Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bohatý program, rekordný počet áut. VC Slovenska čaká historický ročník

Trinásta OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenskej republiky automobilových pretekov na okruhu Slovakia Ring s bohatým programom a najväčším počtom áut v histórii štartuje už tento týždeň

17.08.2022 09:23
Konôpka motorizmus Foto: ,
Chýbať nebude ani Miroslav Konôpka.
debata

Od 19. až 21. augusta sa v Orechovej Potôni uskutočnia národné šampionáty Slovenska, Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska, Srbska, Rakúska a Poľska, Stredoeurópska trofej FIA CEZ v šprintoch a vytrvalosti, pohárové seriály Abarth, Twingo, Swift Cup a seriály cestovných vozidiel TCR.

Až 245 prihlásených áut do šprintov a 36 do sobotných vytrvalostných pretekov je doterajším rekordom. Čo všetko uvidíte na trati?

Prototyp z 24 h Le Mans Ligier JSP2 Mira Konôpku a jeho tímu ARC Bratislava doplní ďalšia „placka“ Ligier LMP3 v rukách jeho syna Mateja.

Po desiatich rokoch sa u nás ukáže aj Maťo Homola za volantom jeho Hyundai Elantra N TCR v seriáli TCR Eastern Europe.

sablona_sport Mohlo by Vás zaujímať Súťaž: Vychytané leto s Pravdou. Nahraj najlepšie skóre a vyhraj 250 € poukaz na nákup cyklo doplnkov od NAJŠPORT.

K tomu monoposty divízie D2, ale aj superšporty Audi R8 LMS Ultra GT3, Lamborghini Huracán Super Trofeo, Porsche 911 GT3, Ferrari 488 GT3, či Mercedes-Benz AMG GT3.

Doplnia ich sprievodné akcie vrátane jazdy Joža Ráža, motokár, ZOO, jazdy na obrnenom transportéri, tuningová šou a či atrakcií pre najmenších.

Víkend štartuje v piatok 19. augusta voľnými tréningami a kvalifikáciami. Sobota aj nedeľa budú najmä o množstve napínavých šprintových pretekov a jedných vytrvalostných s výmenou jazdcov.

Vstupenky sú v predaji na webe okruhu, alebo priamo na mieste.

Jazdci F1, ktorí dosiahli 25 výhier najrýchlejšie Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
11. Fernando Alonso. Počet dokončených pretekov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Slovakia Ring #Maťo Homola