Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V UFC zúria, prišli o zápas. Rival zranil súpera už na vážení

Pre fanúšikov MMA ide o tradičný rituál. Vrcholom predzápasového váženia je stare down - súperi si z bezprostrednej blízkosti hľadia do očí a snažia sa jeden druhého zastrašiť.

18.04.2021 07:58
debata
Najlepší MMA bojovníci z Česka a Slovenska Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Patrik Kincl/Česko (22 výhier, 9 prehier).

Zriedkavo sa stane, že jednému alebo druhému prasknú nervy. Väčšinou ide o verbálne ataky, drobné štuchance či podpichnutia.

Jeremy Stephens to však pred súbojom s Drakkarom Klosem prehnal.

Na včerajšom podujatí UFC Vegas 24 mali proti sebe nastúpiť na hlavný predzápas. Stephens však do rivala na vážení sotil tak prudko, že Klose musel do nemocnice.

Pozrite si video:

Po nečakanom štuchnutí mal zablokované nervy v krku, nepomohli ani lieky a zápas musel skrečovať. V prípade Kloseho malo ísť o veľký návrat, keďže v marci 2020 prehral po knokaute s Beneilom Dariushom.

„Robil som čo sa dalo, ale bolesť bola príliš veľká. Je mi ľúto fanúšikov, ktorí sa tešili na zápas. Sľubujem, že onedlho budem späť,“ napísal Klose na sociálnej sieti.

UFC 239 Mixed Martial Arts MMA Čítajte viac Ruský šampión predviedol hororové koleno. Diskvalifikovali ho

Menej zápasov znamená menšie príjmy z predaja webových platených prenosov (PPV) a preto sa dá očakávať, že vedenie UFC Stephensovi jeho prehnanú reakciu spočíta zrážkou z budúcich honorárov.

V hlavnom zápase večera Robert Whittaker zdolal na body Kelvina Gasteluma a po verdikte rozhodcov vyzval na vzájomný súboj šampióna strednej váhy Israela Adesanyu.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA