Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problémy Red Bullu nebudú trvať večne, sľubuje Vettel

Sezóna je dlhá a súčasné problémy tímu Red Bull s novým šesťvalcovým turbomotorom nebudú trvať večne - odkázal štvornásobný majster sveta formuly 1 Sebastian Vettel všetkým, čo ho odpisujú už pred Veľkou cenou Austrálie.

13.03.2014 10:14
Sebastian Vettel Foto: ,
Nejde to. Sebastian Vettel počas testov v Bahrajne.
debata

Nemecký obhajca titulu prežil zrejme najťažšie medzisezónne obdobie v kariére. Súdiac podľa testov, Red Bull a jeho dodávateľ Renault nezvládli revolučný prechod k novej pohonnej jednotke a prognózy vylúčili víťaza ostatných deviatich vlaňajších pretekov z okruhu favoritov. Do popredia sa dostali Mercedes či McLaren. Ročník sa začne v nedeľu na okruhu v Melbourne.

„Pred Austráliou nie sme v najlepšej pozícii, ale pokiaľ ide o šampionát, to je už iný príbeh,“ vyhlásil Vettel a pripomenul rok 2012 a situáciu Fernanda Alonsa vo Ferrari.

„Pred dvoma rokmi Fernando na začiatku zaostával v kvalifikácii o poldruha sekundy, a nakoniec mal blízko k tomu, aby ma v posledných pretekoch zdolal. Stať sa môže hocičo. Náš tím je silný, na palube máme mnoho schopných ľudí. S pribúdajúcimi týždňami sa budeme zlepšovať,“ sľubuje si Vettel.

debata chyba
Viac na túto tému: #red bull #Sebastian Vettel