Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bohatý program, rekordný počet áut. VC Slovenska čaká historický ročník

Trinásta OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenskej republiky automobilových pretekov na okruhu Slovakia Ring s bohatým programom a najväčším počtom áut v histórii štartuje už tento týždeň

17.08.2022 09:23
Konôpka motorizmus Foto: ,
Chýbať nebude ani Miroslav Konôpka.
debata

Od 19. až 21. augusta sa v Orechovej Potôni uskutočnia národné šampionáty Slovenska, Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska, Srbska, Rakúska a Poľska, Stredoeurópska trofej FIA CEZ v šprintoch a vytrvalosti, pohárové seriály Abarth, Twingo, Swift Cup a seriály cestovných vozidiel TCR.

Až 245 prihlásených áut do šprintov a 36 do sobotných vytrvalostných pretekov je doterajším rekordom. Čo všetko uvidíte na trati?

Prototyp z 24 h Le Mans Ligier JSP2 Mira Konôpku a jeho tímu ARC Bratislava doplní ďalšia „placka“ Ligier LMP3 v rukách jeho syna Mateja.

Po desiatich rokoch sa u nás ukáže aj Maťo Homola za volantom jeho Hyundai Elantra N TCR v seriáli TCR Eastern Europe.

sablona_sport Mohlo by Vás zaujímať Súťaž: Vychytané leto s Pravdou. Nahraj najlepšie skóre a vyhraj 250 € poukaz na nákup cyklo doplnkov od NAJŠPORT.

K tomu monoposty divízie D2, ale aj superšporty Audi R8 LMS Ultra GT3, Lamborghini Huracán Super Trofeo, Porsche 911 GT3, Ferrari 488 GT3, či Mercedes-Benz AMG GT3.

Doplnia ich sprievodné akcie vrátane jazdy Joža Ráža, motokár, ZOO, jazdy na obrnenom transportéri, tuningová šou a či atrakcií pre najmenších.

Víkend štartuje v piatok 19. augusta voľnými tréningami a kvalifikáciami. Sobota aj nedeľa budú najmä o množstve napínavých šprintových pretekov a jedných vytrvalostných s výmenou jazdcov.

Vstupenky sú v predaji na webe okruhu, alebo priamo na mieste.

Jazdci F1, ktorí dosiahli 25 výhier najrýchlejšie Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
11. Fernando Alonso. Počet dokončených pretekov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Slovakia Ring #Maťo Homola