Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cestoval za slnkom. Schumachera prvýkrát od nehody videli na verejnosti

Michaela Schumachera prvýkrát od vážnej nehody na lyžiach z decembra 2013 videli na verejnosti. Nemecký magazín Bunte prišiel s informáciou, že sedemnásobný majster sveta formuly 1 v rámci rehabilitácie v zime odcestoval na španielsku Malorku.

05.03.2019 07:07
Michael Schumacher Foto: ,
Michael Schumacher na Pretekoch šampiónov v decembri 2012.
debata (1)

Tento presun neušiel pozornosti susedov v luxusnom 30-miliónovom sídle rodiny v Port d'Andratx. Schumacher podľa nich sedel na invalidnom vozíku a obklopoval ho tím lekárskeho personálu. Na pozemku s bazénmi, záhradami a výhľadmi na more nechýbal ani jeho mladší brat Ralf.

„Hrdina F1 odcestoval s rodinou za slnkom – je to ďalší krok vpred na ceste k uzdraveniu,“ píše Bunte.

Zdravotný stav 50-ročného legendárneho pretekára zostáva tajný. Od septembra 2014 sa zotavuje v Glande neďaleko Ženevy, kde žije jeho rodina.

Tá napísala v januári stanovisko: „Pochopte, že plníme Michalove priania a jeho zdravotný stav budeme udržiavať v súkromí.“

TV Pravda: Bývalý cyklista a súčasný rozhodca Milan Dvorščík spoločne so športovými redaktormi Pravdy hodnotia šance Petra Sagana na pretekoch Tirreno-Adriatico a Miláno-San Remo v relácii Týždeň v športe – cyklistický špeciál

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher