Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kouč hovoril o následkoch zbitia McGregora. V hre je boxerský duel

Conor McGregor minulý víkend prvýkrát okúsil pocit z prehry po knokaute. V galavečere UFC 257 v Abú Zabí zdolal írsku hviezdu MMA Američan Dustin Poirier.

28.01.2021 18:51
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor.
debata

Aj keď prvé kolo favorit vyhral na body, druhé ovládol Poirier. Po kopoch na prednú nohu a úderoch sa revanšoval za ukončenie vo vzájomnom zápase v roku 2014.

Tréner tridsaťdvaročného Dublinčana John Kavanagh prezradil rozsah zranenia svojho zverenca. Pre fanúšikov má dobré správy.

"Noha je v poriadku. Pár dní potrvá, kým bude chodiť bez obmedzení, ale nemá vážne poškodenie niekoľkokrát zasiahnutého peroneálneho nervu.

Bolo to úplne mŕtve a nemohol na tom vôbec stáť," uviedol pre ESPN. Dodal, že McGregorova noha by mohla byť v poriadku do siedmich až desiatich dní.

Do klietky by sa mohol McGregor vrátiť už v máji. „K zlomenine či zničenému väzivu neprišlo. Noha ho bolí, no to prejde,“ doplnil Kavanagh.

"Už je v dobrej forme. Absolvoval tvrdý tréning a hľadá ďalší dátum, verme tomu, že bude skôr ako neskôr. Chce nabitý rok 2021.

Najlepšia by bola odveta. Ak k nej nepríde, nie som si istý, čo bude nasledovať. Či nejaký iný MMA súboj alebo boxerský duel," uzavrel.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...
debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #Dustin Poirier