Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O UFC zabojuje obor z Nitry. Nemá šancu, rypol si voľakedy Vémola

Po Ľudovítovi Kleinovi sa môže predstaviť v najprestížnejšej MMA organizácií sveta druhý slovenský zápasník, jeho tímový kolega Martin Buday (7-1).

26.05.2021 13:22
Martin Buday Foto:
Martin Buday.
debata

Na jeseň sa pokúsi vybojovať miestenku v UFC na Dana White's Contender Series, kde svoje kvality prezentujú talenty šéfovi ligy. A ten býva výkonmi adeptov o horúcu klietku neraz ohromený.

"V Dana White Tuesday Conteder series zabojujem o kontrakt do UFC. Veľmi sa teším, že som dostal túto možnosť a nič nenechám nič na náhodu.

Verím, že budem druhý Slovák, ktorý bude hrdo reprezentovať našu krajinu a Spartakus Fight Gym v najlepšej lige sveta," napísal na instagrame zverenec Attilu Végha pochádzajúci z Nitry.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Buday (@badysbjj)

Sľúbil tiež, že nesklame a ide si po výhru. Súperom ťažkotonážnika bude nezdolaný (6–0) Brazílčan Hugo Cunha.

Buday pôsobil naposledy v česko-slovenskom Oktagone, kde sa hovorilo aj o jeho potenciálnom súboji s českou hviezdou Karlosom Vémolom. Bojujú však v inej hmotnostnej kategórii. Slovák má 195 centimetrov a keď príde na zápas, váži aj 120 kilogramov.

Karlos Vémola Čítajte viac Vémola sa chce biť so slovenským ťažkotonážnikom. Odpoveď ho asi nepoteší

Ako píše Nova Sport, Vémola, ktorý v UFC už bojoval, sa na Budayovu adresu predtým vyjadril tak, že v MMA lige majstrov nemá šancu.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Ľudovít Klein #Martin Buday