Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Premárnil životnú šancu? Šampión F1 si mohol zahrať v Top Gune

Britský šampión formuly 1 Lewis Hamilton a herecká ikona Tom Cruise spolu hovorili o možnosti, že by pilot Mercedesu účinkoval v pokračovaní Top Gunu.

09.08.2022 12:45
704808147 Foto:
Tom Cruise s Lewisom Hamiltonom počas súťažného víkendu na Veľkej cene Veľkej Británie.
debata

Hamilton prezradil, že mu holywoodska superstar ponúkla možnosť, zahrať si vo filme Top Gun: Maverick. Pretekár F1 a americký herec sú už dlhší čas priateľmi.

Bližšie sa spoznali v roku 2014, keď bol Hamilton prizvaný na nakrúcanie snímky Na hrane zajtrajška. Na druhej strane Cruise bol v stajni Mercedesu počas nedávnej Veľkej ceny Veľkej Británie na okruhu v Silverstone.

Monoposty F1, nepoužívať Čítajte viac Pastva pre oči. Vybrali najkrajšie monoposty F1, nechýbajú ikony ani rarity

V momente, ako sa Hamilton dozvedel o pokračovaní kultového filmu Top Gun, zatúžil si v ňom zahrať. „V podstate som Tomov priateľ,“ uviedol pilot Mercedesu pre Vanity Fair.

„Keď som počul, že sa bude natáčať druhý Top Gun povedal som si: Och, musím sa ho opýtať. Je mi jedno, aká úlohy by to bola. Dokonca aj niečo pozametám, zahrám si aj upratovača.“

Veľká cena Maďarska Čítajte viac SBS? Skôr kriminálnici! Fotograf F1 si z Hungaroringu vzal škaredú pamiatku

Cruise mal ponúknuť Hamiltonovi úlohu jedného z pilotov stíhačky. 37-ročná hviezda formuly 1 si však veľmi rýchlo uvedomila, že vzhľadom na jeho program šampionáte a prípravu by to bolo pre neho časovo nemožné zvládnuť.

No ktovie, možno sa Hamilton krátko po skončení kariéry objaví na striebornom plátne. No podľa posledných správ zvažuje predĺženie zmluvy s Mercedesom o ďalší rok.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #formula 1 #Tom Cruise #Lewis Hamilton formula 1