narodila v roku 1997 a je amatérskou jazdkyňou na koni.

Dcéra Michaela Schumachera Gina-Maria Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Gina-Maria Schumacherová je prvorodeným...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Michael Schumacher