Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prišiel o hodinky za státisíce. Lídra F1 okradli pri autogramiáde

Monacký pretekár Charles Leclerc sa stal obeťou zlodeja v čase, keď sa v Toskánsku venoval fanúšikom.

20.04.2022 11:00
Charles Leclerc. Foto:
Charles Leclerc s luxusnými hodinkami Richard Mille v hodnote takmer 300-tisíc eur.
debata (3)

Týždeň, ktorý vyvrcholí vo formule 1 Veľkou cenou Emilia Romagna, začal pre aktuálneho lídra svetového šampionátu Charlesa Leclerca najhoršie, ako mohol.

Hviezde talianskej stajne Ferrari totiž ukradli luxusné hodinky značky Richard Mille v hodnote takmer 300-tisíc eur.

Incident sa odohral počas Veľkonočného pondelka vo večerných hodinách v meste Viareggio v Toskánsku. Keď fanúšikovia zbadali Leclerca v meste, začali sa s ním fotiť a pýtať si autogramy.

Rebríček kvality tímov pred štartom sezóny F1 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Williams-Mercedes
Monopost: 5,0 bodu...

Počas tejto neoficiálnej autogramiády sa napokon stal Leclerc obeťou zlodeja, ktorý mu z ruky odcudzil hodnotné hodinky.

24-ročný Monačan si v prvej chvíli krádež neuvedomil. Až neskôr celý incident nahlásil na polícii. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť, či bola lúpež náhodným, alebo vopred premysleným trestným činom.

Leclercov tréner Andrea Ferrari, ktorý pochádza z Viareggia, bol v čase incidentu s hviezdou Ferrari a kritizoval nedostatočné pouličné osvetlenie v oblasti Via Salvatori, kde sa lúpež stala.

Charles Leclerc po triumfe na VC Austrálie. Čítajte viac Leclerc išiel na Ferrari ako stroj a má druhý triumf. Verstappen vypadol

Ferrari na Instagrame uviedlo: „Via Salvatori bola celé mesiace zahalená v tme. Hlásili sme to celé mesiace.“

Talianskej stajni zostáva veriť, že celá udalosť nebude mať negatívny vplyv na výkon Leclerca, ktorého cez víkend čaká domáca Veľká cena Emilia Romagna na okruhu v Imole.

Po jeho dvoch víťazstvách z úvodných troch pretekov sezóny sa dajú v Taliansku očakávať plné tribúny nadšených fanúšikov Ferrari.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Ferrari #Charles Leclerc