Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemec za Nemca? Vettel prezradil, kto by ho v tíme mohol nahradiť

"Často na neho myslím," uviedol na margo svojho krajana Micka Schumachera Sebastian Vettel, ktorý vo štvrtok oznámil, že po sezóne skončí vo formule 1.

29.07.2022 22:23
Mick Schumacher (zľava), športový riaditeľ tímu... Foto:
Mick Schumacher (zľava), športový riaditeľ tímu Haas Beat Zehnder a Sebastian Vettel.
debata

S majiteľom tímu Lawrencom Strollom už Vettel diskutoval o blízkej budúcnosti. „Povedal som mu, že nebudem pokračovať. A tiež sme sa krátko porozprávali o tom, čo by mohlo nasledovať,“ uviedol štvornásobný majster sveta z rokov 2010 – 2013.

Sebastian Vettel Čítajte viac Dôvod Vettelovej rozlúčky je jasný. Pretekári F1 mu vzdali hold

A 35-ročný pilot navrhol šéfovi tímu Aston Martin svojho nástupcu. „Často myslím na Micka. Samozrejme, nie som úplne objektívny, pretože mám k nemu veľmi blízko. Ale myslím si, že je skvelý pretekár.“ 23-ročný pilot tímu Haas zaznamenal v tejto sezóne prvé body do hodnotenia majstrovstiev sve­ta.

Vettel nevie, aké šance syn legendárneho Michaela Schumachera na prestup do kvalitnejšieho tímu má. " A ani to nie je moja úloha. Ale ak sa ma niekto opýta, poviem svoj názor. Nakoniec však rozhodne tím," dodal Vettel.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Aston Martin #Sebastian Vettel #Mick Schumacher