Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude Vettelovým parťákom v Red Bulle Alonso?

Jednou z tém, ktoré budú v seriáli formuly 1 rezonovať aj počas letnej prestávky, je spojenie medzi tímom Red Bull a dvojnásobným majstrom sveta Fernandom Alonsom.

29.07.2013 12:21
alonso Foto:
Fernando Alonso.
debata (1)

Špekulácie o tom, že tím okolo Sebastian Vettela zaradil na zoznam potenciálnych nástupcov odchádzajúceho Marka Webber aj Španiela v službách Ferrari, sa začali šíriť na víkendovej Veľkej cene Maďarska. O tejto možnosti už údajne rokoval Alonsov manažér so šéfom Red Bullu Christianom Hornerom.

Alonso a Horner sa vyhli priamym vyjadreniam k tejto veci, Vettel by vraj svojho súčasného konkurenta v Red Bulle privítal. „Rozhovory medzi jazdcami a tímami sú vždy dôverné. Pripúšťam, že je tu pár jazdcov, ktorých sme si vytypovali,“ vyhlásil Horner a úradujúci šampión Vettel k téme podotkol: „Zaujímavé spojenie. V konečnom dôsledku však treba myslieť na dobro tímu. Musíme utvoriť silnú dvojicu pre nasledujúcu sezónu. Minulý týždeň sa hovorilo o Räikkönenovi, teraz je to Alonso.“

Klebety spustilo piatkové stretnutie Hornera s Alonsovým zástupcom Luisom Garcíom Abadom. Hovorilo sa o budúcnosti Carlosa Sainza mladšieho, ale údajne bola reč aj o Alonsovi, ktorý má s Ferrari zmluvu do roku 2016.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hungaroring #alonso #red bull #prestup