Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Grosjean na mieste hrôzy ďakoval a vtipkoval: Na barbecue to ešte nie je

Štvrtok pred pretekárskym víkendom formuly 1 patrí mediálnemu dňu. Pred Veľkou cenou Sachíru na bahrajnskom okruhu bol výnimočný.

04.12.2020 12:46
debata
Romain Grosjean sa vrátil na miesto hrôzy Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Romain Grosjean sa vrátil na bahrajnský okruh.

Romain Grosjean sa vrátil na miesto nedeľňajšej hororovej nehody. Francúzsky pretekár tímu Haas sa stretol a poďakoval svojim záchrancom, ktorí sa podieľali na tom, že sa z horiaceho monopostu dostal s ľahšími popáleninami.

Trojnásobný otec opustil nemocnicu v stredu a na okruh prišiel s manželkou Marion, privítal ho potlesk prítomných. Nechýbali lekár Alan Roberts, vodič zdravotníckeho vozidla Alan van der Merwe a duchaprítomnými hasičmi.

Dramatické zábery z VC Bahrajnu Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Sekundy hrôzy, ktoré na VC Bahrajnu prežil...

„Vy ste ten, kto prebehol cez trať? Videl som video, tvoju reakciu a ochotu, taktiež predvídanie toho, kde som sa nachádzal. ďakujem, že ste mi zachránili život,“ objal hasiča.

Napriek traumatizujúcej situácii Grosjean okrem slov vďaky vtipkoval. Pri tom, ako ukazoval zabandážované ruky povedal, že ešte si záhradnú grilovačku nedopraje a riaditeľovi pretekov poďakoval, že zmenil zvodidlá vtedy, keď sa na trati nepredstaví.

Budúci víkend však Grosjean túži byť pri vyvrcholení sezóny v Abú Zabí. O jeho (ne)účasti by sa malo rozhodnúť v pondelok. V nedeľu bude po boku Kevina Magnussena v Haase debutant Pietro Fittipaldi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1)

debata chyba
Viac na túto tému: #Romain Grosjean