Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skrat pretekára po vypadnutí. Odtrhol nárazník, počkal si na súpera a mrskol ho po ňom

K nepochopiteľnému incidentu prišlo vo víkendových pretekoch Nascar ToyotaCare 250. Jazdec Joey Gase v súboji s Dawsonom Cramom zdemoloval auto. A následne netradičným spôsobom zaútočil na svojho súpera.

01.04.2024 18:13
Joey Gase Foto:
Joey Gase s nárazníkom od svojho auta, ktorý hodil po súperovi.
debata

Počas pretekov v Richmonde poškodil Gase svoje vozidlo a závod sa pre neho skončil. Američan a majiteľ tímu Joey Gase Motorsports sa domnieval, že za haváriu niesol zodpovednosť jeho súper Dawson Cram.

Potom, ako Gase vystúpil zo zdemolovaného auta, s miernymi problémami z neho utrhol poškodený nárazník a prišiel na miesto, kde prechádzali na okruhu jeho súperi. Počkal si až príde Cram a mrskol nárazník na predné sklo jeho auta. Vozidlo nepoškodil a Cram tak pokračoval v pretekoch.

Na otázku, prečo Gase takto skratovo konal, odpovedal, že medzi nimi prišlo k niečomu, čo zohralo úlohu pri jeho odstúpení z pretekov. „Myslím, že to jednoducho nemá v hlave v poriadku, nechová sa správne,“ uviedol Gase podľa New York Post.

Iróniou okamihu je, že na nárazníku bola reklama so sloganom „Race Against Crime“, čo v preklade znamená pretekmi proti zločinu.

Zábery z incidentu sa objavili na sociálnych sieťach. „Ďakujem, Dawson. Dúfam, že si ocenil suvenír,“ napísal na Twitteri Gase a pripojil fotku zdemolovaného auta.

Dawson Cram si však zrejme z incidentu ťažkú hlavu nerobil a nechal vyrobiť tričká, ktorá predáva za 25 dolárov. „Niekedy si nárazník, niekedy predné sklo,“ píše sa na tričku s grafikou. Zisk z predaja tričiek pôjde na nadáciu Donate Life, ozrejmil na sociálnej sieti Cram.

Mladý jazdec F1 s partnerkou sú v Británii hitom Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Na VC Saudskej Arábie zažiaril iba 18-ročný...
debata chyba
Viac na túto tému: #NASCAR #Joey Gase