Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spektakulárne potopená Škoda Fabia. Rakúska posádka po šmyku skončila v nádrži pre hasičov

Ku kurióznej situácii došlo počas posledného víkendu v Rakúsku, kde bola na programe Jänner rallye. Škoda so skúsenou posádkou skončila v miestnej požiarnej nádrži.

09.01.2024 14:50
771130081 Foto:
Posádka Keferböck – Minorová počas aprílovej Rally Croatia.
debata (1)

Aj majster sa niekedy utne. Diváci povzbudzovali pretekárov ako zvyčajne, keď došlo k málo vídanej scéne ako vystrihnutej z akčných filmov.

Škoda Fabia, ktorej posádku tvorilo duo Johannes Keferböck – Ilka Minorová, po šmyku na zasneženej a zľadovatenej ceste skončila vo vode, ktorá slúži ako miestna nádrž pre požiarnikov.

Na videu vidieť, že diváci sa po prvotnom šoku okamžite vydali na pomoc jazdcom z potopeného auta, no tí sa dostali z auta a ľadovej vody po svojich.

„Etapa musela byť prerušená, keďže Keferböck senzačne potopil svoju Škodu Fabia do požiarnej nádrže. Víťaz Jänner rallye z roku 2018 so spolujazdkyňou sa dostali z voza vlastnými silami,“ informovala oficiálna stránka podujatia.

Obaja rakúski členovia posádky nie sú žiadni nováčikovia. Keferböck je skúsený pilot, ktorý pravidelne jazdí na pretekoch svetového šampionátu.

Aj Ilka Minorová je vo svete motorizmu už dlhé roky, v minulosti úspešne absolvovala Rely Dakar v spoločnosti Čecha Martina Prokopa.

Dôvodom raritnej nehody, pri ktorej obaja aktéri neutrpeli žiadne vážnejšie poranenia, je podľa všetkého typicky zimné počasie.

V noci pred etapou totiž poriadne nasnežilo, čím sa výrazne zmenili predchádzajúce podmienky.

Kuriozity a zábavné udalosti športového roka 2023 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Aj počas roka 2023 sa udiali v o športovom...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #motorizmus #Škoda Fabia #Rally #Johannes Keferböck #Jänner rallye