Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Verstappen zaútočil na sériu od Netflixu: F1 nie sú Kardashianky

Pilot Red Bull Racing sa odmietol zúčastniť natáčania 4. série dokumentu Drive to survive, ale skritizovať ho stihol.

25.03.2022 14:26
Max Verstappen. Foto:
Max Verstappen.
debata

Podľa Verstappena dokument od Netflixu zobrazuje niektoré príbehy o pilotoch nepresne a mení ich skutočné osobnosti. Majster sveta prirovnal seriál k relácii Kardashianky a ich rodina, ktorá má ohromnú sledovanosť. Zdôraznil pritom, že šampionát f1 je úplne iný.

Seriál Drive to Survive je u verejnosti aj odborníkov všeobecne uznávaný za to, že priviedol do formuly 1 množstvo nových a najmä mladých fanúšikov.

Charles Leclerc. Čítajte viac Prvú veľkú cenu ovládlo Ferrari. Víťazom Leclerc, druhý Sainz

No Verstappen patrí medzi tých, ktorí kritizujú skutočnosť, ako prehnane tvorcovia zdramatizovali niektoré príbehy a vytvorili v nich prehnanú rivalitu.

Holanďan si pozrel niekoľko častí poslednej 4. série a obul sa do Netflixu za to, že pilot McLarenu Lando Norris v nej vyzeral ako hajzel, pritom je to skvelý chlap. Išlo o epizódu, ktorá sa venovala jeho vzťahu s tímovým kolegom Danielom Ricciardom.

„Snažia si vybrať nejaké momenty zo sezóny a spracovať to určitým spôsobom. Mne sa nepáčili Lando a Daniel. Obaja sú skvelí, no vďaka dokumentu to vyzeralo, že Lando je hajzel,“ povedal Verstappen pred druhou Veľkou cenou, ktorá sa cez víkend pôjde v Saudskej Arábii.

Stefano Domenicali pred prvou Veľkou cenou Bahrajnu. Čítajte viac Šéf formuly 1 si mädlí ruky. Po triumfe Ferrari pôjdu lístky na dračku

Generálny riaditeľ formuly 1 Stefano Domenicali už diskutoval s tímami o situácii so seriálom v snahe prinútiť Netflix, aby zvažoval spracovanie niektorých častí tak, aby neodradil jazdcov od účasti.

Verstappen povedal, že by sa rád zapojil do rozhovorov o tom, ako možno šou zlepšiť, ale zdôraznil, že nemá chuť ukončiť bojkot v súvislosti so svojou účasťou.

„Spočiatku som v tom videl výhodu v získaní väčšej popularity. No je lepšie urobiť si obraz sezóny podľa samotnej F1 a nie podľa dokumentu,“ dodal Verstappen.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Max Verstappen