Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kopla si do cirkulárky? Hviezdna Poľka ukázala strašidelnú ranu, potom nadchla

Bývalá šampiónka UFC v slamovej váhe Joanna Jedrzejczyková pripomenula, že MMA nie je šport pre padavky.

05.05.2021 14:39
debata

Na sociálnych sieťach zverejnila fotografiu nepeknej reznej rany na nohe, ktorú utrpela pri príprave na návrat do klietky.

Nestála v nej už vyše roka. Naposledy to bolo v dueli na galavečere UFC 248, ktorý vo svete zmiešaných bojových umení označili za najlepší v histórii ženských súbojov. Po nemilosrdnej bitke ju zdolala vtedajšia obhajkyňa opasku Wej-li Čang.

UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková

„Skvelý zápas, zlé rozhodnutie,“ nesúhlasil s verdiktom po triumfe Číňanky (okrem iných) aj hviezdny Conor McGregor.

Poľská veteránka v spomínanom zápase v marci 2020 utrpela hrôzostrašný hematóm, po veľkej bolesti si z neho robila žarty.

Pri publikovanej sérii fotografií zranenia z tréningu spred pár dní varovala fanúšikov, aby posunuli snímky v galérii len na vlastné riziko. A aj my upozorňujeme, že najmä tretí záber nie je vhodný pre citlivé povahy:

„Takže aj ty sa chceš stať bojovníkom?“ pýta sa pod príspevkom, v ktorom poďakovala lekárom na pohotovosti v severopoľskom Olsztyne.

„Dobrou správou je, že sa zajtra môžem vrátiť do tréningového procesu,“ avizovala v pondelok. A to sa aj stalo.

„Nemôžem sa zastaviť. Po dvanástich hodinácch a jedenástich stehoch na holeni som späť v tréningu a robím, čo môžem,“ napísala pri videu:

Viacerí zápasníci i fanúšikovia popriali populárnej bojovníčke na sociálnych sieťach skoré zotavenie. „Kriste, kopla si do cirkulárky?“ napísal jeden z priaznivcov pri pohľade na ranu, čo si všimol aj portál RT.com.

Aj keď sa špekulovalo o konci Jedrzejczykovej kariéry, nevzdala sa titulovej šance. Už čoskoro by mala pokračovať v úsilí vynútiť si tretí súboj s úradujúcou šampiónkou Rose Namajunasovou.

Joanna Jedrzejczyková Čítajte viac Bojím sa hororov, nie bitky. Som romantička, ktorá žije americký sen

Američanka nedávno na podujatí UFC 261 v Jacksonville na Floride zosadila z trónu Wej-li Čang.

"Stále mám pred sebou výzvy. Chcem ešte raz získať majstrovský opasok a zvýrazniť odkaz, ktorý po sebe zanechám. Ak sa mi to nepodarí, nič sa nedeje.

Dokázala som toho veľa. Už nemusím nikomu nič dokazovať. Ani sebe," povedala Jedrzejczyková pred rokom v rozhovore pre Pravdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Joanna Jedrzejczyková