Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Schumacherovci sa sťahujú na Malorku. Šampión sa bude zotavovať v pevnosti

Podľa švajčiarskeho periodika L'illustré sa najúspešnejší pilot v histórii formuly 1 Michael Schumacher a jeho rodina čoskoro presťahujú na španielsky ostrov Malorka.

15.08.2018 17:40
Schumacher Foto: ,
Michael Schumacher v časoch najväčšej slávy.
debata (6)

Manželka sedemnásobného majstra sveta, ktorý na konci roku 2013 nešťastne spadol pri lyžovaní a privodil si vážne zranenie hlavy, vraj zaplatila za nový domov aj so 150-hektárovým pozemkom 30-miliónov eur. Zaujímavosťou je, že vlastníkom nehnuteľnosti bol prezident futbalového Realu Madrid Florentino Pérez.

Podľa spomínaného zdroja sa nová rezidencia nachádza v juhozápadnom cípe ostrova v 11-tisícovom mestečku Andratx.

„Oficiálne môžem potvrdiť, že Michael Schumacher a jeho rodina sa presťahuje do nášho mesta. Všetko je pripravené na jeho privítanie,“ uviedla starostka Katia Rourachová.

Doplnila tiež, že sa v spolupráci s miestnou políciou postará o zvýšenie bezpečnosti v snahe uchrániť súkromie rodiny. Na jej prianie je Schumacherov zdravotný stav prísne tajný.

Podľa L'illustré ide o skutočnú pevnosť, od hlavného mesta ostrova Palma de Mallorca sa nachádza asi 20 minút jazdy autom. Najmä Puerto de Andraxt je je obľúbenou oblasťou turistov i filmových hviezd.

Posledné stanovisko k stavu Schumachera, ktorý sa po nehode zotavoval v prísne stráženom dome na brehu Ženevského jazera, poskytla jeho manažérka Sabine Kehmová takmer pred dvoma rokmi:

„Michaelovo zdravie nie je verejnou záležitosťou, takže ho ďalej nebudeme komentovať. Z dlhodobého hľadiska by každá správa o ňom mohla zmenšiť jeho intímnu sféru.“

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher